Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 459 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.193
T

templar55

Гостин
http://naturalplane.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/Medieval1028/videos

Детски приказни... Од вакви дилајли ли се пренесуваат „вести“ бе? Толку ли нема ништо поинтересно?
Е добро де нема врска, затвори ја темата или избриши ако не ти се свиѓа. Ја пуштив затоа што дечкото малце го копира david icke...и сакав да видам ваши коментари. Извини за потрошениот bandwidth , нема да се повтори.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Ќе дојде и Јануари и not a single fuck is given.
Ke дојде Јануари па потоа сите кои веруваа во вакви работи ке јадат ремет,а уште повеке оние кои ги објавуваа овие запрепастувачки "вести".Oд кога Иди види може да се смета за сигурен извор?
Ама дел сме ние криви,читаме што ни сервираат.Чисто онака,да се отепа досада :facepalm:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Najinteresno sto moze nesto vistina da smeni e da pocnuvaat da kazat deka samo nie sme. Nisto drugo. Valjda ke ne isplasat povekje odkolku koga ni kazuvaa deka ne sme bile sami. ;)
Onaka antivonzemjansko dvizenje.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Е добро де нема врска, затвори ја темата или избриши ако не ти се свиѓа. Ја пуштив затоа што дечкото малце го копира david icke...и сакав да видам ваши коментари. Извини за потрошениот bandwidth , нема да се повтори.
Нема потреба да ја бришам, слободно дискутирајте си... Само си искажувам мислење дека изворот е далеку од „релевантен“ :)

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ќе видиме бе, ќе видиме.....не е далеку крајов на годинава :unsure:

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Дали постојат вонземјани најверојатно да.(Ако се земе во предвид колку галаксии постојат)
Дали се дојдени на земјата многу неверојатно.
Дали ова е обид на блогерот да привлече сообраќај на блогот?
-99.9%

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
They Live!
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 17:14 ---
Инаку нема шанси ова да се случи, на 21.12 е крајот на светот, нема да има време.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
They Live!
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 17:14 ---
Инаку нема шанси ова да се случи, на 21.12 е крајот на светот, нема да има време.
Да бе и ја истото си помислив, колку е глуп овој, се занимава со натприродни работи и мистерии, а не знае за 21.12 :O. ГО ОТКРИВМЕ ДЕКА Е ФЕЈК!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Нека побрзаат да објават пред 21 декември. Од ка ќе не акне нибуру никој нема да биде заинтересиран за вонземјани

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.480
Поени од реакции
5.182
Да, точно е. Вонземјани наскоро (како што е пишано до крајот на годинава) ќе ја посетат нашата планета. Според сигурни извори (некои шпекулираат извори од НАСА) вселенските бродови на вонземјаните се наоѓаат на самиот влез на Сончевиот систем, негде во Куперовиот појас.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.153
Поени од реакции
8.127
Нека биде на 21.12...ќе ми се одложи колоквиумт по Физика :)

Kajgana Shop

На врв Bottom