Veruvam deka postoi druga ili drugi civilizacii (vonzemjani)...no ne veruvam vo nasive vonzemjani koi ne kidnapirale,skalpirale,istrazuvale ili ni se motaat nad glava so nekoii si letaci diskovi ili tanjiri ( bez razlika sto sum videl takvi cudni stvari na neboto). Pred 1947 godinanemalo zapis (osven antickiot) za prisustvo ili pojavuvanje na tanjiri i toa letecki..poslem 1947 ajdeeee nadnas letecki zeleni barabi so 50 inchi oci i glava ko tikva znaci sto e fintava moe mislenje nemora da e tocno no ima wikipedija i lnigi za toa...koga hitler i negovoto vladeenje padnalo vo “voda“ pronasle ogromni labaratorii i naucnici...sto nasle vo tie labaratori? letecka cinija koja tie mislele da ja napravat se razbira za borba,nuklearen reaktor koj deneska e vo upotreba interesno....a sega zemi proveri naucnickiot tim na nasa i neznam ti koii od kakva nacionalnost se..ke ti kazam prcenguzer,pederdyzen.znaci germanci se koincidencija ili prezemeni od americkata vlada da ziveat tamu i da sozdavaat nevideni stvari pozzz
http://gfserbia.blogspot.com/2011/08/yugoslav-pilots-speak-about-ufos.htmlНезнам каде прочитав у поранешна СФРЈ , два југословенски ловци бркале НЛО над небото на Загреб
Da ortak imam dosta citano za toj del posebno vo delot za summerians i mayans..koga gi nasle kamenite ploci na sumerijancite imale sto da vidat bile stari okolu 5000 g pne.neznam tocno sto znacele kako eden vid biblija sto mene mnogu me voodusevuva e faktot sto mnogu slicna e biblijata so tie natpisi...ima nesto sto jie bas ne go znaeme a mislam deka seto toa sto ne znaeme za sebesi e poradi toa sto nie lugeto sme naj gad sustestva i seta vistina na svetov e zameneta so laga poradi nekoii si licni interesi,alcnost,samozivost itn...barem ova e samo edno moe mislenje koe sakam da go spodelam...btw ako imas android telefon idi narket i pisi “World forbidden mystery“ zafaka mal prostor a dava prekrasni informacii so poveke od 10 temi koi ke te natwraat da se podrazmislis *koj sum jas ustvari*..![]()
Ova e u Kosovo....da ne redam slucai, gi ima bajagi.
--- надополнето: 7 септември 2012 во 12:51 ---
I site mitovi i religii vo koi se spomnuvaat bogovi, ustvari se misli na aliens![]()
глупости, тоа(nothing personal)Облак или...
Ај кажи за тие видеа што и петгодишно дете може да каже дека е монтирано, да размислуваме што е тоа... Тоа едноставно е дебилно. За дали сме сами во вселената е нешто друго и моето мислење е не, не сме сами. На пример види го видеово горе и ај кажи ми дека не е монтираноЗначи за вас се е монтирано а, шо и да се поставе слика видео мора да е монтирано?
Се шо е на youtube се е монтирано а? Поради ваквите коментари уопште не ми се читат ваквите теми колку и да ми се интересни.
Слика шо не може да се објасне - ФОТОШОП. Видео на кое се гледа несто шо за нас е несватливо - МА МОНТИРАНО Е И ТОА
Добро нели гледате дека секојдневно се појавуваат докази дека не сме сами како цивилизација (шо ако се размисле малку и логично е), некои од светските влади почнаа со публикации на тајни документи на истата тема ????
Ама ај пошто ние сме нели ногу заебани, на нас никој ништо не ни може, ние се знаеме ---- СЕ Е МОНТИРАНОО
![]()