Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
Со среќа и не брзај.Дај кажете некој од новиве прашања ако знајте Јас утре полагам
Со среќа и не брзај.Дај кажете некој од новиве прашања ако знајте Јас утре полагам
Со среќа градска (богами ќе ти треба среќа)Ви благодарам уште еднаш за тоа што ми помогнавте. Иначе да положив со 0 негативни...не било страшно
najbitno testovite gi pomina za gradska e polesno na neso mora da te padnat ako imas vrski iskoristigi za gradska za da ne frlas pariСо среќа градска (богами ќе ти треба среќа)
Него кажи му, јас имам положеноnajbitno testovite gi pomina za gradska e polesno na neso mora da te padnat ako imas vrski iskoristigi za gradska za da ne frlas pari
Зависи , имаш 2 начина . 1 Женските со шамија на глава прават едно кругче во должина од 2-3 километра и се враќаат со возачка , нешто слично и со тие со молерската капа на глава.Абе озбилен сум, тие ти кажват дури возиш кај да вртиш шо да вртиш. Ти велам, во Битола е така, би требало и Скопје да е така.
Јас ко полагав т.е. пред да полагам праев муабет со еден друг пред мене шо требаше да полага и го прашав дали има некој пријател, ми рече дека немал никој најдено и сигурно ќе паднел и педерчето положи на прв пат. Влегвам јас после него в кола и почнаја комисијата да си прат муабет „На ова детето татко му ми има ова праено ми има она праено и греота ќе беше да го падневме“, а јас нурнав тогашЗависи , имаш 2 начина . 1 Женските со шамија на глава прават едно кругче во должина од 2-3 километра и се враќаат со возачка , нешто слично и со тие со молерската капа на глава.
2.Нас не вртат низ уличките кај што има највеке гужва во градот пр.Ленинова и слични и во случај да извозиш без грешка , ке те однесат на некои места каде што МОРА да згрешиш(има неколку) за да те бутнат
И мене ме бутаа без врска ама ако тоа им е работа мора и они некако пари да праат , а тоа што зимаат под рака во аптека да го потрошат се до динарЈас ко полагав т.е. пред да полагам праев муабет со еден друг пред мене шо требаше да полага и го прашав дали има некој пријател, ми рече дека немал никој најдено и сигурно ќе паднел и педерчето положи на прв пат. Влегвам јас после него в кола и почнаја комисијата да си прат муабет „На ова детето татко му ми има ова праено ми има она праено и греота ќе беше да го падневме“, а јас нурнав тогаш
И така си положив на трет пат и сега можат да ми се фатат !
testovite gi imas na mvr.gov.mk mozes da resavas demo a moze da gi pobaras od instruktorot sto te obucuval moj sovet e da si ja kupis knigata i od nea da ucis posto testovite neti vrsat rabota mnogu vo knigata imas mnogu poveke znaci za razlika od flaerot sto go davaat avto skoliteNovite da ne znaete kade da gi najdam, se najavilo deka denes ili utre ke iskocat?