- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Ќе гледамe Carmageddon во живо
вистина ли е дека може да се вози насекаде (мислам во сите општини)???Се согласувам.
Ај овие поелитните такси компании како што се Лотус, Наше такси и сл. возат убаво, али оние дифтарине се катастрофа, ужасно возат.
Исто и оние со кантите увезени (се извинувам ако некој се препознае) , до вчера возеле некое раскапано Југо па ај присобрале 3.000 / 4.000 евра и увезле уште пораскапан Мерцедес или БМВ, ама важно пред волан да ја гледа значката на Мерцедесот или БМВ_то и ќе се курчат демек види ме возам кола од висока класа и се прават фраери со гас до даска а баш тие увезени канти се ептем несигурни и у секој момент може да ти откаже кочница и да се направи огромна беља во која што за жал можат да погинат и невини луѓе.
Може да се вози кола што има максимум 75 или 80 киловати ... односно тоа би му дошло негде околу максимум 100 коњски сили.
Сами ќе можеме да возиме до 20 часот, а после 20 часот (до 5 сабајле) ќе треба да се вози со родител кој што има возачка дозвола или со лице кое што има возачка дозвола.
И може да возиме кај сакаме, а не само во општината во која што живееме како што беше претходно најавено.
Да да, 100% сум сигурна.вистина ли е дека може да се вози насекаде (мислам во сите општини)???
Тој сељак ако пред тоа возел југо со 80 и кочел без АБС сигурно нема ништо да ти направе со кола која има АБС. А ти како шо знам имаше ланЦер,шо да не мислиш дека не може нешто да му откаже од електроника или др ? пфффффСе согласувам.
Ај овие поелитните такси компании како што се Лотус, Наше такси и сл. возат убаво, али оние дифтарине се катастрофа, ужасно возат.
Исто и оние со кантите увезени (се извинувам ако некој се препознае) , до вчера возеле некое раскапано Југо па ај присобрале 3.000 / 4.000 евра и увезле уште пораскапан Мерцедес или БМВ, ама важно пред волан да ја гледа значката на Мерцедесот или БМВ_то и ќе се курчат демек види ме возам кола од висока класа и се прават фраери со гас до даска а баш тие увезени канти се ептем несигурни и у секој момент може да ти откаже кочница и да се направи огромна беља во која што за жал можат да погинат и невини луѓе.
Може да се вози кола што има максимум 75 или 80 киловати ... односно тоа би му дошло негде околу максимум 100 коњски сили.
Сами ќе можеме да возиме до 20 часот, а после 20 часот (до 5 сабајле) ќе треба да се вози со родител кој што има возачка дозвола или со лице кое што има возачка дозвола.
И може да возиме кај сакаме, а не само во општината во која што живееме како што беше претходно најавено.
Работата е што тој сељак (како што ти го нарече) лета во облаци и се прави фраер дека од Југо седнал во Мерцедес.Тој сељак ако пред тоа возел југо со 80 и кочел без АБС сигурно нема ништо да ти направе со кола која има АБС. А ти како шо знам имаше ланЦер,шо да не мислиш дека не може нешто да му откаже од електроника или др ? пффффф
сори за оф топикот
Точно така, незнам зошто сите се фатиле за 16 годишниците.Тие што сакаат да возат бесно на 16 ќе возат бесно и на 18 и 20 и 25.
Ај ако сакаш не ми ја навредувај колата.стара раскантана кола од 90' година
Не ти ја навредувам колата и однапред се извинив ако некој се препознае во мојот пост.Ај ако сакаш не ми ја навредувај колата.
Не реков дека ако е стара колата дека не е исправна, туку реков дека на стара кола (која што не е добро одржувана) е многу поверојатно и полесно да откаже нешто некој дел, отколку на нова кола од салон.Ако е така јас имам кола од 92 сега кај сакаш одиме ако откажи нешто за тебе ти ја оставам... незначи дека ако е стара колата дека нее исправна .
Се зезав.Не ти ја навредувам колата и однапред се извинив ако некој се препознае во мојот пост.
Ако целосно го прочита мојот пост сигурно виде дека јас реков дека шансите да се расипе мојот нов Лансер се мноооогу помали отколку некоја стара раскантана кола од 90' година и тоа го напишав како одговор на поставеното прашање од страна на членот Пепси_.
И ајде доста отидовме оф-топик, слободно можат да се избришат последниве неколку мислења.