- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.058
- Поени од реакции
- 1.250
Едитирај го и ти коментар,да незнаат за шо се работиНишто, само молимте едитирај го тоа срценцето, не сакам да ми изваат муабет форумџииве.
Едитирај го и ти коментар,да незнаат за шо се работиНишто, само молимте едитирај го тоа срценцето, не сакам да ми изваат муабет форумџииве.
неможе да живее со риба,треба да земеп храна ракчиња суви,но не само да остане на тоа.Зеленчук исто така може да и даваш,и месо од риби малце ракчиња итн.Има од оние еептен ситните риби се продаваат...купи малце ке имаш за памтивек...Здраво,Само што си купив мала желка седов и пластичен аквариум за желката и ситни камења,е сега ме интерсира со каква храна да ја хранам од продавницата зедов храна но на храната пишува храна за риби,и по колку да и давам во аквраимот има место за храна и го наполнив цело дали е тоа во ред,и дали можам во акврамут да ставам трева или некој природно растение
А за аквриум дали може заедно да живее со некоја риба,а за рибата колку вода ке треба да има за да живеат како што треба
Незнам,тешко со риба...што ако рибата е мала ке и ја изедат опашката...рибите и се исто така храна...предатор и плен заедно не иде башМу земав ракчиња јаде ко лудо,ама ептен мало е 3цм,а за аквраиум со димензии 60x30x40 мислам супер ке да е ке земам уште 2 желки исто мали на internet видов живеат и со риби имам супер идеа за аквариум па ке видиме.
Кога купувате риби,кога јадеш ракчиња и имате салата марула и такви раБОТИ ДОМА давај и на желката,за витамини де,оти од сувите ракчиња нишчо неможе да добијат и неможат да се развијат и умираатПа ке гледам поголема да е рибата,бидејки не сакам рибата да биде изедена од желката,ова сега што ја имам ептен луда е само трча и плива,А за тревата има една природна трева незнам како се вика ептен брзо расте под вода и многу убаво изгледа
Земи смоки за желчиња. И тие се добри.Му земав ракчиња јаде ко лудо,ама ептен мало е 3цм,а за аквраиум со димензии 60x30x40 мислам супер ке да е ке земам уште 2 желки исто мали на internet видов живеат и со риби имам супер идеа за аквариум па ке видиме.
Омг....не било мртво бе...зимски сон постои нешто што се вика...ејјј сеа ако си го фрлила живо алал :/Гледам никој не ми одговорил ништо на мојата молба. Како и да е желчето утринава го најдов мртво. Другото си е живо и си е во ред сега за сега, се надевам дека така и ќе остане. Деновиве ќе му земам ново желче.
Водните желчиња хибернираат. 100% си го фрлила живо.Гледам никој не ми одговорил ништо на мојата молба. Како и да е желчето утринава го најдов мртво. Другото си е живо и си е во ред сега за сега, се надевам дека така и ќе остане. Деновиве ќе му земам ново желче.