Влатко Лозановски

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
цело време ќе правиш споредби со Архангел, Зијан, Меморија групи кои повеќе не постојат, незнам Архангел дали сеуште прават музика, биле квалитетни кој го спори тоа? НИКОЈ

погоре се тераше муабетот па и ретко кој почнал сам да пишува текстови на повеќето во почетокот на кариерата други им пишуваа текстови па дури и на Тоше

и ај види кој заобиколува

и да сакам да се кладиме, а знаеш зошто затоа што одев на негови свирки уште пред да се појави кај Драган во шоуто, одев на негови свирки уште когабеше само локален пејач и затоа другарче знам каков му бил гласот пред да се појави на тв и откако се појави, види погоре

и како што ти кажав кога веќе не се разбираш почитувај туѓо мислење, и не се обидувај да наметнеш твое, оти во секој твој пост едно исто го кажуваш
фала али веќе видено трудисе да убедиш некого друг, но некој кој го знае од порано тешко дека би го убедил

Член од
13 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
Me mrzi da te citiram..

Argumentot e vo boldiranoto i argumentot moj e vo toa da se ceni iskrenosta na eden muzicar,negovata sposobnost,originalnost i kvalitet..Vlatce ima kvalitet,ama se gubi vo filmot na Tose.Seuste ne e zrel muzicar i zatoa ne moze da napise pesna..Toa e poentata.Ako go osporuvas toa togas ne znam sto da ti kazam poveke.Bendovite sto jas gi navedov se od makedonskata scena za da sporedbata bide pokonstruktivna i validna.

Citaj:
Arhangel seuste postojat,i za tvoja informacija uste na svojot pocetok pocnaa so svoi pesni a ke se raspadnea za malku, zatoa sto nemaat dovolna podrska..i ne se tolku mediumski eksponirani..za razlika od Vlatce sto nasegde go ima..a zad nego stoi cel e*#n tim. Me iritira toa sto vistinskiot kvalitet se marginalizira i zapostavuva a sve sto e na televizija se slusa..
Zijan skoro imaa koncert so Arhangel a ti ocigledno ocigledno ne si bil inaku ke znaes deka Arhangel seuste postojat.
Memorija ne postojat,toa si vo pravo..go kiknaa Poce i posle Risto im ja caeba cela grupa..
Area se uste postojat..
Leb i Sol se uste postojat ama bez Vlatko..

POsle tuka ti se Sintezis,Parketi(ne gi sakam, ama gi pocituvam posto se svoi) Foltin(U Francija se nenormalno barani a ovde retko koj gi slusa) ,SuperHiks..
MOzam i da ti navedam Makedonski Metal Bendovi ali stvarno nema poenta..go pocituvam tvoeto mislenje i slusaj si go.I jas ke go slusam koga ke cujam nesto od nego napraveno..:smir:
aj da ne ja tupime vise..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
и мене ме мрзи да те цитирам затоа што 90% постот не ти е на темата, како што ти реков никој не го спори успехот и квалитетот на тие што ги наброја, али јбг имаш теми скоро за сите

а во врска со гласот јас ти дадов информација пошто те видов неинформиран

Член од
13 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
Ti mi dade informacija za glasot..?wtf?!
Deka demek takov mu bil i od porano?Pa normalno! Vlezen mu e pod koza TOse bre i velis deka si mu bil na svirki taka? AJ bidi iskren i kazi sea deka ne peel uopste nisto od Tose na svirki?
Odma ke te demantiram zosto na Martin Vucic souto bas skoro sekoja pesna mu bese izbor od Tose i duri i zirito mu zameri da prestane da go kopira zosto e nevkusno veke..A da te predupredam vo zirito bea dosta poznati muzicai i vokali megu koi i operskiot pejac Boris Trajanov.Pa vidi ti sea deka ne kopiral..

MOjata poenta bese deka tipceto NEMA IDENTITET,NE E SVOJ i toa sto go pravi ne e iskreno..Da pisuvase svoja muzika ke go cenev ama ustvari jas sum k*r faktor ovdeka i toa nema nisto da promeni neli?Jas si iskazav mislenje bidejki odamna se zanimavam so muzika i znam dosta luge sto rabotat 1000 pati poveke od Vlatce i se pokreativni i potalentirani ama ete nigde gi nema radi toa sto ne se cenat pravi vrednosti..

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Што си има добар глас си има.Добарсие.:smir:

M

_MACA_

Гостин
Deka demek takov mu bil i od porano?Pa normalno! Vlezen mu e pod koza TOse bre i velis deka si mu bil na svirki taka? AJ bidi iskren i kazi sea deka ne peel uopste nisto od Tose na svirki?
Odma ke te demantiram zosto na Martin Vucic souto bas skoro sekoja pesna mu bese izbor od Tose i duri i zirito mu zameri da prestane da go kopira zosto e nevkusno veke..A da te predupredam vo zirito bea dosta poznati muzicai i vokali megu koi i operskiot pejac Boris Trajanov.Pa vidi ti sea deka ne kopiral..

MOjata poenta bese deka tipceto NEMA IDENTITET,NE E SVOJ i toa sto go pravi ne e iskreno..Da pisuvase svoja muzika ke go cenev ama ustvari jas sum k*r faktor ovdeka i toa nema nisto da promeni neli?Jas si iskazav mislenje bidejki odamna se zanimavam so muzika i znam dosta luge sto rabotat 1000 pati poveke od Vlatce i se pokreativni i potalentirani ama ete nigde gi nema radi toa sto ne se cenat pravi vrednosti..
Стварно не знам зошто толку многу сакаш да не убедиш дека Влатко нема идентитет? :jaj:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880

типче ти немаш идентитет, изгледа тебе Влатко ти е влезен под кожа па толку си опседнат со него, гласот му е цел живот таков не биди смешен,
и јас дека и искрен сум затоа и пишав на темава, што има врска дали пеел од Тоше на свирки, кој не пеел песни од Тоше на свирки а?
btw најмногу му лежеа песни како Ајде сонце зајде, Има ли песна (и за да не забегаш овде, ја пееше многу порано пред Тоше да ја испее на тв) и некои други што ги пееше во мак ѕвезди

со што ќе ме демантираш? имаш снимка од Влатко кога пеел додека не се појавил на тв? само така ќе ме демантираш
а засега гледам дека само лаеш и плукаш

знам јас каков глас сум слушал тогаш и каков слушам сега

и ти Јане да не си што си толку љубоморен на Влатко :vozbud:

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
типче ти немаш идентитет, изгледа тебе Влатко ти е влезен под кожа па толку си опседнат со него, гласот му е цел живот таков не биди смешен,
и јас дека и искрен сум затоа и пишав на темава, што има врска дали пеел од Тоше на свирки, кој не пеел песни од Тоше на свирки а?
btw најмногу му лежеа песни како Ајде сонце зајде, Има ли песна (и за да не забегаш овде, ја пееше многу порано пред Тоше да ја испее на тв) и некои други што ги пееше во мак ѕвезди

со што ќе ме демантираш? имаш снимка од Влатко кога пеел додека не се појавил на тв? само така ќе ме демантираш

de bre od koga Vlatko pocna da pee,taa pesna Tose ja ispea za precekot na Nova Godina 2005 na emisija na Telma televizija:toe:.

M

_MACA_

Гостин

:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
de bre od koga Vlatko pocna da pee,taa pesna Tose ja ispea za precekot na Nova Godina 2005 na emisija na Telma televizija:toe:.
а песната од Тоше е? НЕ
можам да кажам дека Влатко уште кога излегла, ќе значи ли дека Тоше го имитирал Влатко? НЕ

Член од
13 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
2
типче ти немаш идентитет, изгледа тебе Влатко ти е влезен под кожа па толку си опседнат со него, гласот му е цел живот таков не биди смешен
Naprotiv, jas imam identitet i toa svoj.Ne sum opsednat so Vlatko tuku kako sto pisav pogore,ne mi e jasno kako mozete da podrzuvate plagijatori namesto vistinski muzicari? Ete toa e vsusnost ovde sto e smesno..i toa e temata ustvari neli? Vremeto ke pokaza dali kopira ili ne..

Eve ne mora jas da kazuvam dali go pravi toa,ednostavno na forumov napravi anketa dali go kopira Tose ili ne i ke vidime koj e vo pravo.

Vtora rabota,obozavam da debatiram so luge kako tebe zatoa sto argumentite ti se defanzivni i bez izdrzanost..pak ke ti recam idi prasaj nekoj dobar vokal ili muzicar sto misli za ova prasanje i tolku..

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Naprotiv, jas imam identitet i toa svoj.Ne sum opsednat so Vlatko
се гледа :pos:

Eve ne mora jas da kazuvam dali go pravi toa,ednostavno na forumov napravi anketa dali go kopira Tose ili ne i ke vidime koj e vo pravo.

Vtora rabota,obozavam da debatiram so luge kako tebe zatoa sto argumentite ti se defanzivni i bez izdrzanost..pak ke ti recam idi prasaj nekoj dobar vokal ili muzicar sto misli za ova prasanje i tolku..

анкетата ќе ја покаже вистината или мислењето на форумџиите?
јас ти побарав снимка да видиме дали лажам за тоа како пеел Влатко порано, ти таква работа немаш
извини но јас го имам слушано и знам како звучел, башка многу можам да ти најдам што ќе ти ја потврдат неговата боја на гласот
и сега чиј аргумент не е издржан Јане? :pos2:

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Влатко ќе биди најдобриот пеач во Македонија за 2-3 години. А тие шо викат дека го копира Тоше нека пробаат тие самите да го ископираат па после ќе прајме муабет. Не знам како можи да се копира туѓ глас. Стилот не му е воопшто ист. Не ми е јасно во шо го копира само една работа нека кажи некој да видиме во шо се слични или си лупаат празни муабети шо ги слушнале од баба му.

Kajgana Shop

На врв Bottom