Владимир Талески за градоначалник на Битола

Дали на наредните избори ќе го поддржите ВЛАДИМИР ТАЛЕСКИ за градоначаник на БИТОЛА?

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Лошо е.

Не капатисаа сељациве.

Затоа и ќе гласам за Спанаќот! Во оваа држава се е на мајтап сфатено, што има јас да сум сериозен.:jaj:

C

cige

Гостин
Честито.
Овој човек високо ќе се издигне во Вмро.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Владимир Талески старо-нов градоначалник на Битола.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Гласав за Спанаќот, 3 евра алал да му се. Не се ништо во споредба со тоа што ми зел и ќе ми земе сељакот од "внатрешноста" на Македонија.

Честито во секој случај, среќна е рајата.. Ама ние другите што да праиме?

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Гласав за Спанаќот, 3 евра алал да му се. Не се ништо во споредба со тоа што ми зел и ќе ми земе сељакот од "внатрешноста" на Македонија.

Честито во секој случај, среќна е рајата.. Ама ние другите што да праиме?

Теши те се?
Тоа е брат против мнозинство не се може, единствено што може да се направи е да се истакне дека другите кои не гласале за него имаат и дурги проблеми во живото кои не се обземени со неговата програма.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Хехе,

Абе каква програма какви црни камења...
Кој разбира програма, денес, никој не ни ја прочитал прогарама, 90% од оние што гласаа за него, гласаа за улиците асфалтирани и она играњето игра за сељачаната..

Давај му го она што сељачаната го сака, радоста е до максимум истакната и ќе уживаш мандати, пички, јадења, пиења, сладострастија, рејтинзи...

Думата е во она, што ние другите, што имаме силни, високи, јасни, европски, културни стандарди. Муабетот доаѓа, ЌУТИ И ПУШИ.

Ќе пушиме... Драг мој пријателе:)

Kajgana Shop

На врв Bottom