- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.937
- Поени од реакции
- 41.046
Скопско>КаменицаНе се знае..![]()
Скопско>КаменицаНе се знае..![]()
Уште пострашно, боље со трол да праиш муабет. Кој го прател со Бејл и Роналдо муабетот ќе свати дека нема излагање на крај со ова.Го претеруваш и ти малце бидејќи oва е стар член што се има википедизирано, никој не разговара со бугарски тролови туку со фан на Реал Мадрид.
Него ај да не одиме оф-топик бидејќи не сме бугари и неутралната администрацијата нема да не толерира за вакви коментари![]()
уга буга монголоидна татарлуга. мрш од овдевие сте патетични и неблагодарни копилиња, тоа е вистината, но баста, досега беше
Оти да не. Кој мислиш дека ќе го работи бизнисов? Сигурно нема дозвола да му дадат на некој сиромав од Мариово.![]()
Скопје и Охрид како Амстердам: Планот на Зоран Заев – DW – 20.11.2020
Премиерот Зоран Заев е убеден дека декриминализацијата и легализацијата на канабисот/марихуаната може многу да им помогне на туризмот и угостителството. Неговиот план предвидува и вадење на парите од „под перници“.www.dw.com
Видете каква будала е во прашање, од гомна во гомна влегува. Уште марихуана ни фали матер ти јебем лоповска.
За мене е супер. Ке доадаме во Скопjе да пушим слободно.![]()
Скопје и Охрид како Амстердам: Планот на Зоран Заев – DW – 20.11.2020
Премиерот Зоран Заев е убеден дека декриминализацијата и легализацијата на канабисот/марихуаната може многу да им помогне на туризмот и угостителството. Неговиот план предвидува и вадење на парите од „под перници“.www.dw.com
Видете каква будала е во прашање, од гомна во гомна влегува. Уште марихуана ни фали матер ти јебем лоповска.
ПовелиЗа мене е супер. Ке доадаме во Скопjе да пушим слободно.![]()
Гледаш, да зборевме ист јазик ќе размислеше пред да го објавиш мислењево. Ама ајде, пушете слободноЗа мене е супер. Ке доадаме во Скопjе да пушим слободно.![]()
Ќе му објасни @zmej gorjanin за разликите во употребата на јазикотГледаш, да зборевме ист јазик ќе размислеше пред да го објавиш мислењево. Ама ајде, пушете слободно![]()
Ова е исто кога јас еднаш во Бугарија предложив да продолжиме на свирка и сите чудно ме гледаа.Ќе му објасни @zmej gorjanin за разликите во употребата на јазикот![]()
Да не беше старата чалга каj вас т.е. крадената српска музика, немаше ни да го имате таj израз: свирка (пушење к*р)Ова е исто кога јас еднаш во Бугарија предложив да продолжиме на свирка и сите чудно ме гледаа.
И што сега сите илинденски знамена погрешно са напишани?Знаете ли зошто бугарите кажуваат "свобода", а не "слобода"?
Затоа што повеќе од половината бугари не можат да кажат "л".
Племето има дефект и во говорот, не само во генетиката.