Владата најави нови 8000 вработувања

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Грујо не е Бранко за вработување ќе ги вработи,не ги плаќа од негов џеб буџетот ќе ги плати(локалниот буџет) Наградно прашање кој ќе ги добие локалниве избори :D
ВМРО ке ги добијат не сум Ни вмровец ни за Сдсм ни за никоја партија до сега не сум гласал смо ги шкртам ливчињата ама се мислам дека вмро ке победи

Се согласувам Грујо доволно нема памет уште 8000 да вработи.Не знам само на СДСМ како не им текна на времето да ги вработат сите отпуштени од приватизацијата во влада и сега уште ќе си беа на власт и ќе имавме 5% невработеност.
СДСМ и економија е магаре и музика, уште не ми се верува дека Бранко АУДИ го одби, а најголема странска инвестиција им е рамстор(трговски центар не фабрика) и тоа го продадоа во спогодба со 4 очи за 20 евра квадрат и тоа во сред центар а денес во центар земјиште се продава за над 400 евра квадрат па сега види што е ова. За работата на Вмро има работи што ми се допаѓаат и што ги подржувам ама има и работи што не ги подржувам и ги критикувам. Мене ми се допагаат идеи и резултати не политички партии, мене ме загрижува што откако сдсм е во опозиција ништо паметно немаат кажано туку и ме изритираа со нивна изјава дека воинот на коњ кога ќе дошле на власт ќе претопеле во старо железо. И ај сега иди гласај за сдсм, незнам уште колку избори треба да изгубат и да сфатат дека треба скроз нови дечки да дојдат. Па да имаме вистинска конкуренција. А Бранко како лаже во очи и не ни трепнува алал да му е човекот избрка над 300 000 луѓе на улица со неговата приватизација, во негово време ни една позначајна странска инвестиција не дојде даноците во негово време беа највисоки и сега он ќе не спасувал изиграва месија wtf.
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 15:57 ---
ВМРО ке ги добијат не сум Ни вмровец ни за Сдсм ни за никоја партија до сега не сум гласал смо ги шкртам ливчињата ама се мислам дека вмро ке победи
Знам после ова денеска што го видов 100% убеден сум туку криво ми е што нема кладилница кај да уплатам пример во србија имаше пред некоја година кладилница кој ќе тепа инт.......бар нешто и јас да видам ќар од локалниве избори не за друго

Ајде административци, вмровци сега вие шансата да си ги вработите децата, браќата, сестрите, братучедите,....итн и да формирате административен фамилијарен круг. :)

СДСМ и економија е магаре и музика, уште не ми се верува дека Бранко АУДИ го одби, а најголема странска инвестиција им е рамстор(трговски центар не фабрика) и тоа го продадоа во спогодба со 4 очи за 20 евра квадрат и тоа во сред центар а денес во центар земјиште се продава за над 400 евра квадрат па сега види што е ова. За работата на Вмро има работи што ми се допаѓаат и што ги подржувам ама има и работи што не ги подржувам и ги критикувам. Мене ми се допагаат идеи и резултати не политички партии, мене ме загрижува што откако сдсм е во опозиција ништо паметно немаат кажано туку и ме изритираа со нивна изјава дека воинот на коњ кога ќе дошле на власт ќе претопеле во старо железо. И ај сега иди гласај за сдсм, незнам уште колку избори треба да изгубат и да сфатат дека треба скроз нови дечки да дојдат. Па да имаме вистинска конкуренција. А Бранко како лаже во очи и не ни трепнува алал да му е човекот избрка над 300 000 луѓе на улица со неговата приватизација, во негово време ни една позначајна странска инвестиција не дојде даноците во негово време беа највисоки и сега он ќе не спасувал изиграва месија wtf.
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 15:57 ---

Знам после ова денеска што го видов 100% убеден сум туку криво ми е што нема кладилница кај да уплатам пример во србија имаше пред некоја година кладилница кој ќе тепа инт.......бар нешто и јас да видам ќар од локалниве избори не за друго

xaxaxa

На последните избори нацртав брод на гласачкото ливче.Пред тие беше планини и птици за овие ќе се размислам се чувствувам некако инспириран.Не гласам за никој батка.

А Грујо и Бранко се од ист сој.Овој го одбил Ауди дека е глуп а овој 6 години моли по цел свет и не може да донесе ништо.До сега некој требаше да му се сожали веќе.

Ко Влатко Ѓорчев да го читам.

Ко Влатко Ѓорчев да го читам.
Сакаш да кажеш сите што мислат како мене дека треба сдсм од корен да се менуваат и да имаме вистинска конкуренција и ставарно да имаш избор. И дека сите што го делат ова мислење се клонови на Влатко Ѓорчев(y) Тогаш јас слободно зошто ми реплицираш и ме правиш клон јас слободно можам да кажам дека на Гордан Ѓорѓиев од сдсм ми личиш :)

После чуди се од каде братучедите (до 3то колено) на ВМРО-овците директори,инспектори и што уште ли не...

Навистина браво!!! Намалување на невработеноста за цели 0.9% е успех на векот!
Туку, веќе реков, треба да се објавува за секое поединечно ново врааботување.

Сакаш да кажеш сите што мислат како мене дека треба сдсм од корен да се менуваат и да имаме вистинска конкуренција и ставарно да имаш избор. И дека сите што го делат ова мислење се клонови на Влатко Ѓорчев(y) Тогаш јас слободно зошто ми реплицираш и ме правиш клон јас слободно можам да кажам дека на Гордан Ѓорѓиев од сдсм ми личиш :)

Те сопредив затоа што твојот пост врска немаше со темава, туку во секоја реченица Бранко го спомнуваш.

ПС. Не сум толку келав да личам на Гордан од Есдеес
ППС. На момент се исплашив дека ќе ме споредиш со Игор Шема :)

Од едната страна премиерот вели да не чекаат младите некој да ги вработи, а од друга страна само се најавуваат вакви бомбастични вести. Да бев странец дојден вчера во државава ќе не знаев што да мислам.

Само едно прашање до Лавчето, што од петни жили се отепа бранејќи ја секоја мерка, зошто да верувам на ова ветување кога се си мислам дека ветувањето за 8 миљарди евра инвестиции од пред 2-3 години не е остварено, ама ич.

Те сопредив затоа што твојот пост врска немаше со темава, туку во секоја реченица Бранко го спомнуваш.

ПС. Не сум толку келав да личам на Гордан од Есдеес
ППС. На момент се исплашив дека ќе ме споредиш со Игор Шема :)
Човек што ќе го одбие АУДИ и што ке избрка над 300 000 луѓе итн....не заслужува повеќе од да се плука, така да ќе ја искористам оваа прилика уштеднаш да му порачам да иде у П.М. Ауди да влезеше кај нас, Македонија ќе имаше многу поинаква економска ситуација и ти ако мислиш дека некој што ни го ускратил тоа задоволство не заслужува да се плука и да се пцуе ок тогаш........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom