- Член од
- 21 март 2012
- Мислења
- 3.277
- Поени од реакции
- 3.055
И ќе се викавме Европска Куба со плати од 5 долари месечно.
У право си вака уште со Етиопија може да се јадеме али Ангола веќе почнува да не престигнува.
И ќе се викавме Европска Куба со плати од 5 долари месечно.
ВМРО ке ги добијат не сум Ни вмровец ни за Сдсм ни за никоја партија до сега не сум гласал смо ги шкртам ливчињата ама се мислам дека вмро ке победиГрујо не е Бранко за вработување ќе ги вработи,не ги плаќа од негов џеб буџетот ќе ги плати(локалниот буџет) Наградно прашање кој ќе ги добие локалниве избори
СДСМ и економија е магаре и музика, уште не ми се верува дека Бранко АУДИ го одби, а најголема странска инвестиција им е рамстор(трговски центар не фабрика) и тоа го продадоа во спогодба со 4 очи за 20 евра квадрат и тоа во сред центар а денес во центар земјиште се продава за над 400 евра квадрат па сега види што е ова. За работата на Вмро има работи што ми се допаѓаат и што ги подржувам ама има и работи што не ги подржувам и ги критикувам. Мене ми се допагаат идеи и резултати не политички партии, мене ме загрижува што откако сдсм е во опозиција ништо паметно немаат кажано туку и ме изритираа со нивна изјава дека воинот на коњ кога ќе дошле на власт ќе претопеле во старо железо. И ај сега иди гласај за сдсм, незнам уште колку избори треба да изгубат и да сфатат дека треба скроз нови дечки да дојдат. Па да имаме вистинска конкуренција. А Бранко како лаже во очи и не ни трепнува алал да му е човекот избрка над 300 000 луѓе на улица со неговата приватизација, во негово време ни една позначајна странска инвестиција не дојде даноците во негово време беа највисоки и сега он ќе не спасувал изиграва месија wtf.Се согласувам Грујо доволно нема памет уште 8000 да вработи.Не знам само на СДСМ како не им текна на времето да ги вработат сите отпуштени од приватизацијата во влада и сега уште ќе си беа на власт и ќе имавме 5% невработеност.
Знам после ова денеска што го видов 100% убеден сум туку криво ми е што нема кладилница кај да уплатам пример во србија имаше пред некоја година кладилница кој ќе тепа инт.......бар нешто и јас да видам ќар од локалниве избори не за другоВМРО ке ги добијат не сум Ни вмровец ни за Сдсм ни за никоја партија до сега не сум гласал смо ги шкртам ливчињата ама се мислам дека вмро ке победи
СДСМ и економија е магаре и музика, уште не ми се верува дека Бранко АУДИ го одби, а најголема странска инвестиција им е рамстор(трговски центар не фабрика) и тоа го продадоа во спогодба со 4 очи за 20 евра квадрат и тоа во сред центар а денес во центар земјиште се продава за над 400 евра квадрат па сега види што е ова. За работата на Вмро има работи што ми се допаѓаат и што ги подржувам ама има и работи што не ги подржувам и ги критикувам. Мене ми се допагаат идеи и резултати не политички партии, мене ме загрижува што откако сдсм е во опозиција ништо паметно немаат кажано туку и ме изритираа со нивна изјава дека воинот на коњ кога ќе дошле на власт ќе претопеле во старо железо. И ај сега иди гласај за сдсм, незнам уште колку избори треба да изгубат и да сфатат дека треба скроз нови дечки да дојдат. Па да имаме вистинска конкуренција. А Бранко како лаже во очи и не ни трепнува алал да му е човекот избрка над 300 000 луѓе на улица со неговата приватизација, во негово време ни една позначајна странска инвестиција не дојде даноците во негово време беа највисоки и сега он ќе не спасувал изиграва месија wtf.
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 15:57 ---
Знам после ова денеска што го видов 100% убеден сум туку криво ми е што нема кладилница кај да уплатам пример во србија имаше пред некоја година кладилница кој ќе тепа инт.......бар нешто и јас да видам ќар од локалниве избори не за друго
Ко Влатко Ѓорчев да го читам.СДСМ и економија е магаре и музика, уште не ми се верува дека Бранко АУДИ го одби, а најголема странска инвестиција им е рамстор(трговски центар не фабрика) и тоа го продадоа во спогодба со 4 очи за 20 евра квадрат и тоа во сред центар а денес во центар земјиште се продава за над 400 евра квадрат па сега види што е ова. За работата на Вмро има работи што ми се допаѓаат и што ги подржувам ама има и работи што не ги подржувам и ги критикувам. Мене ми се допагаат идеи и резултати не политички партии, мене ме загрижува што откако сдсм е во опозиција ништо паметно немаат кажано туку и ме изритираа со нивна изјава дека воинот на коњ кога ќе дошле на власт ќе претопеле во старо железо. И ај сега иди гласај за сдсм, незнам уште колку избори треба да изгубат и да сфатат дека треба скроз нови дечки да дојдат. Па да имаме вистинска конкуренција. А Бранко како лаже во очи и не ни трепнува алал да му е човекот избрка над 300 000 луѓе на улица со неговата приватизација, во негово време ни една позначајна странска инвестиција не дојде даноците во негово време беа највисоки и сега он ќе не спасувал изиграва месија wtf.
Тој треба секој партиски војник на постер да си го стави како херој.Цитро гарант му се моли пред икона секој ден.Ко Влатко Ѓорчев да го читам.
Сакаш да кажеш сите што мислат како мене дека треба сдсм од корен да се менуваат и да имаме вистинска конкуренција и ставарно да имаш избор. И дека сите што го делат ова мислење се клонови на Влатко Ѓорчев Тогаш јас слободно зошто ми реплицираш и ме правиш клон јас слободно можам да кажам дека на Гордан Ѓорѓиев од сдсм ми личишКо Влатко Ѓорчев да го читам.
Те сопредив затоа што твојот пост врска немаше со темава, туку во секоја реченица Бранко го спомнуваш.Сакаш да кажеш сите што мислат како мене дека треба сдсм од корен да се менуваат и да имаме вистинска конкуренција и ставарно да имаш избор. И дека сите што го делат ова мислење се клонови на Влатко Ѓорчев Тогаш јас слободно зошто ми реплицираш и ме правиш клон јас слободно можам да кажам дека на Гордан Ѓорѓиев од сдсм ми личиш
Човек што ќе го одбие АУДИ и што ке избрка над 300 000 луѓе итн....не заслужува повеќе од да се плука, така да ќе ја искористам оваа прилика уштеднаш да му порачам да иде у П.М. Ауди да влезеше кај нас, Македонија ќе имаше многу поинаква економска ситуација и ти ако мислиш дека некој што ни го ускратил тоа задоволство не заслужува да се плука и да се пцуе ок тогаш........Те сопредив затоа што твојот пост врска немаше со темава, туку во секоја реченица Бранко го спомнуваш.
ПС. Не сум толку келав да личам на Гордан од Есдеес
ППС. На момент се исплашив дека ќе ме споредиш со Игор Шема