Владата најави нови 8000 вработувања

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Грујо не е Бранко за вработување ќе ги вработи,не ги плаќа од негов џеб буџетот ќе ги плати(локалниот буџет) Наградно прашање кој ќе ги добие локалниве избори :D
ВМРО ке ги добијат не сум Ни вмровец ни за Сдсм ни за никоја партија до сега не сум гласал смо ги шкртам ливчињата ама се мислам дека вмро ке победи

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Се согласувам Грујо доволно нема памет уште 8000 да вработи.Не знам само на СДСМ како не им текна на времето да ги вработат сите отпуштени од приватизацијата во влада и сега уште ќе си беа на власт и ќе имавме 5% невработеност.
СДСМ и економија е магаре и музика, уште не ми се верува дека Бранко АУДИ го одби, а најголема странска инвестиција им е рамстор(трговски центар не фабрика) и тоа го продадоа во спогодба со 4 очи за 20 евра квадрат и тоа во сред центар а денес во центар земјиште се продава за над 400 евра квадрат па сега види што е ова. За работата на Вмро има работи што ми се допаѓаат и што ги подржувам ама има и работи што не ги подржувам и ги критикувам. Мене ми се допагаат идеи и резултати не политички партии, мене ме загрижува што откако сдсм е во опозиција ништо паметно немаат кажано туку и ме изритираа со нивна изјава дека воинот на коњ кога ќе дошле на власт ќе претопеле во старо железо. И ај сега иди гласај за сдсм, незнам уште колку избори треба да изгубат и да сфатат дека треба скроз нови дечки да дојдат. Па да имаме вистинска конкуренција. А Бранко како лаже во очи и не ни трепнува алал да му е човекот избрка над 300 000 луѓе на улица со неговата приватизација, во негово време ни една позначајна странска инвестиција не дојде даноците во негово време беа највисоки и сега он ќе не спасувал изиграва месија wtf.
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 15:57 ---
ВМРО ке ги добијат не сум Ни вмровец ни за Сдсм ни за никоја партија до сега не сум гласал смо ги шкртам ливчињата ама се мислам дека вмро ке победи
Знам после ова денеска што го видов 100% убеден сум туку криво ми е што нема кладилница кај да уплатам пример во србија имаше пред некоја година кладилница кој ќе тепа инт.......бар нешто и јас да видам ќар од локалниве избори не за друго

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Ајде административци, вмровци сега вие шансата да си ги вработите децата, браќата, сестрите, братучедите,....итн и да формирате административен фамилијарен круг. :)

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
СДСМ и економија е магаре и музика, уште не ми се верува дека Бранко АУДИ го одби, а најголема странска инвестиција им е рамстор(трговски центар не фабрика) и тоа го продадоа во спогодба со 4 очи за 20 евра квадрат и тоа во сред центар а денес во центар земјиште се продава за над 400 евра квадрат па сега види што е ова. За работата на Вмро има работи што ми се допаѓаат и што ги подржувам ама има и работи што не ги подржувам и ги критикувам. Мене ми се допагаат идеи и резултати не политички партии, мене ме загрижува што откако сдсм е во опозиција ништо паметно немаат кажано туку и ме изритираа со нивна изјава дека воинот на коњ кога ќе дошле на власт ќе претопеле во старо железо. И ај сега иди гласај за сдсм, незнам уште колку избори треба да изгубат и да сфатат дека треба скроз нови дечки да дојдат. Па да имаме вистинска конкуренција. А Бранко како лаже во очи и не ни трепнува алал да му е човекот избрка над 300 000 луѓе на улица со неговата приватизација, во негово време ни една позначајна странска инвестиција не дојде даноците во негово време беа највисоки и сега он ќе не спасувал изиграва месија wtf.
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 15:57 ---

Знам после ова денеска што го видов 100% убеден сум туку криво ми е што нема кладилница кај да уплатам пример во србија имаше пред некоја година кладилница кој ќе тепа инт.......бар нешто и јас да видам ќар од локалниве избори не за друго

xaxaxa

На последните избори нацртав брод на гласачкото ливче.Пред тие беше планини и птици за овие ќе се размислам се чувствувам некако инспириран.Не гласам за никој батка.

А Грујо и Бранко се од ист сој.Овој го одбил Ауди дека е глуп а овој 6 години моли по цел свет и не може да донесе ништо.До сега некој требаше да му се сожали веќе.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Ко Влатко Ѓорчев да го читам.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Ко Влатко Ѓорчев да го читам.
Сакаш да кажеш сите што мислат како мене дека треба сдсм од корен да се менуваат и да имаме вистинска конкуренција и ставарно да имаш избор. И дека сите што го делат ова мислење се клонови на Влатко Ѓорчев(y) Тогаш јас слободно зошто ми реплицираш и ме правиш клон јас слободно можам да кажам дека на Гордан Ѓорѓиев од сдсм ми личиш :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
После чуди се од каде братучедите (до 3то колено) на ВМРО-овците директори,инспектори и што уште ли не...

S

Sagan

Гостин
Навистина браво!!! Намалување на невработеноста за цели 0.9% е успех на векот!
Туку, веќе реков, треба да се објавува за секое поединечно ново врааботување.

Xibalba

Corona Australis
Член од
24 јануари 2012
Мислења
6.091
Поени од реакции
11.496
Сакаш да кажеш сите што мислат како мене дека треба сдсм од корен да се менуваат и да имаме вистинска конкуренција и ставарно да имаш избор. И дека сите што го делат ова мислење се клонови на Влатко Ѓорчев(y) Тогаш јас слободно зошто ми реплицираш и ме правиш клон јас слободно можам да кажам дека на Гордан Ѓорѓиев од сдсм ми личиш :)
Те сопредив затоа што твојот пост врска немаше со темава, туку во секоја реченица Бранко го спомнуваш.

ПС. Не сум толку келав да личам на Гордан од Есдеес
ППС. На момент се исплашив дека ќе ме споредиш со Игор Шема :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од едната страна премиерот вели да не чекаат младите некој да ги вработи, а од друга страна само се најавуваат вакви бомбастични вести. Да бев странец дојден вчера во државава ќе не знаев што да мислам.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Само едно прашање до Лавчето, што од петни жили се отепа бранејќи ја секоја мерка, зошто да верувам на ова ветување кога се си мислам дека ветувањето за 8 миљарди евра инвестиции од пред 2-3 години не е остварено, ама ич.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Те сопредив затоа што твојот пост врска немаше со темава, туку во секоја реченица Бранко го спомнуваш.

ПС. Не сум толку келав да личам на Гордан од Есдеес
ППС. На момент се исплашив дека ќе ме споредиш со Игор Шема :)
Човек што ќе го одбие АУДИ и што ке избрка над 300 000 луѓе итн....не заслужува повеќе од да се плука, така да ќе ја искористам оваа прилика уштеднаш да му порачам да иде у П.М. Ауди да влезеше кај нас, Македонија ќе имаше многу поинаква економска ситуација и ти ако мислиш дека некој што ни го ускратил тоа задоволство не заслужува да се плука и да се пцуе ок тогаш........

Kajgana Shop

На врв Bottom