- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Епа опиши убаво што како ти се случува немаш звук ли?
Исто имаш драјвери од матичната симнато?
Исто имаш драјвери од матичната симнато?
И јас го имам тој проблем.Кога пуштам песна на пример ми вика Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration. Error code: 8878000A.
Или кога пуштам филм преку гом филмот си течи најнорамално ама за звукот вика дека немало codec и кликнав да се даунлодира потребниот кодец и ме однесе на страна кај што ми вели дека нема драјвери за звучната. Иначе во меѓувреме скенирав и со Driver Agent i Driver Detective и ми вика дека имам проблеми со звучната и интернетот ама еве интернетов работи.
Еве на странава најди ја 7. серија и врз основа на тој кој оперативен систем (колку битен) имаш симни ги.И јас го имам тој проблем.
Па ако може некој да ми најде за nvidia geforce 7100 gs.
Фала однапред.
тука?Ми треба driver за Ethernet Controller за Presario C700.
Откако го преинталирав Windows-ot ми се појавува истиот проблем
"Windows was unable to install yout Enthernet Controller" и оттогаш не можам да се приклучам преку wireless конекција...
Help anyone ?
Го нема соодветниот драјвер... Видов јас на оваа страница бидејки единствениот начин да ги најдам потребните драјвери е тој. Цд со компјутерот не се добива... И сега ??
имаш интернет на тој компјутерот што ти треба драјвер?Го нема соодветниот драјвер... Видов јас на оваа страница бидејки единствениот начин да ги најдам потребните драјвери е тој. Цд со компјутерот не се добива... И сега ??
Имам интернет, ама не можам да се конектирам преку wireless. Тоа не ми работи не знам кој е проблемот. И копчето за wireless свети веке подолго време црвено, а пред тоа кога беше се во ред светеше сино.имаш интернет на тој компјутерот што ти треба драјвер?
добро ќе ти дадам програмче и се пробај со тоа..Имам интернет, ама не можам да се конектирам преку wireless. Тоа не ми работи не знам кој е проблемот. И копчето за wireless свети веке подолго време црвено, а пред тоа кога беше се во ред светеше сино.