Виталиа - производи за здрава исхрана

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Јас многу го сакам муслито од банана и чоколадо. :vozbud:

Sophelia

дежурен лејбек
Член од
3 јуни 2009
Мислења
18
Поени од реакции
4
Дефинитивно муслите со капина и малина, соја во зрно (заразна е) и сушена папаја и манго... ммммм :)

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
од Виталиа, муслите и сушено овошје....сушената папаја е превкусна!

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Јас од Виталија земам многу работи како муслите, млекото од соја, Малтекс, сите тие производи им се одлични. Но, би сакал да ви дадам совет, да не ја земате нивната паштета од соја, бидејќи во неа има многу адитиви кои се штетни по здравјето на човекот.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
За сојата на времето баба ми викаше.....„Синко ние тоа на свињите го дававме’’

....а за виталиа....прошле тие поред „здрава храна’’...ај ако има можност некој да види кај тоа се „произведува’’ па нек каже..:helou:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Каква Виталиа бе незнаете ни сами колку поздрави работи има од другите фирми.Имаат некои работи кои што им се одвојуваат од останатите,можеби се вкусни да,но не сте виделе во какви услови се прави сето тоа.:toe:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Не водам здрав живот ниту пак се исхранувам здраво така да ништо од тоа производите не користам.Имам сосема различен начин на исхрана:toe:

Б

Бат Елохим

Гостин
muсли со бана и чоколадо, малина и капина и јаболко со лешници.. фантазија!!! Супер се за појадок!
Малтекс во нес кафе.

Соја не поштувам ич.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
се е добро од виталиа вкусно ама мене најубава ми е брусницата :pipi:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не знам дали му текнува на некој што беше таа акцијата со овошни мусли имаше гратис 200 гр. рефус гранола пакована во обична бела кеса пред извесен период.
Знае некој дали се продава некаде од таа истата гранола?

H

HoT IcE

Гостин
Ги јадам секој ден за доручек оние житарки мумурузни или како и да се викаат. Со јогурт е убитачна комбинација.

Член од
17 мај 2013
Мислења
245
Поени од реакции
250
Ги обожавам производите на Виталија одамана ги користам ,посебно сушеното јужното овошје ,зелениот чај,малтексот ,џемовите,интегралните брашна ,интегралните семенки ...а јогурт неможам да за замислам без овесните трици

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Не знам дали му текнува на некој што беше таа акцијата со овошни мусли имаше гратис 200 гр. рефус гранола пакована во обична бела кеса пред извесен период.
Знае некој дали се продава некаде од таа истата гранола?
Ми текнува на таа акција и знам зa што збориш, рефус гранола барс во обично ќесе спакувани, во Стокомак ги има, ја од таму имам купувано, истите се како од акцијата, само овде идат посебно, без муслите.
Е сеа не знам дали има Стокомак маркети по другите градови, мислам дека само во Скопје ги има.
Иначе, тоа е ако го бараш стриктно истото пакување како во акцијата, а во вакво пакување ги има во скоро секој маркет.

Kajgana Shop

На врв Bottom