- Член од
- 6 мај 2018
- Мислења
- 1.140
- Поени од реакции
- 2.734
Prijatelce, ne se objsanuvaj. Sekoj so svoite mentalni limitacii...Господ знае што подразбираш под отварање чакри.
Prijatelce, ne se objsanuvaj. Sekoj so svoite mentalni limitacii...Господ знае што подразбираш под отварање чакри.
Во кратки црти, те соочува со тоа што е веќе внатре во тебе но не е на свесно ниво.Добро де, објасни како им делува ајахуаската. Што е толку посебно во неа?
Гаси интернетот!патување во иностранство (други светови, боље од Немачка), а ако на сето тоа се додаде литар комова ракија ни прием кај Господ не е невозможен.
Види може некои од тие печурките да имаат смртност во себе, али ништо не е совршено, тоа е само природен процес на елиминација на битија неспособни да доживеат повисоки степени (левели) на свесност, која плус тоа е проширена и надградена. Е сега има и други, позагрижувачки, несакани ефекти кои се карактеризираат со промена на тенот, живеење во чудни и бројни заедници, а сето тоа придружено со склоност кон носење на мали бели капчиња, што е доста проширено во делови нашата земја, по нејзиното збогатување со сиромав ураниум.@Сабазиј дали има голем ризик во печурки аманита мускариа да се најде некоја отровна ? Пријател на пријател на пријател на пријтел имал берено тука ( наш продукт природен )у некоја шума одредена количина , стравот и знак прашање е дали може да постои некоја смртоностна во нив , пошто сите се индентични .. Имаат неколку луѓе пробано , меѓу кој и јас, многу малце, живи здрави сите, ама никој нема јадено многу.. си стојат у некое кесе у некој ормар уште, си стои богатството.
Имам расчепкувано за нив, многу специфична габа и многу вкусна , многу боље од индиски орев
Јас колку што сум прочитал, Аманита Мускариа е таа црвената со бели точки (што ја има во цртани филмови ) и таа доколку се свари во поголема количина вода нема смртни последици. Други видови се потоксични и опасни.@Сабазиј дали има голем ризик во печурки аманита мускариа да се најде некоја отровна ? Пријател на пријател на пријател на пријтел имал берено тука ( наш продукт природен )у некоја шума одредена количина , стравот и знак прашање е дали може да постои некоја смртоностна во нив , пошто сите се индентични .. Имаат неколку луѓе пробано , меѓу кој и јас, многу малце, живи здрави сите, ама никој нема јадено многу.. си стојат у некое кесе у некој ормар уште, си стои богатството.
Имам расчепкувано за нив, многу специфична габа и многу вкусна , многу боље од индиски орев
Јас колку што сум прочитал, Аманита Мускариа е таа црвената со бели точки (што ја има во цртани филмови ) и таа доколку се свари во поголема количина вода нема смртни последици. Други видови се потоксични и опасни.
Сум прашувал 2-3 што собираат печурки и немаат сретнато кај нас таква црвена со бели точки ....
World of warcraft спаѓа во нив?патување во иностранство (други светови, боље од Немачка).
Епа според истражувачот Џон Алегро (има на јутуб), кој ги обработувал записите од мртво море, кажува дека печурката е поврзана со религијата и намерно е сокриена таа симболика....Toa e taa karakterisichna pechurka so dedo mraz i irvasite prikaznite i sho ja ima po crtani filmovi i bash e sexy. Ako se konsumira svarena, se rushat verojatnostite za smrti posledici so samiot proces , ali ako se konsumira isushena, da se jade sirova ( mene mi e pofilm taka ) , togash mozhe da postojat nekoi rizichni shansi , cisto radi verojatnost deka mozhebi 1 od 100 ima nekoja pogreshna. + - dozata igra mnogu golema uloga vo celiot ovoj muabet a nema ni experti na toa znak prashanje , osven nekoj retki lugje shto se zanimavaat so shamanizam za da kazhe shto e kako e ( ima nekoi sibirski shamani koi ja opishuvaat pechurkava od nekoi old school videa na yt ) Pechurkava e nauka sama po sebe. Ako nekoj znae neshto povekje okolu ova neka spodeli mudrost.