Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Veke nekolku dena sum baniran na wikipedia. Ne mozam da edituvam stranici bidejki od makedonskiot del na Wikipedia ja prevedov i ja smeniv grckata verzija za Heraklea (Heraclea Lyncestis) na oficijalnata angliska verzija koja ja edituva nekojsi grk ElGreco. Me nervira da ziveam na 2km od Heraklea, a nekoj idiot da pisuva gluposti koi ke gi cita cel svet.
Ne znam sto da storam, se nadevam deka ova ke go objavite i deka ke se najde nekoj da pomogni. Mozebi site zaedno mozeme nesto poveke.
Pozdrav, Vasko
Извор
За оваа практика на Википедија имам слушнато и побргу, неможе ли да се преземе нешто против оваа грчка агресија на Википедија?
Во што се посебни гејските објавувачи на статии што имаат таков привилегиран статус?
Ne znam sto da storam, se nadevam deka ova ke go objavite i deka ke se najde nekoj da pomogni. Mozebi site zaedno mozeme nesto poveke.
Pozdrav, Vasko
Извор
За оваа практика на Википедија имам слушнато и побргу, неможе ли да се преземе нешто против оваа грчка агресија на Википедија?
Во што се посебни гејските објавувачи на статии што имаат таков привилегиран статус?