Вие и кафето

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Кафе да секакво,поретко турско ама и тоа знам да се напијам...башка ако дадат и чоколатце со кафето :vozbud:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
125
Поени од реакции
0
Не пијам кафе. Штетно ми делува. А и не ми е убаво

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Sekoe sabajle obavezno tursko kafe dobro e za osvestuvanje i vo tekot na denot uste edno nes kafe ili kapucino;)

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Секое сабајле една шоља нес (што ми е многу лоша навика, пошто го пијам на гладно), затоа после револуции во стомахот ми се дешаваат.

Член од
12 септември 2007
Мислења
79
Поени од реакции
5
Навика ми стана денот да го започнам со едно турско благо,а во текот на денот може да се напијам и нес или па капучино но не ми праи мерак ако не пијам во друштво:)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
koa ke se osvestam eden dobar nes maten so kocka mraz u nutra:)

Pretty bItCh

..::feel the ♥::..
Член од
20 септември 2007
Мислења
317
Поени од реакции
1
ooo manjak za kafe:)najcesto makijato.espreso,toplo neskafe,poretko ladno..kako i da e vazno kafe da e...i gorko so malku seker..dobro e za slabeenje gorkoto kafe:bravo:

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Nes (studeno) i se podnesuva nekako. Inaku voopshto ne pijam kafe i nikako ne mozham da razberam kakvi se kafe-manijaci ima, prosto imaat potreba za kafe. Imam takvi vo familija, do 9 kafinja na den kolku shto sum uspeal da izbrojam, iako se trudam da ne se zamaram.

Posebno e grozno koga nekoj kje zapali cigara uz kafeto i te ubedeuva deka toa odelo edno so drugo. Toa pak nikako ne mi odi vo glava, nikotinski katran so bilo koja druga supstanca vkl. kafe e katastrofa...

Ako vekje mora da se pie kafe, togash za mene e nadodobro da napravam kombinacija pa da stane neshto poblisku do ajs kafe vo koe ima sladoled. Moe omileno e Frapuchino so sirup od malina ili so pepermint. E toa e vekje neshto:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Турско = Земја
Ама нес и јакобс ммм...

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Секакво кафе пијам освен еспресо.Денот морам да се напијам барем едно.И никако не ми делува, ни ме успива ни ме расонва.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
порано пиев само капучино и нес, одвреме навреме...сега пијам и турско и тоа секој ден :)
навика ми стана , ако не се напијам нешто ми фали :) :toe:

T

Tetro

Гостин
Никогаш не одбивам понуда за кафе
Манијак сум за кафе, па некогаш ги пијам и над 7 во денот (најчесто турско).

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Se skarav lani koga se skarav so cigarite! Ali znam da si podpivnuvam nekad onaka radi drushtvo, da ne sedime so prazna usta!:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom