Де па ти па! ...колку за архива, за спомен и сеќавање кога ќе го нема веќе тоа што си го снимила, културно нaслесдство за младите генерации да останеdivine напиша:За ниедна сума не паѓам толку ниско. Сексот или водењето љубов за мене е ништо освен интимна работа, а тоа секако не е за пред камера па макар и домашна.
За мене секогаш ќе си го има тоа што вреди, а за другите ... па нека си направат за себе исто ... што ми е гајле:bip:Mandrak напиша:Де па ти па! ...колку за архива, за спомен и сеќавање кога ќе го нема веќе тоа што си го снимила, културно нaслесдство за младите генерации да остане
Лелее...колку си лоша! Па зарем не треба да им се остави нешто на поколенијата што доаѓаат по нас? Како што иде времево, ќе нема еден ден повеќе зачнување по природен пат, не ќе знаат младите како се зачнати...-Еее, баш ми текна сега, многу е јако човек (добро де, човек и жена заедно) да прават дете и да си пуштат камерата да снима. И замисли, кога ќе порасне му го пуштат филмчето и му кажат: „Еве сине како почна твојот живот“ Барем ќе види дека и тоа не е баш лесноdivine напиша:За мене секогаш ќе си го има тоа што вреди, а за другите ... па нека си направат за себе исто ... што ми е гајле:bip: