Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување
E

`EsCaPe`

Гостин
Вечерва овде без тебе ..
Абе ми недостигаш , АЛО !
Не си фер...Заслужувам ова ?!
Да правев јас исто , па да ми враќаш вака ај..ама сеа ...
Н-Е Е Ф-Е-Р...

:place::place::place::cry:

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
ТОЛКУ МИ Е ТЕШКО
немам зборови,ај уште месец кај да е.

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Вечерва, овде, без тебе...Знаеш ли колку ми недостигаш, ангелу? Знаеш ли колку боли помислата дека не се сеќаваш на мене...Колку боли што те немам до мене...Знаеш ли колку плачам за тебе? Свесна ли си колку те љубам?

Вечерва, овде, без тебе, се прашувам...ти текнува ли на мојата љубов?

Ми фалиш бе сонце...Ми фали твојата насмевка, колку ретко бев награден од неа, но ми фали...најубавиот глас што некогаш сум го слушнал...најангелските очи кои сум ги погледнал...ми фалиш и умирам...

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Вечерва овде без тебе...се прашувам дали навистина не сум романтична како што ми рече.:zbunet:

Хмм...

Член од
24 март 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Vecerva ovde bez tebe se sekavam na vremeto koga bev so tebe,kolku mi bese najubavo i kolku sakav seto toa da trae vecno....ama nisto ne e vecno vikaat....i pak mi falis posebno navecer,koga nekoja pesna ke me potseti na tebe,ili nekoj miris...ne e bitno i taka se me poseka na tebe zatoa sto ti si neraskinliv del od mene i od moeto srce....i posakuvam da moze vremeto da se vrati za da ti kazam se sto sakam sega da ti kazam...Ama znam deka e kasno i deka si so druga.....no nikoja nema da te bara so pogled nasekade kako mene....i na nikoja nema da i vlezes tolku dlaboko pod koza kako na mene......:costumed3

E

`EsCaPe`

Гостин
МИ НЕДОСТИГАШ!
Прееска пак си замислував нешто..
Едноставно знам дека ќе биде тоа , кога-тогаш..Со тебе..И тоа многу брзо...
Леле да си до мене сега!!! ...

:wub:

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Овде,вечева ...тешка е...Тебе те нема!Сам сум препуштен да си ја делам оваа голема врева со единствената сојузничка која секогаш ми била верна,ноќната тишина...ах тишино и ти се расипа...И ти и попушти на бичавата. :( Оваа е уште една од ноќите поминати без тебе љубена моја!Се надевам дека уште малце ќе исчезне термитот кој ми ја гриза полека душава.Не,не се познава тоа ама сепак...ЗНАЈ ДЕКА ТЕ САКАМ И МИ НЕДОСТАТУВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Пак ми те нема, мило мое... Пак го чувствувам она истото бодење во стомакот, кое ме потсеќа дека те немам, дека никогаш не сум те ни имал...Дека те сакам! Бескрајно те сакам, ангелче мое. Се молам да заборавам, да продолжам некако, барем вештачки со живот. Не! Се молам да ми се вратиш... Иако знам дека нема...

Абе нејќат ова солзиве да прекинат бе, еј! Зарем сето ова време, не заслужив ни еднаш да помислиш на мене, барем на миг...?

Како и да е...Вечерва овде, без тебе...ТЕ САКАМ...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Се тресам и сакам да е сево ова само лош сон.

Al' odbolovat ću te ja, s čašom tuge u rukama
I sa društvom koje i ne poznajem
Odbolovat ću te ja
Znaš kako čvrsto na nogama

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
ќе гледам филм некој хорор

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Вечерва овде без тебе...не можам да престанам да мислам на тебе, и на она што го преживеав вечерва..и на тоа колку ми беше убаво со тебе пред неколку месеци... уффф..

:(

Член од
1 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1
Vecer ovde bez tebe?
Znaes li kolku mi e ubavo?
Znaes li kolku sum srekna?
Znaes li kolku brzo ke zaspijam?
Znaes li zosto?
ZATOA STO NE MORAM DA GI SLUSAM TVOITE GLUPOSTI!!!:baeh:

Член од
27 март 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
mmmmmmmmmmmmmmm vecerva ovde bez tebe mi e mn podobro custvuvam deka konecno mozam da disam.Ne si svesen sto propusti sto me izgubi.Ali ima vreme ke svatis.

Kajgana Shop

На врв Bottom