Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување
D

devojcence

Гостин
vecerva ovde bez tebe mi ide da ti se javam i da te opcujam :( poso mnogu mi trebas da te slusnam i vidam i gusnam a tebe te nema :(

M

**MEMORY**

Гостин
Болно ми недостигаш... Чекам да помине оваа ноќ и да дојде утре, за цел ден да си го поминам со тебе...

Член од
3 март 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Srekata ne doaga sama, srekata se bara! Vecerva mislam na Tebe. I znam deka, koga NAJMALKU KE OCEKUVAS, KE SE POJAVI NEKOJA, KOJA MOZEBI KE TE NAPRAVI SREKEN. Tokmu na Tebe mislev!:pipi:

E

`EsCaPe`

Гостин
Вечерва овде без тебе ..Ау како ми е само да знаеш , кога ми недостигаш , а знам дека во моментот нема начин да те видам .. Цел ден ко да ми фали нешто , ко да ми недостига , некој дел , затоа што не те видов денеска ..
Прочитав мој постар пост , каде имам пишано дека верувам во нас .. Верувам искрено .. Затоа што Те Сакам и сакам да се исполни се` што планираме .. Сега викендов ..немам зборови , муабетите и случките.. Знам само дека Те Сакам.. Те сакам повеќе од животов , повеќе од се ..
И сакам да те видам , и ако ништо друго да те сонувам вечер , така барем ќе бидам со тебе ..

ТЕ САКАМ !

^Cutie^

*Charming Princess*
Член од
22 март 2007
Мислења
869
Поени од реакции
1
Лежам во оваа темна соба, слушам песни и плачам....Плачам по тебе...Зар сум толку глупа уште да те сакам?Зар немам храброст да те заборавам?Како само можев да паднам на на твојот неодолив шарм...заводлива насмевка...тој поглед....уффф, но кој не би паднал на тоа??Никој не може да ти одолее.Не можам да очекувам ништо од тебе, те знам подобро од самата себе.Знам дека никогаш нема да ме сакаш.Знам....И затоа умирам!Се мразам себе!Ги мразам сите тие ноќи,денови,часови,минути и секунди поминати со тебе.Ги мразам тие усни кои ме бакнуваа, тие раце кои ме милуваа...Ги мразам тие пусти спомени кои нема да ги заборавам дур сум жива и овие солзи кои залудно течат по мојов образ и ми ја кинат душава, полека ме убиваат и кршат на ситни парчиња кои никако не можат да се соатавт...Ја мразам болката во која ме обви.Те мразам ТЕБЕ!!!Охх, како се залажувам дека те мразам...Кој може да те мрази тебе!?!Па нормално - НИКОЈ!!!Но знам дека еден ден ќе ме бараш.Ќе ја бараш мојата љубов, моето трпение, ќе ме бараш МЕНЕ!!!И јас се надевам дека баерм малку мислиш на мене и мојата љубов засто знај: НЕМА ВЕЧНО ДА ТЕ САКАМ И ЕДЕН ДЕН ЌЕ СЕ КАЕШ!!!!!

(напишено во еден ептен тежок период за мене, кога бев во една огромна депресија...јасно дека е посветено за едно дете и така...) :):)

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
досадно ми ее...:pipi:

-Trance-HCI

Трансер до срж...
Член од
18 ноември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
16
Вечерва овде без тебе... утре овде без тебе, задутре овде без тебе, и незнам уште колку ноки овде без тебе :(... те сакам злобно мое...

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Вечерва, овде... без тебе...
Зборувам со тебе на МСН и убаво ми е... :pipi:
Ама неможам да ти го слушнам гласчето, оние твои вообичаени фрази...
Неможам ни да слушнам како се смееш... Онака слатко, мило... најчесто без причина... Убаво ми е кога се смееш :pipi:
Неможам ни да те држам за рака, да ти ја стегнам така држејќи ја повремено и да ти пренесам со тоа... да ти пренесам како ми е во моментот... :kesa:
Неможам ни да те прегрнам, припијам кон себе и така цврсто држам... Да те гушкам по обравчиња... Да те галам... :pipi:
Да те погледнам во очи... Да ми крадеш бакневчиња...:wub:

Вечерва, овде, без тебе... Неможам ништо од ова, а толку сакам... Толку ми фали се тоа... Толку ми фалиш ти... :pipi:

Морам да те видам мило... :pipi: Сакам...

Te quiere, tu bebe...:back:

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
вечерва овде без тебе уште една проклета ноќ без тебе, 7 месеци одделени ама за уште еден ќе копаме од негде енергија, јас мојата енергија ја добивам од тебе и само од тебе од никој друг, знајш како ми фали она лежење со тебе, само да те гледам да те слушам кај шо се смееш тоа најубаво најангелско гласче на цел свет, колку и да сакам да те видам и гушнам и допрам не можам премногу сме далеку, да немаше океан би тргнал да трчам за да те видам, се надевам бог нема да не раздели уште овај месец после тоа се ќе си биде супер.
Те сакам срценце мое мило, ти ми си мојата душичка, моето сонце, мојата среќа, мојата надеж, мојата иднина ти ми си СЕ НА СВЕТОТ

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Вечерва овде без тебе...
Ќе ми недостигаш не дека не. Ќе мислам на тебе, можеби ќе ти пратам и порака. Ама мора да се соочиш со вистината.......а тоа е дека ќе изгубиш на спортска. Ај ќе бидам тука за да те тешам.:pipi:

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Мислам на ово оно, тебе?
А баш ти оставив слободен меѓупростор вечерва.
Но, кафе.

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
си мислам колку многу ми се иде утре во школо...:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom