Ветераните се враќаат во "The Expendables"

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Старата гарда на акциони херои се враќа на екранот и тоа заедно во еден филм. Силверстер Сталоне, Арнолд Шверценегер, Брус Вилис, Мики Рурк, Долф Лундгрен, Џет Ли и Џејсон Статам заедно. Се работи за акционен филм The Expendables кој се планира да се прикажува следната година. Идејата е на Сталоне кој филмот го направи целосно. Дејствието ке се случува во Јужна Америка а главната приказна е како група на платеници идат во мисија да симнат од власт Јужно Амерички диктатор. Планот е да направи филм кој ке биде тотално враќање на основите на акционите филмови без многу специјални ефекти. Се очекува да биде блокбастер овој филм само поради екипата и секако неповторливата можност да се видат веќе дедовците како млатат војници со голи раце.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Претпоставувам да филмот ќе нема ама благе везе. Едино ќе достигне стварно голем успех ради актерите.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.691
Поени од реакции
22.590
Ќе видиме што ќе проузлезе од филмот..Во филмот требало да биде и Весли Снајпс но поради проблемите со законот не бил во можност да снима..:toe:

H

HCL

Гостин
Најверојатно ќе биде типичен воен, Америчка пропаганда филм, нешто како Rambo 2-3 или Commando. Во поим "приказна" ќе биде плиток, со прилично прости дијалози, но како "action movie" ќе биде добар. Искрено не ми пречи, пред се дека кога гледаш вакви филмови ретко се интересираш за кои се тие, кои се негативците, зошто се тепаат итн. туку едино што те интересира е сцените кога огромни количини на куршуми прелетуваат и црвената боја почнува да се прелива пред екранот.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.630
Поени од реакции
34.014
Ќе видиме што ќе проузлезе од филмот..Во филмот требало да биде и Весли Снајпс но поради проблемите со законот не бил во можност да снима..:toe:
Весли Снајпс владее!
Него, имам почит кон луѓево, иако се откажав од тој жанр на 13години, ќе го погледнам филмот. :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Едвај чекам да излезе! :vozbud:

Ми фалат сцените на Шварци кога отепува 20 војници само со еден пиштол и девет куршуми во него.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
H

HCL

Гостин
Можеби Јужно Америчкиот диктатор ќе го глуми Chuck Norris. Ќе има нај епик shootout сцена на сите времиња. :vozbud:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Како и да е, бандава е за респект! Филмот ќе го гледам и да биде катастрофа, овие се сите кој од кој...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Многу ложи предвидувања имате за филмов. Во него глумат луѓе кои работеле во можеби најдобрите акциони филмови.
Арнолд Шварценегер - Terminator, Total Recall, Predator
Брус Вилис - Die Hard
Силвестер Сталоне - Rambo, Rocky
Џејсон Статам - Crank, Transporter
Џет Ли - Kiss of the Dragon, Fist of Legend, Hero

Знаме дека сите имаат и лоши филмови. Но и сите иммат искуство, знаат што е лошо а што добро, па сигурно не се собрале за да снимат лош филм.

Требало уште да го викнат Џон Ву за режисер, така ќе го прогласев за најдобар акционен филм а уште неизлезен :pos2:.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.843
Филмов ке биде '' Зашто си ме мајко родила '', испари овој стил на филмови, веќе видено, а и комбинацијава на глумци е хаоси, ке го напумпаат од старт, ке има одличен маркетинг и препоставувам добра заработка, али филм ко филм ке биде разочарување, во тоа сум убеден .

Иако, по District 9 филмот ко филм си доби едно ново скалило кај мене, после едно вакво ремек дело и Donnie Darko ми е просечно филмче ( шала, филмот е ебење ) .

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Glumcite nemaat tolkava sila da go napravat filmot dobar ako prikaznata e gola voda.

Inace sepak vredi da se izgleda barem ednas, kolku da moze da se dade realna procenka, oti vaka e Baba Vanga style

Kajgana Shop

На врв Bottom