Весне,ако читаш пиши ми!

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Абе она е од Радовиш,таму се родила значи..ама може сега е на Хаити,Австралија или се омажила у друг град у МК..тука е проблемот :D
Абе доволно е фамилијата да и ја најдеш они ке те упатат со се адреса телефон и се живо кај Весна, кад и да е :D

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
ах бе колку ми е жал за Весне што ја нема :unsure:

П

Пепси_

Гостин
после 50 години...... весне памтиш кога ти мавав лајкови на сите слики и кога се боцкавме на фб јас бев тој.....

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
2 raboti se sigurni vo zivotot

1-Smrt
2-Ne se zaebavaj so zaljuben covek

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Абе не му текнало на чоекот на фејсбук да провери:

favorite question.. вистинската љубов се појавува после 40-тите :pos:
абе ова стварно,или е некоја зезанција сега ..

V

Vollstandig

Гостин
:D lele motika odma oni da go stavat moeto video :D ccc :sneaky:
А ти одма да се пофалиш оти си го правел видеото :P
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 18:39 ---
favorite question.. вистинската љубов се појавува после 40-тите :pos:
абе ова стварно,или е некоја зезанција сега ..
Стварно е дека ја бара...а то е пример за на фејсбук:place:

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Taa e od Radovis, slika nemam, visoka e kako manikenka

ајде радовишани има ли некој тетки маникенки :D Весне јави се ВЕСНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ако игра вака сигурно ке ја најдете во некоја дискотека :D

T

Tetro

Гостин
Идентитетот на Весна е потврден.

Слободан. Немој, немој да ја бараш, таа е во среќен брак и повеќе од 10 години, и си има две прекрасни дечиња. Најпрво не помислив дека станува збор за неа, се` додека не разврзавме муабет и таа ја потврди блиската средба со тебе.
Ах, младост, секој ја поминува по еднаш. Кај некого остануваат и траги, јебеш га, и тоа е живот.

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Идентитетот на Весна е потврден.

Слободан. Немој, немој да ја бараш, таа е во среќен брак и повеќе од 10 години, и си има две прекрасни дечиња. Најпрво не помислив дека станува збор за неа, се` додека не разврзавме муабет и таа ја потврди блиската средба со тебе.
Ах, младост, секој ја поминува по еднаш. Кај некого остануваат и траги, јебеш га, и тоа е живот.
Кој Слободан од форумов си го обелезал у темава сеа ке се чуди човекот Слободан:LOL:

C

cige

Гостин
Овој Слободан треба малку да испадне во народ да се прошета да види малку реалноста како изгледа. Ај да го разбереме некој период да биде опседнат со нејзе, ама тој веќе 18 години. Цел живот си го загрозил.

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
уф кој awkward момент би бил да ја најде Весна и таа да не се сеќава на него :)))

Kajgana Shop

На врв Bottom