Само ти...иначе тоа што си пишала под името He will always find me. ме буни малце хехехСамо јас ли не го гледам ова како сеир?
Само ти...иначе тоа што си пишала под името He will always find me. ме буни малце хехех![]()
![]()
Добар е сеирот, се додека не се претвори во ретардирано исмевање без смисла за хумор
Не сум јас, биди мирен, не сум од Радовиш и не сум била на море во 1994.
Иначе, класика, вакви теми ме разнежнуваат, иако повеќето ги гледаат како шанса за добар сеир...
Штета.
Дечко, секоја жена е манекенка на свој начин. Проблемот на твојава комшивка, и е што и била предолга модната писта, па си ја посеала со тутун.
Јас сум од Радовиш, имам комшивка Весна околу 40 години, стара мома е сеуште (ваљда Слободан го чека), висока, плава, турбофолкерка, само не изгледа како манекенка бидејќи има 20 декари тутун сеано.
Инаку еве ја Веснето во 94та ваљда овде е со Слободан
Јас сум од Радовиш, имам комшивка Весна околу 40 години, стара мома е сеуште (ваљда Слободан го чека), висока, плава, турбофолкерка, само не изгледа како манекенка бидејќи има 20 декари тутун сеано.
Па во најмала рака ќе најдеме постар попис, ќе видиме колку Весни има, ќе фатиме врски во МВР, ќе провериме која во 94 отишла таму кај што отишла, не е ваљда дека сите Весни од Радовиш во иста година поминале граница на исто место во исто времеАбе она е од Радовиш,таму се родила значи..ама може сега е на Хаити,Австралија или се омажила у друг град у МК..тука е проблемот![]()
Ја мислам оти не била као препичениве шмизли сеа у денешницава, сигурно голтала.Да бе, да. Зошто иначе би ја барал после 20 години?
А бидејќи и знаеш и име и презиме, едноставно да се јавиш на 988 и да прашаш кој и е бројот, или уште подобро прашај во маркетот каде што работела, дали имаат контакт од неаЧовеков 15 години чекал,па дури сега се сетил.Јас мислам,не дека толку му се допаѓа,туку веќе го фатиле годините и никоја не го сака па ќе си остане фрее цел живот.Затоа и мислам дека ја бара.Сепак начинот навистина му е добар.Убеден сум дека сигурно женава ќе прочита некаде и ако ништо друго барем ќе му одговори.Никогаш не се знае можеби и она е слободна.За ова имаш подршка од мене.
Инаку и јас барам една девојка,на која постојано мислам.Само што не сум испаднал никогаш со неа и е околу 20-28 години .Работеше во еден Супер маркет,па откако отидов неколку пати подцна сфатив дека ми се допаѓа.Да биде поуверливо сметам дека и она фати око за мене.Незнам колку години имаше и каде живее.Претпоставувам дека е некаде во Тафталиџе.Знам име и презиме ама на фејсбук нема таква.Веројатно е со друго име потпишана.И денеска ми е криво бидејќи касно сфатив и разбрав и не превземав никаков чекор.Мислев дека ќе биде подобро да одам пополека но ете нажалост веќе не работи таму.Мислев да не е на одмор,но подоцна сватив дека си заминала.![]()
Прашај ја 94 летотото каде била на одмор