Абе доволно е фамилијата да и ја најдеш они ке те упатат со се адреса телефон и се живо кај Весна, кад и да еАбе она е од Радовиш,таму се родила значи..ама може сега е на Хаити,Австралија или се омажила у друг град у МК..тука е проблемот![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе доволно е фамилијата да и ја најдеш они ке те упатат со се адреса телефон и се живо кај Весна, кад и да еАбе она е од Радовиш,таму се родила значи..ама може сега е на Хаити,Австралија или се омажила у друг град у МК..тука е проблемот![]()
Абе не му текнало на чоекот на фејсбук да провери:
![]()
lele motika odma oni da go stavat moeto video
ccc
![]()
favorite question.. вистинската љубов се појавува после 40-тите
абе ова стварно,или е некоја зезанција сега ..
favorite question.. вистинската љубов се појавува после 40-тите
абе ова стварно,или е некоја зезанција сега ..
Кој Слободан од форумов си го обелезал у темава сеа ке се чуди човекот СлободанИдентитетот на Весна е потврден.
Слободан. Немој, немој да ја бараш, таа е во среќен брак и повеќе од 10 години, и си има две прекрасни дечиња. Најпрво не помислив дека станува збор за неа, се` додека не разврзавме муабет и таа ја потврди блиската средба со тебе.
Ах, младост, секој ја поминува по еднаш. Кај некого остануваат и траги, јебеш га, и тоа е живот.