Весне,ако читаш пиши ми!

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Абе она е од Радовиш,таму се родила значи..ама може сега е на Хаити,Австралија или се омажила у друг град у МК..тука е проблемот :D
Абе доволно е фамилијата да и ја најдеш они ке те упатат со се адреса телефон и се живо кај Весна, кад и да е :D

Абе не му текнало на чоекот на фејсбук да провери:

vvesna.jpg

после 50 години...... весне памтиш кога ти мавав лајкови на сите слики и кога се боцкавме на фб јас бев тој.....

2 raboti se sigurni vo zivotot

1-Smrt
2-Ne se zaebavaj so zaljuben covek

Абе не му текнало на чоекот на фејсбук да провери:

vvesna.jpg

favorite question.. вистинската љубов се појавува после 40-тите :pos:
абе ова стварно,или е некоја зезанција сега ..

:D lele motika odma oni da go stavat moeto video :D ccc :sneaky:

А ти одма да се пофалиш оти си го правел видеото :P
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 18:39 ---
favorite question.. вистинската љубов се појавува после 40-тите :pos:
абе ова стварно,или е некоја зезанција сега ..

Стварно е дека ја бара...а то е пример за на фејсбук:place:

Taa e od Radovis, slika nemam, visoka e kako manikenka

ајде радовишани има ли некој тетки маникенки :D Весне јави се ВЕСНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ако игра вака сигурно ке ја најдете во некоја дискотека :D

Идентитетот на Весна е потврден.

Слободан. Немој, немој да ја бараш, таа е во среќен брак и повеќе од 10 години, и си има две прекрасни дечиња. Најпрво не помислив дека станува збор за неа, се` додека не разврзавме муабет и таа ја потврди блиската средба со тебе.
Ах, младост, секој ја поминува по еднаш. Кај некого остануваат и траги, јебеш га, и тоа е живот.

Идентитетот на Весна е потврден.

Слободан. Немој, немој да ја бараш, таа е во среќен брак и повеќе од 10 години, и си има две прекрасни дечиња. Најпрво не помислив дека станува збор за неа, се` додека не разврзавме муабет и таа ја потврди блиската средба со тебе.
Ах, младост, секој ја поминува по еднаш. Кај некого остануваат и траги, јебеш га, и тоа е живот.
Кој Слободан од форумов си го обелезал у темава сеа ке се чуди човекот Слободан:LOL:

Овој Слободан треба малку да испадне во народ да се прошета да види малку реалноста како изгледа. Ај да го разбереме некој период да биде опседнат со нејзе, ама тој веќе 18 години. Цел живот си го загрозил.

уф кој awkward момент би бил да ја најде Весна и таа да не се сеќава на него :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom