Весне,ако читаш пиши ми!

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Нож до коска! Ама пусти Слобе ..... Ова е вистинското...
Ломим чаше ајој :вонзем:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.634
Само јас ли не го гледам ова како сеир?
Само ти...иначе тоа што си пишала под името He will always find me. ме буни малце хехех :D :P

П.С. Светот иначе си е ок, отсекогаш бил, сожалувањето ја храни тромоста и ја навредува човечката боженствена/ѕвездена големина и сокрива хранење на его на сметка на судбината на собраќата со кои ја делиме реалноста...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Само ти...иначе тоа што си пишала под името He will always find me. ме буни малце хехех :D :P
:pos::pos::pos::pos:

Не сум јас, биди мирен, не сум од Радовиш и не сум била на море во 1994. :pos:

Иначе, класика, вакви теми ме разнежнуваат, иако повеќето ги гледаат како шанса за добар сеир...
Штета.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.634
:pos::pos::pos::pos:

Не сум јас, биди мирен, не сум од Радовиш и не сум била на море во 1994. :pos:

Иначе, класика, вакви теми ме разнежнуваат, иако повеќето ги гледаат како шанса за добар сеир...
Штета.
Добар е сеирот, се додека не се претвори во ретардирано исмевање без смисла за хумор :)
Иначе ти пишав во претходниот пост
п.с. како одговор на постот во драга кајгана ама доцна :)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
:eek:

Јас сум од Радовиш, имам комшивка Весна околу 40 години, стара мома е сеуште (ваљда Слободан го чека), висока, плава, турбофолкерка, само не изгледа како манекенка бидејќи има 20 декари тутун сеано.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598

Јас сум од Радовиш, имам комшивка Весна околу 40 години, стара мома е сеуште (ваљда Слободан го чека), висока, плава, турбофолкерка, само не изгледа како манекенка бидејќи има 20 декари тутун сеано.
Дечко, секоја жена е манекенка на свој начин. Проблемот на твојава комшивка, и е што и била предолга модната писта, па си ја посеала со тутун.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974

Инаку еве ја Веснето во 94та ваљда овде е со Слободан

Моментална состојба на Веснето

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Абе она е од Радовиш,таму се родила значи..ама може сега е на Хаити,Австралија или се омажила у друг град у МК..тука е проблемот :D
Па во најмала рака ќе најдеме постар попис, ќе видиме колку Весни има, ќе фатиме врски во МВР, ќе провериме која во 94 отишла таму кај што отишла, не е ваљда дека сите Весни од Радовиш во иста година поминале граница на исто место во исто време :)
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 07:50 ---
Да бе, да. Зошто иначе би ја барал после 20 години?
Ја мислам оти не била као препичениве шмизли сеа у денешницава, сигурно голтала.
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 07:54 ---
Човеков 15 години чекал,па дури сега се сетил.Јас мислам,не дека толку му се допаѓа,туку веќе го фатиле годините и никоја не го сака па ќе си остане фрее цел живот.Затоа и мислам дека ја бара.Сепак начинот навистина му е добар.Убеден сум дека сигурно женава ќе прочита некаде и ако ништо друго барем ќе му одговори.Никогаш не се знае можеби и она е слободна.За ова имаш подршка од мене.

Инаку и јас барам една девојка,на која постојано мислам.Само што не сум испаднал никогаш со неа и е околу 20-28 години .Работеше во еден Супер маркет,па откако отидов неколку пати подцна сфатив дека ми се допаѓа.Да биде поуверливо сметам дека и она фати око за мене.Незнам колку години имаше и каде живее.Претпоставувам дека е некаде во Тафталиџе.Знам име и презиме ама на фејсбук нема таква.Веројатно е со друго име потпишана.И денеска ми е криво бидејќи касно сфатив и разбрав и не превземав никаков чекор.Мислев дека ќе биде подобро да одам пополека но ете нажалост веќе не работи таму.Мислев да не е на одмор,но подоцна сватив дека си заминала.:(
А бидејќи и знаеш и име и презиме, едноставно да се јавиш на 988 и да прашаш кој и е бројот, или уште подобро прашај во маркетот каде што работела, дали имаат контакт од неа ;)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
А што ако Весна заминала во странство и го сменила полот? :D Може сега е Весен.:pos:
Чичево длабоко ќе се разочара и со тоа паѓа сета досегашна романтика...:place:

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277

Прашај ја 94 летотото каде била на одмор :D

Hedera

Noxious
Член од
20 јуни 2012
Мислења
91
Поени од реакции
84
А може се претставила дека е од Радовиш, а всушност била од некое соседно село, што го зголемува бројот на Весни кои треба да се проверат (мислам ако се тргне од врата на врата):confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom