- Член од
- 16 мај 2006
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 1
Lucifer напиша:Vidi vaka sea,Stvarno bi sakala da ti ja objasnam mojata pricina za ateizmot,megutoa toa e skoro nevozmozno ovde vo eden kratok post,veruvaj od se srce sakam megutoa jas koga ke pocnam da pisuvam ne prestanuvam.ako nekogas se sretneme jas so zadovolstvo ke ti iskazam se vo vrska so mojot stav,a se nadevam deka ke ja imam taa cest(navistina),megutoa vaka ke ti napisam ama kolku i jas ke mozam da ti gi pokazam cuvstvata i stvarnite mislenja i da ti go dolovam ONA neznam,pa i zaradi toa ke izgleda mnogu smesno za tebe,zatoa sakam da ostavime za druga prilika.Sekako ne sakam da mislis deka sum jaka na zborovi a ne na delo i deka nikako nemam stav samo se prikrivam,nitu pak sakam da mislis deka sum pomodarka,ednostavno razberime navistina gi preziram onie "modernite"i niv im go zboruvam ona sto ti predmalku mi go pisa mene!Probuvam da gi nateram da svatat deka verbata vo bog e izbor i nacin na zivot a ne moda,da im pomognam da izlezat od zabludata vo koja se no samo zatoa sto ZNAM deka NE se uvereni deka NEMA NISTO TAMU GORE ILI NASEKADE OKOLU NAS.
Pozdrav,Lucy![]()
Peer stop with the religion shit allready
...obsednata si zimi se(moras na sekoj post ova)....koj i da e so saka Lucy da mu objasni za ateizam ili religija for that matter..peer veruvaj deka nema kraj...ali poddrzano e toa so ke ti zbori...inace da se soglasuem so lucy, ali ne e ateist za brojni pricini....ni ja ne veruvam....imase mi se cini vakva tema nekad...ili ovaa e taa...neznam..imam kazuvano...me mrzi..da....kazuvam....gotta..get..sleep!!!