Велес

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Стварно убаво изгледа,сигурно ќе биде убаво здание.И црквата добро изгледа,за локацијата може да има полемика,но она што е убаво вреди да се пофали.
Блазе му на Велес што после црниот мрак до 2002 година,почна да личи на град.Овој треба да го надгради она што му го оставија,се надевам ќе смисли проект како нова кино сала,хотелот од центар да се продаде и расчисти,кеј на Вардар да се догради и слични соништа :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Абе људи што се жалите дека не ви чини градот. Бев денојве и баш ми изгледа онака прилично убоо градче (или мене ме носеа на убај места па затоа таков впечаток добив :smir:)
Ете сега ви градат прекрасен театар ко што гледам.

Единствено нешто што не ми се свиѓаше е автобуската, личи на некоја селска пролазна станица...

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
И тоа сега е потсредена малку автобуската...Каква беше....Инаку има некоја идеја да се направи автобуската кај железничката и двете заедно да се модернизираат. Да се надевамме дека ке биде.
И да ве замолам ако има некој од сликата на новата црква кај театаро да стави да ја видите колку е убава....Треба да е готова 2011, сега се цртаат иконите.
За театарот немам зборови, викаат дека ќе биде најубавиот театар на Балканот. Јееее

I

InF3cTeD

Гостин
абе Велешани дај да се организираме кој ќе одиме на собиранката,да се договориме шо како заедно да одиме....ако сакате

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Стварно убаво изгледа,сигурно ќе биде убаво здание.И црквата добро изгледа,за локацијата може да има полемика,но она што е убаво вреди да се пофали.
Блазе му на Велес што после црниот мрак до 2002 година,почна да личи на град.Овој треба да го надгради она што му го оставија,се надевам ќе смисли проект како нова кино сала,хотелот од центар да се продаде и расчисти,кеј на Вардар да се догради и слични соништа :)
Хотелот е веќе продаден само не знам што планираат со него..имам приметено последниот спрат од задната страна имаат мењавано џамови и слично, па ќе видиме.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Јас ќе ја живнам темава со еден полусеирџиски пост. Може веќе и го имате видено ова :pipi:
APEL:10000 CLENOVI DA I GI PLATIME DOLGOVITE NA KOCUSKA TODOROVA VO FRATELO
Ако знае некој нешто повеќе нека шепне тука скришно. :pos:

Сега ми текна шо ми кажа господин инфектед, дека Драги Каров пак сакал да мести споменик од тој бугарот :icon_eek:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Јас ќе ја живнам темава со еден полусеирџиски пост. Може веќе и го имате видено ова :pipi:
APEL:10000 CLENOVI DA I GI PLATIME DOLGOVITE NA KOCUSKA TODOROVA VO FRATELO
Ако знае некој нешто повеќе нека шепне тука скришно. :pos:

Сега ми текна шо ми кажа господин инфектед, дека Драги Каров пак сакал да мести споменик од тој бугарот :icon_eek:
Рачунај дека ќе биде ставена таа.....колку и да се буниме ние и шо и да правиме џабе ни е се нас:toe:
И за претходната имаше карања, протести едно друго ама сепак ене си ја си стои на тераса и никому ништо:nesvest:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Д

ДаркхарТ

Гостин
Рачунај дека ќе биде ставена таа.....колку и да се буниме ние и шо и да правиме џабе ни е се нас:toe:
И за претходната имаше карања, протести едно друго ама сепак ене си ја си стои на тераса и никому ништо:nesvest:
Тоа најмногу ме вади од такт. Не рекле џабе кај има сила нема правдина, па така и со овој:tapp:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Навечер со камења еден рафал кон скулптурата и исчезнете во ноќта по сокаците. :)

Д

ДаркхарТ

Гостин
Навечер со камења еден рафал кон скулптурата и исчезнете во ноќта по сокаците. :)
Џабе е. Еднаш ја постави во дворот ја бутнаа и сега веќе долго време стои на горната тараса и пред неа има едно знаме.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Абе ако ние сакаме ке го средиме, ама никој не се осмелува:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom