не :pos2::pos2::pos2:Си размислувала ли за детективка?
:pos2::pos2:DarkhearT сигурно е во станица го чита извештајот :smir:
Или па испадната е цел ден и шета низ град за да дознае повеќе околу случајот и се распрашува наоколу:pos2::pos2:
Или го истражува теренот околу дискотеката...со фенерче.
Обезбедување???? Кај нас тоа прво бега и се крие под маса...А каде е обезбедувањето во целава работа ?
Тооооо другар зелеМко имаш за постов....Ех ех...Џабе зборувате кога во сите вас има проработено тоа велешкото, сеирџиското.
И како што гледате Елена пред мене изнесе информации.Има поупатени од мене :kesa:Така да, тоа шо го дознав нема да го кажам кога веќе некој друг се потрудил
Не се прајте дека вас не ве интересира се кладам дека сите го имате денес поставено прашањето "Абе брат шо се случило у импакт синоќа?"![]()
Прашај ја дарлинг она ми кажаТооооо другар зелеМко имаш за постов....
Инаку госпоѓице инвестигејтор, ќе сакате ли да ги споделите информациите со кои се здобивте со нас
П.С. такви сме ние бе љубопитни створења![]()
Е ја бев дома во 10 до 2 и бев ,,расплачен,, од солзавецот. Значи не е 2ипол.Го дознав едниот од тепачите ама не знам да ви го објаснам кој е оти не знам како се вика само на фаца го знам...се случило у 2ипол саат на една страна се тепале со палки, а на другава страна имало крвопролевање. овој ја шо го знам му го пресекле увото и тоа крвотниците најверојатно од него биле![]()
Ако се случило нешто вакво сигурно било после 2 саатот, оти до 2 јас бев и немаше ништо![]()
Го дознав едниот од тепачите ама не знам да ви го објаснам кој е оти не знам како се вика само на фаца го знам...се случило у 2ипол саат на една страна се тепале со палки, а на другава страна имало крвопролевање. овој ја шо го знам му го пресекле увото и тоа крвотниците најверојатно од него биле![]()
Е ај сеа да те видам.....на кого да му веруваш попрвоЕ ја бев дома во 10 до 2 и бев ,,расплачен,, од солзавецот. Значи не е 2ипол.
Палки - немаше. Имаше стап од дрвото до импакт , од другата страна на оградата.
Имаше една страна. Првен се заклаа, па после дое тепачката со дрвото.
Бре бре, велешани.