Велес

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
знам само дека пуштиле солзавец, за другово кај и да е ќе не извести DarkhearT:pos2:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.545
Поени од реакции
7.083
DarkhearT сигурно е во станица го чита извештајот :smir:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Го дознав едниот од тепачите ама не знам да ви го објаснам кој е оти не знам како се вика само на фаца го знам...се случило у 2ипол саат на една страна се тепале со палки, а на другава страна имало крвопролевање. овој ја шо го знам му го пресекле увото и тоа крвотниците најверојатно од него биле :)

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ех ех...Џабе зборувате кога во сите вас има проработено тоа велешкото, сеирџиското.:pipi:
И како што гледате Елена пред мене изнесе информации.Има поупатени од мене :kesa:Така да, тоа шо го дознав нема да го кажам кога веќе некој друг се потрудил :icon_lol:
Не се прајте дека вас не ве интересира се кладам дека сите го имате денес поставено прашањето "Абе брат шо се случило у импакт синоќа?" :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ех ех...Џабе зборувате кога во сите вас има проработено тоа велешкото, сеирџиското.:pipi:
И како што гледате Елена пред мене изнесе информации.Има поупатени од мене :kesa:Така да, тоа шо го дознав нема да го кажам кога веќе некој друг се потрудил :icon_lol:
Не се прајте дека вас не ве интересира се кладам дека сите го имате денес поставено прашањето "Абе брат шо се случило у импакт синоќа?" :icon_lol:
Тооооо другар зелеМко имаш за постов....:):)
Инаку госпоѓице инвестигејтор, ќе сакате ли да ги споделите информациите со кои се здобивте со нас:):)
П.С. такви сме ние бе љубопитни створења:):):vozbud:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Тооооо другар зелеМко имаш за постов....:):)
Инаку госпоѓице инвестигејтор, ќе сакате ли да ги споделите информациите со кои се здобивте со нас:):)
П.С. такви сме ние бе љубопитни створења:):):vozbud:
Прашај ја дарлинг она ми кажа :icon_lol:
Подетално ќе ти објасни :pipi:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
569
Поени од реакции
233
Го дознав едниот од тепачите ама не знам да ви го објаснам кој е оти не знам како се вика само на фаца го знам...се случило у 2ипол саат на една страна се тепале со палки, а на другава страна имало крвопролевање. овој ја шо го знам му го пресекле увото и тоа крвотниците најверојатно од него биле :)
Е ја бев дома во 10 до 2 и бев ,,расплачен,, од солзавецот. Значи не е 2ипол.
Палки - немаше. Имаше стап од дрвото до импакт , од другата страна на оградата.
Имаше една страна. Првен се заклаа, па после дое тепачката со дрвото.
Бре бре, велешани.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ако се случило нешто вакво сигурно било после 2 саатот, оти до 2 јас бев и немаше ништо:toe:
Е ја бев дома во 10 до 2 и бев ,,расплачен,, од солзавецот. Значи не е 2ипол.
Палки - немаше. Имаше стап од дрвото до импакт , од другата страна на оградата.
Имаше една страна. Првен се заклаа, па после дое тепачката со дрвото.
Бре бре, велешани.
Е ај сеа да те видам.....на кого да му веруваш попрво:):)

Kajgana Shop

На врв Bottom