Велес

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Е шо да не ќе отиде некој ?
10 души ќе има на концерот и бесплатен да е ќе има 15
од кои 16 ќе бидат случајни минувачи :)

Д

ДаркхарТ

Гостин
Е шо да не ќе отиде некој ?
10 души ќе има на концерот и бесплатен да е ќе има 15
од кои 16 ќе бидат случајни минувачи :)
Од Велес ли си? Ако не си ќе сфатам зошто викаш дека ќе има 10 или 15 души...Јас мислам дека ќе има повеќе...Велешани за сеир фаќање први сме...:шмизл:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Од Велес ли си? Ако не си ќе сфатам зошто викаш дека ќе има 10 или 15 души...Јас мислам дека ќе има повеќе...Велешани за сеир фаќање први сме...:шмизл:
Не немој така за нас. Ние сеирџии никако. Ние од сеир бегаме како ѓаволот од крстот:pos2::pos2:
Го знаеш тоа вицот за сообрачајката у Скопје и со луѓето на тротоарот:)

Д

ДаркхарТ

Гостин
Не немој така за нас. Ние сеирџии никако. Ние од сеир бегаме како ѓаволот од крстот:pos2::pos2:
Го знаеш тоа вицот за сообрачајката у Скопје и со луѓето на тротоарот:)
Не го знам ама претпоставувам за шо може да се работи...сподели го ајде со нас :vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Не го знам ама претпоставувам за шо може да се работи...сподели го ајде со нас :vozbud:
па глеј се дешава сообрачајка у скопје со повредени и на тротоар има 11 души и никој не оди да помага туку сите си стојат.
- Тие ти се 10 велешани и еден е цајкан:):pos2:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Разбирам ја сеир за Џеј Џеј, слаткар или незнам кој, ама на боки13 да му одат машки е претерано, за шо и да биде :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
па глеј се дешава сообрачајка у скопје со повредени и на тротоар има 11 души и никој не оди да помага туку сите си стојат.
- Тие ти се 10 велешани и еден е цајкан:):pos2:
Имаше еден случај во Велес,еден човек паднал се онесвестил,и никој да рече "дајте бе да му помогнеме"...Ние се враќаме од школо,гледаме легнат човек,и не 11 туку 50 души околу него гледаат како лежи беспомошен човек и се тресе...Викаме брза помош,таму уште побетер ситуацијава.Таа диспечерката вика"Ааа ние го знаеме тој,се онесвестува он цело време" WTF?:uvo:
-Многу сеирџиски град сме,многу.Да не дојде ред да треба некој да ни помогме,толку и ќе дочекаме помош од нашите мили сограѓани.Секако има исклучоци,не викам не...Случкава може да ја потврди Хебоциг.

S

smart ass

Гостин
која само забава ќе биде во сабота

:pos2::pos2:Мислам дека ќе повратам:ija::pov:
Аахахах се познава....хаха Капата е долче и габана:pos2::pos2:...епа тие гејоњ се

Имаше еден случај во Велес,еден човек паднал се онесвестил,и никој да рече "дајте бе да му помогнеме"...Ние се враќаме од школо,гледаме легнат човек,и не 11 туку 50 души околу него гледаат како лежи беспомошен човек и се тресе...Викаме брза помош,таму уште побетер ситуацијава.Таа диспечерката вика"Ааа ние го знаеме тој,се онесвестува он цело време" WTF?:uvo:
-Многу сеирџиски град сме,многу.Да не дојде ред да треба некој да ни помогме,толку и ќе дочекаме помош од нашите мили сограѓани.Секако има исклучоци,не викам не...Случкава може да ја потврди Хебоциг.

Ако е тој....23-24 год-узус,електро....

Дефинитивно според ком.податоци на велешката брза помош и болницата-тој добива конвулзи,напади...од предозирање со апчиња...

Затоа ти рекла познат е...

Д

ДаркхарТ

Гостин
а и брзата помош па ептен е брза кај нас...човек ќе цркне тие тогаш ќе стасаат...:tapp:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Eј ај нели рековме доста за дискотеки, ај да правиме муабет за ноа џамијана аааа да поткренеме петиција за да прекинат да пеат секој ден и плус со звучници низ град вааа. Градоначалникот Петров свака му част потпишал со оџата дека е дозволено да пеат по неколку пати дневно. Абе уши ми однесоа еј, мене шо живеам у центар а што да речат оние што живеат таму!?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
^Повеќето што живеат таму се муслимани па не би требало да им смета :)

ја живеам на другата страна од градот и ни џамијата ни саатот не ми смета :D

S

smart ass

Гостин
Eј ај нели рековме доста за дискотеки, ај да правиме муабет за ноа џамијана аааа да поткренеме петиција за да прекинат да пеат секој ден и плус со звучници низ град вааа. Градоначалникот Петров свака му част потпишал со оџата дека е дозволено да пеат по неколку пати дневно. Абе уши ми однесоа еј, мене шо живеам у центар а што да речат оние што живеат таму!?

Може да се направи пеењето на оџата да се емитува преку ФМ,па да си пуштаат луѓето и да се молат,без на некој да му смета.....

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183

Не бе,муслиманите се дааалеку над џамијата,т.е на ридот.
-Јас имам другар што е одма до џамијата,којзнае како живеат тие луѓе...И јас фала му на Господ сум далеку од џамијата,но сепак мислам дека е претерано тоа пеење и рикање на оџата.Сваќам и религија и обичаи и се,ама што не бива-не бива...А градоначалникот сигурно живее Нова Населба,па го боли стапот дали оџата се дере или не.
smart ass,човекот што падна ми изгледаше постар,уствари и одамна беше оваа случка,така да само бледо се сеќавам на профилот на човекот...

А

Ајсшутер

Гостин

Ја живеам на Којник од другата страна па кога ќе почнат да пејат се слуша до тука, јас разбирам да ги извршуваат своите обичаи како им е редот таму ама до толку гласно е претерано.

C

cige

Гостин
потврдувам:pipi:
тоа беше пред 3 години, 2ра година средно си идевме од сколо и еден наркоман се валкаше на тротоарот пре фото весна, целиот беше фцрвенет и од устата му испаѓаше пена, и кога се јавивме ни рекоа дека знаат за кој човек се работи:jaj:

ами тебе градскиот саат шо ти чука на 5 метра од џамот на секој саат и дење и ноќе, повеќе те жалам од колку тие кај црна џамија:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom