Од Велес ли си? Ако не си ќе сфатам зошто викаш дека ќе има 10 или 15 души...Јас мислам дека ќе има повеќе...Велешани за сеир фаќање први сме...:шмизл:Е шо да не ќе отиде некој ?
10 души ќе има на концерот и бесплатен да е ќе има 15
од кои 16 ќе бидат случајни минувачи
Не немој така за нас. Ние сеирџии никако. Ние од сеир бегаме како ѓаволот од крстот:pos2::pos2:Од Велес ли си? Ако не си ќе сфатам зошто викаш дека ќе има 10 или 15 души...Јас мислам дека ќе има повеќе...Велешани за сеир фаќање први сме...:шмизл:
Не го знам ама претпоставувам за шо може да се работи...сподели го ајде со насНе немој така за нас. Ние сеирџии никако. Ние од сеир бегаме како ѓаволот од крстот:pos2::pos2:
Го знаеш тоа вицот за сообрачајката у Скопје и со луѓето на тротоарот
па глеј се дешава сообрачајка у скопје со повредени и на тротоар има 11 души и никој не оди да помага туку сите си стојат.Не го знам ама претпоставувам за шо може да се работи...сподели го ајде со нас
Имаше еден случај во Велес,еден човек паднал се онесвестил,и никој да рече "дајте бе да му помогнеме"...Ние се враќаме од школо,гледаме легнат човек,и не 11 туку 50 души околу него гледаат како лежи беспомошен човек и се тресе...Викаме брза помош,таму уште побетер ситуацијава.Таа диспечерката вика"Ааа ние го знаеме тој,се онесвестува он цело време" WTF?:uvo:па глеј се дешава сообрачајка у скопје со повредени и на тротоар има 11 души и никој не оди да помага туку сите си стојат.
- Тие ти се 10 велешани и еден е цајкан:pos2:
Аахахах се познава....хаха Капата е долче и габана:pos2::pos2:...епа тие гејоњ секоја само забава ќе биде во сабота
:pos2::pos2:Мислам дека ќе повратам:ija:
Имаше еден случај во Велес,еден човек паднал се онесвестил,и никој да рече "дајте бе да му помогнеме"...Ние се враќаме од школо,гледаме легнат човек,и не 11 туку 50 души околу него гледаат како лежи беспомошен човек и се тресе...Викаме брза помош,таму уште побетер ситуацијава.Таа диспечерката вика"Ааа ние го знаеме тој,се онесвестува он цело време" WTF?:uvo:
-Многу сеирџиски град сме,многу.Да не дојде ред да треба некој да ни помогме,толку и ќе дочекаме помош од нашите мили сограѓани.Секако има исклучоци,не викам не...Случкава може да ја потврди Хебоциг.
Eј ај нели рековме доста за дискотеки, ај да правиме муабет за ноа џамијана аааа да поткренеме петиција за да прекинат да пеат секој ден и плус со звучници низ град вааа. Градоначалникот Петров свака му част потпишал со оџата дека е дозволено да пеат по неколку пати дневно. Абе уши ми однесоа еј, мене шо живеам у центар а што да речат оние што живеат таму!?
Не бе,муслиманите се дааалеку над џамијата,т.е на ридот.^Повеќето што живеат таму се муслимани па не би требало да им смета
ја живеам на другата страна од градот и ни џамијата ни саатот не ми смета
Ја живеам на Којник од другата страна па кога ќе почнат да пејат се слуша до тука, јас разбирам да ги извршуваат своите обичаи како им е редот таму ама до толку гласно е претерано.^Повеќето што живеат таму се муслимани па не би требало да им смета
ја живеам на другата страна од градот и ни џамијата ни саатот не ми смета
потврдувамИмаше еден случај во Велес,еден човек паднал се онесвестил,и никој да рече "дајте бе да му помогнеме"...Ние се враќаме од школо,гледаме легнат човек,и не 11 туку 50 души околу него гледаат како лежи беспомошен човек и се тресе...Викаме брза помош,таму уште побетер ситуацијава.Таа диспечерката вика"Ааа ние го знаеме тој,се онесвестува он цело време" WTF?:uvo:
-Многу сеирџиски град сме,многу.Да не дојде ред да треба некој да ни помогме,толку и ќе дочекаме помош од нашите мили сограѓани.Секако има исклучоци,не викам не...Случкава може да ја потврди Хебоциг.
ами тебе градскиот саат шо ти чука на 5 метра од џамот на секој саат и дење и ноќе, повеќе те жалам од колку тие кај црна џамија:baeh:Eј ај нели рековме доста за дискотеки, ај да правиме муабет за ноа џамијана аааа да поткренеме петиција за да прекинат да пеат секој ден и плус со звучници низ град вааа. Градоначалникот Петров свака му част потпишал со оџата дека е дозволено да пеат по неколку пати дневно. Абе уши ми однесоа еј, мене шо живеам у центар а што да речат оние што живеат таму!?