Велес

M

M del Mar

Гостин
Ептен ми се надоаѓа накај Велес :pipi: хм....се надевам во блиска иднина ќе идам и патем ќе го посетам ајсотбојсот :helou:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ептен ми се надоаѓа накај Велес :pipi: хм....се надевам во блиска иднина ќе идам и патем ќе го посетам ајсотбојсот :helou:
Хаха абе не ти верувам више тебе:)......додека не те видам на железничка не верувам дека ќе дојдеш:)

Член од
11 септември 2008
Мислења
261
Поени од реакции
20
Следен викенд во DOWN TOWN Bладо Јанески,а понареден Жељко Самарџич :)

S

smart ass

Гостин
Велес има маала од кои првиот впечаток е дека се наоѓате во афганистан-кандахар..или кабул.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Велес е најубавиот град во македонија. не дека сум од таму, не! туку во него има некоја енергија која никого не го остава рамнодушен и ако еднаш отидеш пак ке сакаш да свратиш. Луѓето какви се такви се, наши се и колку и да зборувам против нив ја пак ке сакам да ги гледам и да им ги слушам муабетите( озборување) и да пукам сеири со сите. Јесте дека нокниот живот е тапа али мн често знам убаво да си поминам не за џабе рекле кој како си ја наредил.
И да не дужам мн, повелете кој сака нека намине ќе го шетнам, ке му ги покажам сите убавини што ги нуди овој мал и прекрасен град кој се наоѓа во срцето на Македонија:helou:

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
S

smart ass

Гостин
ЕЕ пред десетина години да беше од друго маало и да ја испраќаше женска ти во којник навечер-голема е веројатноста дека ќе те натепаат којник мафија:pos2:

Д

ДаркхарТ

Гостин
ЕЕ пред десетина години да беше од друго маало и да ја испраќаше женска ти во којник навечер-голема е веројатноста дека ќе те натепаат којник мафија:pos2:
тоа било во времето на друже тито кога којничани и тунелци се мразеле...:pos2:и не идело у обзир некој од којник да има женска од тунел и обратно :toe:

S

smart ass

Гостин
Добри времиња...сега остаревме...ахххх

Поделбата соколана,прцорек,поток,тунел и којник не постои...сега има само франкфуртери со БМВ и трошаџии кои враќајќи се од странство после градежно,се расфрлаат пари.

Втората група е ванаби како првите(мнозинството).

Третата е Minority-си кулира и си е рационална,не сонува мерџо, PC со квад кор,не истепале 6 души наеднаш...:toe:

А пак кога беа маалските тепачки...МВР гледаше сеир да се испотепаат-па после и они да ги дотепаат:pos2:

А

Ајсшутер

Гостин
Добри времиња...сега остаревме...ахххх

Поделбата соколана,прцорек,поток,тунел и којник не постои...сега има само франкфуртери со БМВ и трошаџии кои враќајќи се од странство после градежно,се расфрлаат пари.

Втората група е ванаби како првите(мнозинството).

Третата е Minority-си кулира и си е рационална,не сонува мерџо, PC со квад кор,не истепале 6 души наеднаш...:toe:
:pos:

Туку имате слушнато за Велешанецот што земал 2-ро место на професионален покер турнир во Германија, да не има некој видео нешто ?

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
:pos:

Туку имате слушнато за Велешанецот што земал 2-ро место на професионален покер турнир во Германија, да не има некој видео нешто ?
Aко мислиш за Дејан Димов, синоќа кај 3 саат на канал 5 го гледав во финале изгуби од еден професионалец. Зема 330 000 евра :vozbud:, ако тепаше ќе земеше миљонче. :)

П.С Не сум знаел дека е од Велес.

Edit:

Co цвикерите е Дејан, загуби од кељавиов. :)

А

Ајсшутер

Гостин
Aко мислиш за Дејан Димов, синоќа кај 3 саат на канал 5 го гледав во финале изгуби од еден професионалец. Зема 330 000 евра :vozbud:, ако тепаше ќе земеше миљонче. :)

П.С Не сум знаел дека е од Велес.
Велешанец е, инаку добра сума зема и знам нешто откако завршил на грбот тетоважата ја покажал, старото македонско знаме :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
кога има реприза на тоа...
може ли да се најде на нет со тој велешанецот?

Kajgana Shop

На врв Bottom