M
M del Mar
Гостин
Ептен ми се надоаѓа накај Велес хм....се надевам во блиска иднина ќе идам и патем ќе го посетам ајсотбојсот :helou:
кажи кога ќе идеш ќе се збереме сите :smir:Ептен ми се надоаѓа накај Велес хм....се надевам во блиска иднина ќе идам и патем ќе го посетам ајсотбојсот :helou:
Хаха абе не ти верувам више тебе......додека не те видам на железничка не верувам дека ќе дојдешЕптен ми се надоаѓа накај Велес хм....се надевам во блиска иднина ќе идам и патем ќе го посетам ајсотбојсот :helou:
Еден ден ќе ме видиш и ќе се израдуеш :pos2:Хаха абе не ти верувам више тебе......додека не те видам на железничка не верувам дека ќе дојдеш
poznavam od Konjik luge i sum bil tamu ..sekako e interesnoВелес има маала од кои првиот впечаток е дека се наоѓате во афганистан-кандахар..или кабул.
тоа било во времето на друже тито кога којничани и тунелци се мразеле...:pos2:и не идело у обзир некој од којник да има женска од тунел и обратноЕЕ пред десетина години да беше од друго маало и да ја испраќаше женска ти во којник навечер-голема е веројатноста дека ќе те натепаат којник мафија:pos2:
Добри времиња...сега остаревме...ахххх
Поделбата соколана,прцорек,поток,тунел и којник не постои...сега има само франкфуртери со БМВ и трошаџии кои враќајќи се од странство после градежно,се расфрлаат пари.
Втората група е ванаби како првите(мнозинството).
Третата е Minority-си кулира и си е рационална,не сонува мерџо, PC со квад кор,не истепале 6 души наеднаш...
Aко мислиш за Дејан Димов, синоќа кај 3 саат на канал 5 го гледав во финале изгуби од еден професионалец. Зема 330 000 евра , ако тепаше ќе земеше миљонче.
Туку имате слушнато за Велешанецот што земал 2-ро место на професионален покер турнир во Германија, да не има некој видео нешто ?
Велешанец е, инаку добра сума зема и знам нешто откако завршил на грбот тетоважата ја покажал, старото македонско знамеAко мислиш за Дејан Димов, синоќа кај 3 саат на канал 5 го гледав во финале изгуби од еден професионалец. Зема 330 000 евра , ако тепаше ќе земеше миљонче.
П.С Не сум знаел дека е од Велес.