ilija^veles
Nick Sloter
- Член од
- 19 февруари 2009
- Мислења
- 1.050
- Поени од реакции
- 41
Да идам!пред жани у 14 и 30..сабота....т.е утре
идеш нели???
Абе ок пред жани ќе се собереме ама кај ќе се оди?У кафич или?
Да идам!пред жани у 14 и 30..сабота....т.е утре
идеш нели???
Епа ќе видием колку народ ќе бидеме. Ако бидеме многу одиме Младински, ако бидеме нешто помалку тргаме по кафичиве на кафеДа идам!
Абе ок пред жани ќе се собереме ама кај ќе се оди?У кафич или?
Заедно ќе штрчиме, па и ти за едно штрчење си.И ја би дошол ама,неам појма кој сте ни шо сте...да не биде вие да сте си другари од маало а ја да штрчам таму ко 13то прасе?
како бе не виде....ја каснев со уште еден и кога стасавме таму беа...ја незнам како не си виделај кажете шо бидна од средбава оти ја у 14.35 поминав покрај жани и не видов група на луѓе да чекаат...и зато си поминав само
Како бе не си видел. Инфектед го чекавме едно 10-15 минути, така да нема шанси да немало група луѓе тамуај кажете шо бидна од средбава оти ја у 14.35 поминав покрај жани и не видов група на луѓе да чекаат...и зато си поминав само
Епа тие две машки и девојчлиња шо си ги видел бевме јас, илија велес, блекаут и лока . Собиранката помина супер се отепавме од смеење, глупсоти на велико се кажуваа, а за нова ништо не се спомна, ама мора да се направи уште некојаабе ја пред Жани тогаш видов само две машки и две девојчиња стоеја....и си викам нема шанси овие да се....други околу нив немаше ама ни за лек....така да не е лошо да кажете шо бидна од собиранкава и дали се спрема нова поасална?!
:salut:
Епа ај здравје другиот викенд(или покасно) да се собереме повеќе души,и да биде малку поорганизирано....Епа тие две машки и девојчлиња шо си ги видел бевме јас, илија велес, блекаут и лока . Собиранката помина супер се отепавме од смеење, глупсоти на велико се кажуваа, а за нова ништо не се спомна, ама мора да се направи уште некоја
еее требало да прашаш...јас ем се успав ем па ги најдов..и тоа кај 4 саатотабе ја пред Жани тогаш видов само две машки и две девојчиња стоеја....и си викам нема шанси овие да се....други околу нив немаше ама ни за лек....така да не е лошо да кажете шо бидна од собиранкава и дали се спрема нова поасална?!
:salut: