Велес

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Да идам!
Абе ок пред жани ќе се собереме ама кај ќе се оди?У кафич или?
Епа ќе видием колку народ ќе бидеме. Ако бидеме многу одиме Младински, ако бидеме нешто помалку тргаме по кафичиве на кафе:)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
И ја би дошол ама,неам појма кој сте ни шо сте...да не биде вие да сте си другари од маало а ја да штрчам таму ко 13то прасе?

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Не сме другари од маало баце,не се секирај ;)
Пример ја се знам само со Infected i IceManAndov :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Јас го знам само Инфектед со другите ќе се запознавам утре т.е. денеска.
Така да дојди ќе се видиме кој сме шо сме :)

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
И ја би дошол ама,неам појма кој сте ни шо сте...да не биде вие да сте си другари од маало а ја да штрчам таму ко 13то прасе?
Заедно ќе штрчиме, па и ти за едно штрчење си.:vozbud:
Оно јас мислам дека се знам со инфектед али утре ќе се осигурам. :)

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Ајде бидете после у 14 и 30 кај џани па ке одиме некаде на кафе :icon_bigg

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
ај кажете шо бидна од средбава оти ја у 14.35 поминав покрај жани и не видов група на луѓе да чекаат...и зато си поминав само :toe:

I

InF3cTeD

Гостин
ај кажете шо бидна од средбава оти ја у 14.35 поминав покрај жани и не видов група на луѓе да чекаат...и зато си поминав само :toe:
како бе не виде....ја каснев со уште еден и кога стасавме таму беа...ја незнам како не си видел

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Како бе не си видел. Инфектед го чекавме едно 10-15 минути, така да нема шанси да немало група луѓе таму :)

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
абе ја пред Жани тогаш видов само две машки и две девојчиња стоеја....и си викам нема шанси овие да се....други околу нив немаше ама ни за лек....така да не е лошо да кажете шо бидна од собиранкава и дали се спрема нова поасална?!
:salut:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
абе ја пред Жани тогаш видов само две машки и две девојчиња стоеја....и си викам нема шанси овие да се....други околу нив немаше ама ни за лек....така да не е лошо да кажете шо бидна од собиранкава и дали се спрема нова поасална?!
Епа тие две машки и девојчлиња шо си ги видел бевме јас, илија велес, блекаут и лока :). Собиранката помина супер се отепавме од смеење, глупсоти на велико се кажуваа, а за нова ништо не се спомна, ама мора да се направи уште некоја :)

Македонец

Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Епа тие две машки и девојчлиња шо си ги видел бевме јас, илија велес, блекаут и лока :). Собиранката помина супер се отепавме од смеење, глупсоти на велико се кажуваа, а за нова ништо не се спомна, ама мора да се направи уште некоја :)
Епа ај здравје другиот викенд(или покасно) да се собереме повеќе души,и да биде малку поорганизирано....

или дајте да се додадеме на facebook сите и така полесно ќе оди работата за организирање(оти на пример можда јас некој ден сакам онака да си искулирам на кафенце со некој форумџија/ка,и да иам некој на листа за да викнам...ме сфаќаш)

S

smart ass

Гостин
еее требало да прашаш...јас ем се успав ем па ги најдов..и тоа кај 4 саатот

Kajgana Shop

На врв Bottom