Мислам дека сака да каже дека треба да се смени цел домен, т.е името на доменотЌе го смени банерот и title-от во <head>
Бате ДНС се менуваат доколку сакаш доменот да го поставиш на нов сервер....а ти сигурно сакаш да промениш домен или ние не те сваќаме дај биди малце поилустративен во објаснувањетоDa ama imaat nadvoresen dns ke treba i da se smeni i tamu taka?
Па.. баш и не го зафаќаат целиот екран. Инаку, најпросто е да додадеш width="100%" (или ако имаш CSS класа - width:100%) на главниот <div> таг. Без да покажеш твој пример, толку може на памет да се каже..
Во право си дека “прашањето“ не е за тука ама и какво прашање е ова јас појма немам но мож некој има ПРОЕКТ во корел.Знам дека прашањево не е за тука ама дали знае некој да прави проекти во корел пошо ми треба нешо за у школо или пак има некој готов не е битно на која тема е и за што битно е да е имам проект.
бате пере... гуглав и уште гуглав и уште малку гуглав...и единствено шо најдов е chatzy ама не е баш ко шо требит...Бате јован ак сакаш чат сервер земи погуглај малце...има еден тон... а чичо гугл знае се
Едит: ако имаш фантастико на хотинг пакетот можиш за 2 сек да инсталираш
Аман бе Јоване бре машко се на ФРИ сакате да го е..м е неоди то така ајде кажувај што ти требе* јас ќе ти дадам ФРИ хост па бркај работа со инсталирана скриптабате пере... гуглав и уште гуглав и уште малку гуглав...и единствено шо најдов е chatzy ама не е баш ко шо требит...
дека барав некоја страница шо би ми дала само моја соба и адреса за чат... а можда пубо е ти ко шо викаш со фантастико на фри хостинг...
мислам фри хостиа дека има али ај вечер ќе видам зш требит да одам нашколо