Веб дизајн помош (совети, трикови, алатки итн.)

Член од
11 мај 2015
Мислења
72
Поени од реакции
10
Здраво на сите, имам проблем при инсталација на вордпрес...Поточно имам username и pasword и пристап на c-panel на bluehost, меѓутоа незнам како да инсталирам, да почнам...Што треба прво? Да креирам база на податоци? Да инсталирам вордпрес некако? Помош ве молам, итно ми е!

Од сликата во прилог е она што го гледам кога ќе се конектирам

Untitled-1.jpg

S

staycalm

Гостин
Здраво на сите, имам проблем при инсталација на вордпрес...Поточно имам username и pasword и пристап на c-panel на bluehost, меѓутоа незнам како да инсталирам, да почнам...Што треба прво? Да креирам база на податоци? Да инсталирам вордпрес некако? Помош ве молам, итно ми е!

Прегледај го приврзокот 142822
website builders
install wordpress

Член од
28 јуни 2015
Мислења
900
Поени од реакции
559

Како и што ти кажа „staycalm“, оди во секцијата „Website Builders“ од cPanel-от и кликни на „Install WordPress“.
Понатака, во неколку чекори, со пополнување на податоците за веб страната ќе бидеш во можност да инсталираш ВордПрес.
Погледни и некое видео за инсталација на WP од YouTube.

Доколку неможеш сам да се снајдеш, за одреден хонорар можам јас да извршам инсталација на WordPress.
Контактирај ме преку приватна порака.

Член од
28 август 2009
Мислења
1.529
Поени од реакции
3.174
Има некој искуство со Amazon Accelerator Hostings? Како иде префрлање од еден на друг(овој) хостинг??

Член од
2 јули 2015
Мислења
121
Поени од реакции
18
Има некој шо врши курсеви за хтмл ??Или некој книга на МК да ми препорачате.:vozbud::uzi:И ако има некој програма која ако куцам нешто грешка да ми пише дека е грешка , а не ја да незнам кај ми е грешката во нотепад :vozbud::busi::facepalm:

М

мојќен

Гостин
Дечки, на шо платформи се изработени огласниците како пазар3 реклама5?

Kajgana Shop

На врв Bottom