Г
Грејвдигер
Гостин
Убаво читај ја темата, сајтови изработени од вас...хххх.co.cc - Линкот е избришан, Грејвдигер.
еве нешто мое. Ве молам доколку имате некоја идеја или нешто слично да ме известите , прифаќам секакви критики
Убаво читај ја темата, сајтови изработени од вас...хххх.co.cc - Линкот е избришан, Грејвдигер.
еве нешто мое. Ве молам доколку имате некоја идеја или нешто слично да ме известите , прифаќам секакви критики
Забележав дека е Twitter Bootstrap пред некоја недела кога ви го разгледував портфолиото на Ултимејт (од reggae.mk видов). Иначе ептен добра платформа е тоа, оној добар минимализам што ретко го има. Добро изработено, браво.Aј коментари за www.ultim8.info ?
(скоро целата работа уствари не беше моја туку на дизајнерот, ама баш ме интересира шо имате да кажете )
Инаку последно нешто шо работев: www.eestec-sk.org.mk
Требаше да биде готово за ептен краток период па Twitter Bootstrap ми помогна многу. Сајтот уште е подлежен на минимални измени.
Супер е Bootstrap, првпат го користев за изработка на цел сајт (другите проекти сите ни се css од нула) и добро се покажа. Инаку посебно добар е за изработка на интерфејси на покомплексни веб апликации, админ панели и слично.Забележав дека е Twitter Bootstrap пред некоја недела кога ви го разгледував портфолиото на Ултимејт (од reggae.mk видов). Иначе ептен добра платформа е тоа, оној добар минимализам што ретко го има. Добро изработено, браво.
Абе Bootstrap от на е да не се замараш со CSS, него ептен минимално да искуцаш нештоСупер е Bootstrap, првпат го користев за изработка на цел сајт (другите проекти сите ни се css од нула) и добро се покажа. Инаку посебно добар е за изработка на интерфејси на покомплексни веб апликации, админ панели и слично.
Пост 2 во 1: Аххх бе деца бе Имаш тема за Joomla и обиди се таму да побараш одговор.aj pomos za JOOMLA! kakoda go sredam gore urloto ?
primer sakam da mi bide www.xxx.com.mk/zavaba/otidovnaspienje
a mene mi ispaga http://xxx.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=246:2012-05-10-17-49-01&catid=79:2012-05-04-10-05-51&Itemid=113
Само стави некој rollover ефект на менито и фб твитер и јутуб копчињата.Еве моја изработка www.bin.dd.mk
Со оглед на тоа што е комерцијален сајт, јас лично не би си дозволил да ти дадам совет без здрава анализа на сајтот и без соодветна надокнада. Ок, не е само комерцијалниот момент тука битен, да беше на пример Грејвдигер ќе ти дадев без око да ми трепне, но вака ...Еве едно мое дело www.turlitava.com, но имам мал проблем, многу бавно ми ја отвара, особено кога отвараш пост (мислам дека некои скриптови тешко ги чита), ако знае некој нешто нека советува, работена во C++ (blogger платформа). Не сум професионалист, ова сам го научив и ми е како хоби, ве молам некој ако знае нешто нека пише. Благодарам однапред.
Не е проблем, затоа пишав ако знае некој нешто, мислев на препорака на некој што го работи тоа или сл. да ми каже... пиши кај мене на меил ако можеш тоа да го средиш да се договориме, се разбира до некоја разумна сума пиши на turlitavacom@yahoo.comСо оглед на тоа што е комерцијален сајт, јас лично не би си дозволил да ти дадам совет без здрава анализа на сајтот и без соодветна надокнада. Ок, не е само комерцијалниот момент тука битен, да беше на пример Грејвдигер ќе ти дадев без око да ми трепне, но вака ...
Сепак еве еден најдобронамерен совет ... анагажирај некој човек кој од тоа живее а не некој кој тоа му е хоби за да направи анализа и оптимизација на сајтот. Колку поскап толку подобро