Веб дизајн, ваши страни

Г

Грејвдигер

Гостин
хххх.co.cc - Линкот е избришан, Грејвдигер.

еве нешто мое. Ве молам доколку имате некоја идеја или нешто слично да ме известите , прифаќам секакви критики :);)
Убаво читај ја темата, сајтови изработени од вас...

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
Aј коментари за www.ultim8.info ? :)
(скоро целата работа уствари не беше моја туку на дизајнерот, ама баш ме интересира шо имате да кажете :))

Инаку последно нешто шо работев: www.eestec-sk.org.mk
Требаше да биде готово за ептен краток период па Twitter Bootstrap ми помогна многу. Сајтот уште е подлежен на минимални измени.

Г

Грејвдигер

Гостин
Одлично склопено. Тоа минимализмот чуда прави. :D
Само галеријата да ја средиш, да може да врташ низ сликите, а не да ги отвара посебно.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Aј коментари за www.ultim8.info ? :)
(скоро целата работа уствари не беше моја туку на дизајнерот, ама баш ме интересира шо имате да кажете :))

Инаку последно нешто шо работев: www.eestec-sk.org.mk
Требаше да биде готово за ептен краток период па Twitter Bootstrap ми помогна многу. Сајтот уште е подлежен на минимални измени.
Забележав дека е Twitter Bootstrap пред некоја недела кога ви го разгледував портфолиото на Ултимејт (од reggae.mk видов). Иначе ептен добра платформа е тоа, оној добар минимализам што ретко го има. Добро изработено, браво.

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
Забележав дека е Twitter Bootstrap пред некоја недела кога ви го разгледував портфолиото на Ултимејт (од reggae.mk видов). Иначе ептен добра платформа е тоа, оној добар минимализам што ретко го има. Добро изработено, браво.
Супер е Bootstrap, првпат го користев за изработка на цел сајт (другите проекти сите ни се css од нула) и добро се покажа. Инаку посебно добар е за изработка на интерфејси на покомплексни веб апликации, админ панели и слично.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Супер е Bootstrap, првпат го користев за изработка на цел сајт (другите проекти сите ни се css од нула) и добро се покажа. Инаку посебно добар е за изработка на интерфејси на покомплексни веб апликации, админ панели и слично.
Абе Bootstrap от на е да не се замараш со CSS, него ептен минимално да искуцаш нешто

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Зошто ми се избришани двете мислења од темава?

Едит 1: Очигледно нема да добијам одговор. Затоа ќе се обидам да ги „раскажам“ претходните постови споени во едно. Се надевам дека нема повторно да бидат избришани затоа што ни под разно не кршат некакви правила.
Пост 2 во 1: Аххх бе деца бе :tapp: Имаш тема за Joomla и обиди се таму да побараш одговор.

Едит 2: Ако ова претходново кое е културно посочување да се почитува хиерархијата на форумот прекршува правила тогаш пред се требаше да се избрише постот на кој реплицирав.
Ако повторно некој ме избрише затоа што станал на лева нога, во иднина веројатно нема да се обидувам да одговарам ниту да навлегувам во некакви дискусии ... да, знам дека моето отсуство нема да се осети на форумот, но верувајте одсуството на форумот кај мене ќе се осети уште помалку.
... искрен поздрав до модераторот ...

Член од
4 јуни 2012
Мислења
8
Поени од реакции
0
Еве едно мое дело www.turlitava.com, но имам мал проблем, многу бавно ми ја отвара, особено кога отвараш пост (мислам дека некои скриптови тешко ги чита), ако знае некој нешто нека советува, работена во C++ (blogger платформа). Не сум професионалист, ова сам го научив и ми е како хоби, ве молам некој ако знае нешто нека пише. Благодарам однапред.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Еве едно мое дело www.turlitava.com, но имам мал проблем, многу бавно ми ја отвара, особено кога отвараш пост (мислам дека некои скриптови тешко ги чита), ако знае некој нешто нека советува, работена во C++ (blogger платформа). Не сум професионалист, ова сам го научив и ми е како хоби, ве молам некој ако знае нешто нека пише. Благодарам однапред.
Со оглед на тоа што е комерцијален сајт, јас лично не би си дозволил да ти дадам совет без здрава анализа на сајтот и без соодветна надокнада. Ок, не е само комерцијалниот момент тука битен, да беше на пример Грејвдигер ќе ти дадев без око да ми трепне, но вака ...
Сепак еве еден најдобронамерен совет ... анагажирај некој човек кој од тоа живее а не некој кој тоа му е хоби за да направи анализа и оптимизација на сајтот. Колку поскап толку подобро :)

Член од
4 јуни 2012
Мислења
8
Поени од реакции
0
Со оглед на тоа што е комерцијален сајт, јас лично не би си дозволил да ти дадам совет без здрава анализа на сајтот и без соодветна надокнада. Ок, не е само комерцијалниот момент тука битен, да беше на пример Грејвдигер ќе ти дадев без око да ми трепне, но вака ...
Сепак еве еден најдобронамерен совет ... анагажирај некој човек кој од тоа живее а не некој кој тоа му е хоби за да направи анализа и оптимизација на сајтот. Колку поскап толку подобро :)
Не е проблем, затоа пишав ако знае некој нешто, мислев на препорака на некој што го работи тоа или сл. да ми каже... пиши кај мене на меил ако можеш тоа да го средиш да се договориме, се разбира до некоја разумна сума :) пиши на turlitavacom@yahoo.com

Kajgana Shop

На врв Bottom