Ваши дела, СО помош на Photoshop (Стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
За да биде поквалитетно т.е. за да не ти биде пресечено повтори го ефектот ама обратно:) од светло кон темно....за да добиеш нешто префрлање на боите:wink:
Вака?

Бтв, да се изјаснам дека и сликата во фотошоп ја правев, па после во и. р. :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Вака?

Бтв, да се изјаснам дека и сликата во фотошоп ја правев, па после во и. р. :)
Инсталирај си CS3 пакет:) нема да има потреба од палење имиџ реди:wink: се можеш во фотошоп

сега го направив ова....иначе е такозвани stencil али ќе иде у принт за на маица

Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
Еве ја !

Сликата ти е преместена тука....затоа што таму кај што ја ставаше одамна е завршено -точкест

Attachments

Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
Фала Точкест, незнаев каде се ставаат фотографиите ама мерак ми беше и ја репарирав сликава. И ќе ме пофалите или уште многу ми фали?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559

И уште една од серијата со јагодите

Член од
22 јануари 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
jas pocnav so photoshop letovo i mislam deka napreduvam lol!
eve nekoi moi stvari koi bas mi se svigaat. ako nekoj saka mozam i da napisam i 'tutorial' i da vi dadam linkovi od slikite koi sum gi iskoristila
(poveketo se banners za fan fiction lol ;))

^^zborovite gi zemav od pesnata Victims od Culture Club

i nekoi avatari:

:)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Браво Анна браво:) Гледам дека имаш создадено свој стил со фонтот и сите тие ствари:) Одлично чим си почнала летово топ браво:)
Можеш аватарите да ги кропнеш и да ги ставиш во оваа тема доколку би ги споделувала со форумџии нормално:)

Член од
22 јануари 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
фала :) проблемот со аватарите е што не ги имам на мојот компјутер само на photobucket али во целиот пакет а немам photoshop со мене сега. Ќе пробам да видам дали некако ке можам да ги најдам како посебни аватари ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во операциона сала :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Супер е сликата само имаме еднаш спомнато не големи резолуции , недај боже да влези некој со послаба конекција имате милост :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Јас не ја ни разбирам баш сликава...само рамка си додала?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Фликс - Знам за резолуцијата, ама се брзав :)
@Точкест - Не, ги поправив и brightness/contrast, зошто беше многу светло, ќорави се тие две докторки :):):)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Дај бе фатете врски да сликаме во операциона сала, какви сток фотки ќе искочат, ќе идат ко алва на istock, fotolia и остали... :)

DzULA

Nikonian
Член од
31 мај 2007
Мислења
125
Поени од реакции
2
Haha, koga mene bi mi dozvolile da fotkam vo operaciona sala (za vreme na operacija se razbira) samo znam deka kje vlezam tamu i slednoto sto kje se sluci kje bide "ej stanuvaj, dobro si?" :pos2:

Член од
7 март 2007
Мислења
197
Поени од реакции
12
DzULA, затоа ти прво ке се испраксираш гледајки филмови и документарки со такви соджини, па кога ќе појдеш во операциона сала да останеш свеж! :D :P hehe

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom