За да биде поквалитетно т.е. за да не ти биде пресечено повтори го ефектот ама обратно од светло кон темно....за да добиеш нешто префрлање на боите:wink:
jas pocnav so photoshop letovo i mislam deka napreduvam lol!
eve nekoi moi stvari koi bas mi se svigaat. ako nekoj saka mozam i da napisam i 'tutorial' i da vi dadam linkovi od slikite koi sum gi iskoristila
(poveketo se banners za fan fiction lol )
^^zborovite gi zemav od pesnata Victims od Culture Club
Браво Анна браво Гледам дека имаш создадено свој стил со фонтот и сите тие ствари Одлично чим си почнала летово топ браво
Можеш аватарите да ги кропнеш и да ги ставиш во оваа тема доколку би ги споделувала со форумџии нормално
фала проблемот со аватарите е што не ги имам на мојот компјутер само на photobucket али во целиот пакет а немам photoshop со мене сега. Ќе пробам да видам дали некако ке можам да ги најдам како посебни аватари
Haha, koga mene bi mi dozvolile da fotkam vo operaciona sala (za vreme na operacija se razbira) samo znam deka kje vlezam tamu i slednoto sto kje se sluci kje bide "ej stanuvaj, dobro si?" :pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.