Ваши дела, СО помош на Photoshop (Стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Rodeo напиша:
фала за подршката,но сакам да те прашам каде да најдам туториали за обработка на слики како твоите,зошто имам ја еден за коли,ама нејќам цел живот коли да фотошопирам.:helou:
e pa so znam jas ne ucam od tutorijali, ucev prvo od na uciliste, posle si zedov kniga i se sam si eksperimnetiram taka najdobro se uci, neznam kaj ima tutorijali.

btw kpbkengur super pimp na avtomobilot ;)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
eve uste nesto so photo shop :)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Абе Фликс,да не ги имаш згрешено темите?Овие со фотошоп полошо изгледаат него тие без фотошоп!

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
BusHav напиша:
Абе Фликс,да не ги имаш згрешено темите?Овие со фотошоп полошо изгледаат него тие без фотошоп!
природното е секогаш поубаво, така да нема згрешено. немора да значи дека ако е на фотошоп, мора да изгледа поубаво. јас стојам зад првата реченица -))

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
kpbKENGUR напиша:
еве сеат леон, за понатаму ќе глеам да има нешто друго освен коли -)))
dobro e..патем моја препорака кога веке си тргнал БедБој бонет да ставаш затемни ги и стаклата..многу боље ке изгледа..позз

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
super pimp scout ;) samo taka prodolzi, i jas to sakam da kazam deka nekoj fotografii se poubavi bez photo shop, osnovata e najvazna, ako necini osnovata nemozis da napravis ubava fotografija so PS

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
FLiX напиша:
super pimp scout ;) samo taka prodolzi, i jas to sakam da kazam deka nekoj fotografii se poubavi bez photo shop, osnovata e najvazna, ako necini osnovata nemozis da napravis ubava fotografija so PS
пимпот е мој, скаут само ме цитираше -))) :pos: :pos:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Фликс бре..хахах дури и зеленко си ми додал...

Хехе..ај ке стаам нешо мое покасно..поззз
едит. Ова е мојот прв обид за тјунинг со фотошоп! па погледнете како ви се допаѓа..

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
ispomesav malku ama i ova tvoeto e ludila ;)

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Еве уште едно од мене..нов сум во темата на Апстрактното така да не бидете многу лоши при оценуење!

патем Фликс..Можа да ми го дадеш туторијалот за Водениот оган..или бар да ми кажеш како го направи?
Фала Унапреѓе!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
jas ne go pravev ognot jas samo go montirav satot vo nego :) a ognot, e napraven vo programa za 3d modeliranje maya :) to e sosema nesto drugo :)

eve i drugi od taa tema, ama ne kazva avtorot kako go pravi :) ustvari lesno e mestis voda namesto ogan i mestis gravitacija na gore :) taka nesto aj da ne mesam i da ne odam of topik.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
лол...океј онда..супер е!

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
СЕМ ФИШЕР,

ГОРДАН ФИШЕР -))

добро е за почетник -)) нуб сум уше.

едит:еве ја со предложените промени:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
закон е кенгуре...закон! брао шо убаво ти текнало..
Патем намали ја саутрацијата на главата твоја..и пробај офарбај цел лајер во црно и намали ОПАСИТИ на околу 20 проценти и глеј само да биде твојата глава опфатена..мислам подобар ефект ке постигнеш не..

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
super super odlucna montaza, samo sredi kako so ti rece Scout i ke bidi sovrseno, ti si veke advanced :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom