Вашиот идол во животот?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Неам идол за жал... Некако сакам да сум единствен и малку поразличен од другите.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Како приоритетен мој идол врз кој мојата животна филозофија ми се заснова е Јун Фан Ли - или како милувате Брус Ли!
Со неговата животна филозофија на мирна рака успева да ги освои моите симпатии. Со неговата посветеност на некоја работа - поточно боречките вештини и нивната филозофија!
Како секундарен ке го наведам Татко ми - (можеби е секојдневно но сепак тој се наога тука на оваа листа) Тој човек не е толку високо образован но со неговата посветеност на својата фамилија и своите убедувања на моменти ми наликува на цврст камен кој не милува нежности или преемоционалност!
Како трет идол - Го наведувам Ли Лиан Џие - Џет Ли - кој иако е актер има големи познавања од боречките вештини но она што ми привлекува повеке внимание е неговата филозофија за животот..
Инаку тој вели дека боречката вештина е настаната и поттикната од животот и животните борби на многумина за опстанок!

можеби ви наликувам на некој фрик но тоа е ...

Член од
20 мај 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Pa adriana Lima...otsekogas mi bila ubava zgodna slaba visoka...i naj zavodliva zenska...ali ne bi sakala da sum kako nekoj bas zs toa sum sto sum

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Нема некој на кого посебно се угледувам... Има повеќе личности што ги почитувам за она што го прават, ама да сакам да станам како нив-не. :toe:

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Идол? Шо знам.. едно време се загледував како Доналд Трамп, па може да се каже дека тој ми е идол.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Идол ми е Силвестер Сталоне (Rockie, Rambo).

R

Razorblade Kiss

Гостин
Татко ми.Му се восхитувам,се што постигнал во животот постигнал со сопствен труд.

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
isto imene tatko mi mi e idol zasto se vo zivotot sam postignal bez nicija pomos, pocnal od nula i stasal kade sto e denes. i najvazno od se ja ima pocitta od lugeto sto ja zasluzuva zasto e cesen i dobar

Kajgana Shop

На врв Bottom