Како приоритетен мој идол врз кој мојата животна филозофија ми се заснова е Јун Фан Ли - или како милувате Брус Ли!
Со неговата животна филозофија на мирна рака успева да ги освои моите симпатии. Со неговата посветеност на некоја работа - поточно боречките вештини и нивната филозофија!
Како секундарен ке го наведам Татко ми - (можеби е секојдневно но сепак тој се наога тука на оваа листа) Тој човек не е толку високо образован но со неговата посветеност на својата фамилија и своите убедувања на моменти ми наликува на цврст камен кој не милува нежности или преемоционалност!
Како трет идол - Го наведувам Ли Лиан Џие - Џет Ли - кој иако е актер има големи познавања од боречките вештини но она што ми привлекува повеке внимание е неговата филозофија за животот..
Инаку тој вели дека боречката вештина е настаната и поттикната од животот и животните борби на многумина за опстанок!
isto imene tatko mi mi e idol zasto se vo zivotot sam postignal bez nicija pomos, pocnal od nula i stasal kade sto e denes. i najvazno od se ja ima pocitta od lugeto sto ja zasluzuva zasto e cesen i dobar
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.