Вашиот идол во животот?

^The Cherry^

Proof Of Perfection
Член од
4 јануари 2009
Мислења
163
Поени од реакции
1
Хмммм. Па мислам дека таа личност е мајка ми. Заслужува да бидам нејзиниот идол. Навистина моќна жена е. :wink:

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Порано како помал идол ми беше Ален Ајверсон.. сеа немам идол

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Majka ми ми е идол во животот, пример за жена која си изградила кариера, основала нормало семејство и се труди преку својот пример да издради пред се добра личност од мене. Со посебна почит за жената:smir:

Член од
4 јануари 2009
Мислења
4
Поени од реакции
2
три сина..јас сум средниот..сум се чувствувал порано повеќе во сенка на мојот поголем брат..но порано сум го сфаќал како идол..потоа негов добар другар кој го почитувам го сметав за идол..сепак мојата ситуација е ..стигни го брат ти..или биди подобар(кога ќе се случеле такви ситуации беше - :vozbud: хехе...:smir:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
532
Поени од реакции
614
Немам идол. Имам само личности на кои им се восхитувам и се трудам да учам од нив.:pipi:

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Немам идол и никогаш сум немала, но има многу луѓе на кои им се восхитувам, ги почитувам и од кои учам.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Дефинитивно мајка ми...а се восхитувам на успешни луѓе...

Член од
2 јануари 2008
Мислења
20
Поени од реакции
2
Градењето идоли не изгледа како многу добра работа од духовна страна пошто многу често станува "worshipping".

Јас 10 години така го возвишував Мајкл Џексон, вечно да е името негово :P
Сепак неможам, а да не бидам инспириран. Има многу автори, филозофи, ликови, дури и луѓе од секојдневниот живот на чиј карактер сум се воодушевувал.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Па имам идол кој го сметам за успешна личност, а не да го величам како Бог. Мој идол е Никола Тесла. Многу направил човекот и мислам дека засекогаш ке биде запаметен во историјата.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Мој идол е Тим Данкан кошаркар од НБА според мене најдобра 4-ка на сите времиња.:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom