Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.023
- Поени од реакции
- 83.445
Не баш. Тие се многу добро сфатени. Имаат краток, плиток распон. Бедата е едноставна, нема ништо што би збунило некого.Несфатените..
Не баш. Тие се многу добро сфатени. Имаат краток, плиток распон. Бедата е едноставна, нема ништо што би збунило некого.Несфатените..
Oд што немаат друга работа..тато носи,мама меси,пуни ко брод,без работа..од досада..А за шо пеат(„протестираат“), малце сум не упатен?
Ја би да ми ово кољемо кумеНе го оправдувам пристапот на "Распеаниве Скопјани", ама еве го лицето на Македонија:
Па не го сфаќам баш убаво текстот зашто е на руски али ќе напишам што сфаќам. Иде вака:Ај нека раскаже некој за што пеат, поминат ми е лимитот не можам да ги отворам
Не бива певаљки од овие..Под итно цицки да стават ако мислат да продолжат со пеењевоРетардите во нова акција ..
Све е тоа точно, но сепак според мене најголемиот проблем кај нив, се лоцира во двојноаршинскиот активизам. Таа нивна карактеристика, недвосмислено ги класифицира во обични платеници, кои сработуваат таму кај што е платено.Како што и некои други тука објаснија,се работи за транзиционерска багра,деца дебело нафатирани и дебели до душа.Да беа некои обични граѓани за истиве песни и истиов мотив,ќе добиеа аплауз од мене.Подржувам секакво дрмање на владата,дали таа била од ВМРО или СДСМ како мотив да работат подобро,ама овие едноставно се одбивни.Не по нивниот стил,нити изведба,ниту музикалност,ниту сексуалност,туку знам дека свињана Соња и пар нафатирани копилиња врбуваат пет-шест изгубени души.