Ваше мислење за „Распеани Скопјани“?

Вашето мислење за ова група..

• Вкупно гласачи
    152
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
А за шо пеат(„протестираат“), малце сум не упатен?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
А за шо пеат(„протестираат“), малце сум не упатен?
Oд што немаат друга работа..тато носи,мама меси,пуни ко брод,без работа..од досада..

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не го оправдувам пристапот на "Распеаниве Скопјани", ама еве го лицето на Македонија:
Ја би да ми ово кољемо куме :pos::pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 30 август 2012 во 19:08 ---
Ау кој биле Pussy riot... Сеа ми е појасно, имаат муда младите Скопјан(к)и, идат против Путин :D

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Како што и некои други тука објаснија,се работи за транзиционерска багра,деца дебело нафатирани и дебели до душа.Да беа некои обични граѓани за истиве песни и истиов мотив,ќе добиеа аплауз од мене.Подржувам секакво дрмање на владата,дали таа била од ВМРО или СДСМ како мотив да работат подобро,ама овие едноставно се одбивни.Не по нивниот стил,нити изведба,ниту музикалност,ниту сексуалност,туку знам дека свињана Соња и пар нафатирани копилиња врбуваат пет-шест изгубени души.

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Вака што не идете пред џамија да протестирате , сте фатиле пред соборниот храм во Скопје да протестирате мам.....ви еб.. хоштаплерско , еве го придонесот на Невладиниот сектор во Македонија. Уживајте во клипот и запрашајте се зошто русите ги прогласија сите невладини органзации за соработници на странски служби. И по можност споделете ги клипот да видат кој се тие од плоштад Слобода.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Нек си пеат.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ај нека раскаже некој за што пеат, поминат ми е лимитот не можам да ги отворам
Па не го сфаќам баш убаво текстот зашто е на руски али ќе напишам што сфаќам. Иде вака:

"Ние сме мала група багра несфатени,
тато и мама со пари се презафатени,
протестираме за глупости зашто имаме се,
а за битните работи да збориме, баш - не"

После ја пеат химната на Сорос и се фалат дека се хомосексуалци и затоа се интелигентни и си одат.

Тоа е тоа, што сфатив...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.445
Како што и некои други тука објаснија,се работи за транзиционерска багра,деца дебело нафатирани и дебели до душа.Да беа некои обични граѓани за истиве песни и истиов мотив,ќе добиеа аплауз од мене.Подржувам секакво дрмање на владата,дали таа била од ВМРО или СДСМ како мотив да работат подобро,ама овие едноставно се одбивни.Не по нивниот стил,нити изведба,ниту музикалност,ниту сексуалност,туку знам дека свињана Соња и пар нафатирани копилиња врбуваат пет-шест изгубени души.
Све е тоа точно, но сепак според мене најголемиот проблем кај нив, се лоцира во двојноаршинскиот активизам. Таа нивна карактеристика, недвосмислено ги класифицира во обични платеници, кои сработуваат таму кај што е платено.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Шо убаво, сите проблеми во државава ги средивме, па сега остана дури и време и за другите да протестираме...:icon_lol:
Шо не протестира некој за Македонија бе?:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom