Ваше мислење за „Распеани Скопјани“?

Вашето мислење за ова група..

• Вкупно гласачи
    152
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Распеани ташаци..

ако веќе решиле да се глупираат пред јавност не ми е јасно зошто пробуваат да се скријат позади сите тие наочари, капуљачи, капи, марами, шалови..

не ги мирисам ич

Член од
28 март 2006
Мислења
17.777
Поени од реакции
12.239
Им фалат популарни видеа од Север -Каирска Романтика, Од поле идат Маро мори лутите Сејмени, Ќанија Аџамија (позајмено од Анастасија)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Распеани ташаци..

ако веќе решиле да се глупираат пред јавност не ми е јасно зошто пробуваат да се скријат позади сите тие наочари, капуљачи, капи, марами, шалови..

не ги мирисам ич овие
Хипстери се бе, пишав погоре :)

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Сељачишта се овие бе што се разбираат тие. За разлика од поетов начитан, образуван,речит абе кога збори мислиш ангели рецитираат.
Видете само како само каква проза и поезија реди човеков просто да не можеш да му се изнаслушаш и изнагледаш.
Е овакви се потребни во оваа држава не како оние од првиот пост.
Во анкетата ти фали прашање Дали Цитро е искомплексиран или цитро е ископлексиран

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Интересно е што повлекуваш паралела помеѓу овие и партиски активисти. :icon_lol:
Па го гледаш дека уште од анкета почнува партиски да сере демек „партиски изманипулирани“
не дека нешо ми се битни оние од погоре,али овој цитро сере брате серееееееееее.
Нема ако нешто не е во согласност со вмбло латас и миленко одма не чини.
Ете си нашле начин да се изразат некако поинаку,си пеат си се маваат од земја али нивни проблем човеку важно прават нешто,а не мрсулко да ми кажува вакви се такви се само зашто дечкиве беа дел од протестот против црква на плоштад па преку кур веќе од партиски полтрончиња

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Како што има наведено во анкетата Тешки идиоти незнам зашто ама СТАШНО антипатични ми се СТАШНО ...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Па го гледаш дека уште од анкета почнува партиски да сере демек „партиски изманипулирани“
не дека нешо ми се битни оние од погоре,али овој цитро сере брате серееееееееее.
Нема ако нешто не е во согласност со вмбло латас и миленко одма не чини.
Секој има право на став, па така и Цитро.

Инаку, јас на овие гледам како на група на хипстери, кои ова што го прават не го прават само заради партиска изманипулираност, туку и стварно имаат такви ставови. Да ја истражуваш нивната позадина е губење време, му иде исто како да ја истражуваш поврзаноста на Митре од Битуше и Венцислав од Шчип со некои центри на моќ.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Добри се , добри. Имаат и добри вокалисти во групата. ги подржувам, имено добра идеа и добра интерпретација.
Уште овие ни фалеа по боки 13, Жаре Бербер....и слични..
И јас то викам, уште Груески ни фалеше после делата на Толстој, Шекспир,Иго и слични.
Која споредба ја направи:facepalm:

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Има една тема за овие, не знам колку теми треба да се отворат. Значи да се разбереме не сум некој што кења за нешто што е необично и све, ама ги знам луѓево, го знам овој тип на луѓе. Во принцип се работи за микс од деца на екс социјалистички функционери кои имаат паричка и можат да си дозволат да глумат авангарда без последици и неколку геј-изгубени асоцијални личности. Си играат к*ташак, си имаат некои свои(од нивните родители) идеи длабоко поврзани со нивното социјалистичко домашно воспитување ако некого придобијат ќе се частат пиво у чаршија(дамар), ако спиздат некој конзервативец ќе се частат две пива у менада во чаршија, ако придобијат повеќе луѓе може ќе капне нешо и од сорос мада парите не се проблем има доволно од мама и тато за да може да се живее во сопствен стан и безгрижно. Мој совет - IGNORE.

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Колку вообичаено е да мајка ѝ на Соња Исмаил се вика... Соња :eek: ?

Kajgana Shop

На врв Bottom