El Bohemio
Silver Gate
- Член од
- 6 јули 2009
- Мислења
- 1.058
- Поени од реакции
- 943
Не знам што друго да додадам, освен тоа истото од претходната тема ...
Хипстери се, затоа.Зашо појќе од пола се секогаш со наочари за сонце дури и на облачно? Демек арт нешто или...?
Хипстери се бе, пишав погореРаспеани ташаци..
ако веќе решиле да се глупираат пред јавност не ми е јасно зошто пробуваат да се скријат позади сите тие наочари, капуљачи, капи, марами, шалови..
не ги мирисам ич овие
Интересно е што повлекуваш паралела помеѓу овие и партиски активисти.Е овакви се потребни во оваа држава не како оние од првиот пост
Па го гледаш дека уште од анкета почнува партиски да сере демек „партиски изманипулирани“Интересно е што повлекуваш паралела помеѓу овие и партиски активисти.
Објасни му што е хипстерХипстери се бе, пишав погоре
Ги ебе системот.Зашо појќе од пола се секогаш со наочари за сонце дури и на облачно? Демек арт нешто или...?
Секој има право на став, па така и Цитро.Па го гледаш дека уште од анкета почнува партиски да сере демек „партиски изманипулирани“
не дека нешо ми се битни оние од погоре,али овој цитро сере брате серееееееееее.
Нема ако нешто не е во согласност со вмбло латас и миленко одма не чини.
И јас то викам, уште Груески ни фалеше после делата на Толстој, Шекспир,Иго и слични.Уште овие ни фалеа по боки 13, Жаре Бербер....и слични..