Ваше мислење за „Распеани Скопјани“?

Вашето мислење за ова група..

• Вкупно гласачи
    152
  • Гласањето е завршено на .

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
Глупости... а и ова со 63та.... браво.. шо да се каже... се гледа колку им сече
али што друго да се очекува од искомплексирани особи..

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Глупости... а и ова со 63та.... браво.. шо да се каже... се гледа колку им сече
али што друго да се очекува од искомплексирани особи..
Мислам дека им чуе на овие за Скопје, не се толку искомплексирани колку што им плаќаат да се прават искомплексирани.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.772
Поени од реакции
9.892
Мислам дека им чуе на овие за Скопје, не се толку искомплексирани колку што им плаќаат да се прават искомплексирани.
Да пееш за да се деси 63-та пак..тоа само сериозно умоболен човек може..или целосно издишан у глава..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ај јас разбирам да имаат поинакви погледи, група си се собрале си се занимаваат со клипчиња, ама у нормални држави за јавно повикување и пеење за да се деси нешто ко 63 затвор се лежи.

Луѓе загинаа тој ден, идиоти едни.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Следат квалификации за олимпијада за некој ден, мора да се утепа престојниот колективен дух и радост. Се мобилизираат сите пациенти, Распеаните, следните се колумнистите пак ќе дробат како Излези момче е фашистичка песна, по нив ќе се јават " интелектуалците ", па на ред ќе дојдат и невладините и тие клубовите, ќе трубат како среќата на народот е зло и непотребна работа, што се тоа собири на плоштади, и насмеани дечки и девојчиња. Дома има да седите и да рикате од мака и подгрбавени со наведнати глави да шетате низ градот. Како врачови некои бараат да дојде 63-та само што сега има разлика, градот е скоро милионски, катастрофата ќе биде поголема. Ама нема врска тоа битно е барокот ќе се сруши кој го е*е народот што ќе изумре под урнатините.

P

PewDiePie

Гостин
Сум видел сум видел,ама олку ретардирани личности на едно место ни во душевна болница Демир Хисар нема,да ми простите.

ццц добро дали се нормални овие бе ?? Се слушнале ли што пеат,и за што пеат ??:eek:

Да ви ебам мамицата ваша ненормална,смрдливи фрикови едни,ископмлексирани,па уште наочари испоставале да не им се гледаат очите,знаат мамицата некој ќе им ја расплаче ако ги сретне на улица !

Ви ебам секташите да ви ебам.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Барем не се вмровци.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.467
Поени од реакции
6.811
сељачаана. интересно што се појавуваат како печурки првиот момент кога ќе им пуштат пари од сорос.

чисто партиски мотивирани

Ја незнам со кој памет скопјани дозволувате да ви пеат дека требало да биде 63, пошто знам како реагираат скопјани на добро познатата, да даде господ пак да се врати 1963.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.792
Поени од реакции
11.377
Ми се свиѓаат дека се различни и дека се трудат да им ги отворат очите на вмровчињата кои ги хејтаат :icon_lol: се друго е излишно

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ја разбирам опен мајндед, субкултура, обид да се направи критика на општество, па и политички потези. Ама да си до толку забеган да посакуваш 63 да се случи?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678

Им треба еден ваков диригент да ги дотера малку:D

Kajgana Shop

На врв Bottom