Варање со мајката на девојката - Што потоа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Вергилиј

Развртник
Член од
12 јануари 2012
Мислења
65
Поени од реакции
40
Пред 3 дена ми се случи неочекувана работа.
Го славевме роденденот на девојката потоа јас бев кај нив дома онака за наздравујење(афтерпарти) арно ама истата вечер останавме сами јас и мајкаи, падна добар секс (неочекуван) и секако остана тоа меѓу нас.
Епа сеа прашањето ми е како вие мажјаци би постапиле после ова, би и кажале на девојката, би раскинале? а вие чупиња би како би изрегирале, раскинување? прошка?

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
:facepalm: Подобро раскини одма со девојката и збор да не си кажал.Измисли некоја друга причина зашто раскинуваш зошто може да има гооолеми последици

Член од
18 октомври 2011
Мислења
166
Поени од реакции
78
Пред 3 дена ми се случи неочекувана работа.
Го славевме роденденот на девојката потоа јас бев кај нив дома онака за наздравујење(афтерпарти) арно ама истата вечер останавме сами јас и мајкаи, падна добар секс (неочекуван) и секако остана тоа меѓу нас.
Епа сеа прашањето ми е како вие мажјаци би постапиле после ова, би и кажале на девојката, би раскинале? а вие чупиња би како би изрегирале, раскинување? прошка?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Данлош Чехонте ака саша4фиерче ака Вергилиј ... ти го поправив насловот на филмската тема иако се мислев да додадам напред „Замисли“..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom