ВО НОВАТА 2010 ГОДИНА САКАМ...

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
...Да ми донесе чек од 1.000.000$, што го оставила некоја моја далечна баба преТ да умре!...:vozbud::baeh::helou:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
не барам многу 20 милл. кеш и едно чупенце како на alexsr :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Сакам да положам возачка, да ме примат на факултет да не изгубам контакт со никој од другарите и блиските со кои бев оваа година........ и така:)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Скромно, само едно милионче евра, не е многу :toe:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.357
Поени од реакции
8.459
контур перница за да се наспијам салам :kesa:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Што пополн индекс, пар материјални задоволства, и многу радост на душата! :vozbud:
...фала деде однапред ;)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Ги споив темите за што сакате во новата 2010 и што сакате да ви донесе Дедо Мраз. Поентата е иста само во едната тоа нешто го барате од самата година, а во другата од Дедо Мраз:)
Продолжете овде:)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
-Здравје, здравје, здравје ... прво тоа и најбитно. Не да звучи како клише, ама без здравје џабе и милион долари на сметка. Сакам оваа 2010 на тој план да биде многу подобра за мене и пред се моите најблиски. И секако она среќа, љубов, радост ... се што пишуваме во новогодишни честитки :)

- Сакам пакетче под елката. Гоооооолемо. Со многу милка чоколади во него.

- Сакам да си се вработам, со договор нека биде ако треба и на определено време, ама да знам дека повеќе од храна и превоз ќе ми стига на сметка :)

- И да шетнам малце низ Европа со биометрискиот во мај што ќе си го извадам :icon_lol:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Здравје, среќа, пари, и да накачам 10кг. :smir: И ако би имал уште една можност би сакал да одам за Мадрид :pipi:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
-Здравје, здравје, здравје ... прво тоа и најбитно. Не да звучи како клише, ама без здравје џабе и милион долари на сметка. Сакам оваа 2010 на тој план да биде многу подобра за мене и пред се моите најблиски. И секако она среќа, љубов, радост ... се што пишуваме во новогодишни честитки :)

- Сакам пакетче под елката. Гоооооолемо. Со многу милка чоколади во него.

- Сакам да си се вработам, со договор нека биде ако треба и на определено време, ама да знам дека повеќе од храна и превоз ќе ми стига на сметка :)

- И да шетнам малце низ Европа со биометрискиот во мај што ќе си го извадам :icon_lol:
Јас сум на истото :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom