ВМРО-Вардар - Партија на македонските предавници!

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
имате уште еден таму, газдата на Бриони кој го пречека Божо, и уште некој што продава Бугарски пасоши...

што им кутите цело Кавадарци???
Не бев доволно информиран за таа „промоција“ на Божо,а и не се заинтересирав којзнае колку оти знаев однапред дека е срање.
Сега откога ми рече газдата на Бриони,ми текна кој е....
Наќо Липтов кој на сомнителен начин(во најмала рака) го купи хотел Балкан во чиј склоп е и Бриони.Се зборува по градот дека со продавање на катран се стекнал со тоа богатство.Беше и е цврсто врзан со старото раководство на ДПМНЕ,односно со Љубчота.Е сега...цел град знае за него,ама некој го држи....ама НИКОЈ не знае кој.
За тој што продавал болварски пасоши сега слушам од тебе.Не го знам кој е....

Член од
1 август 2007
Мислења
153
Поени од реакции
10
Parties of the BulGAYrian Patriots

Parties of the BulGAYrian Patriots:

A tuka direktno se kazuva deka i Karakachanov bil GAY:

I sega ke pravi BulGAYrian party in Macedonia!

Член од
28 август 2007
Мислења
308
Поени од реакции
8
Само ликвидација на овие бугароманиве или протерување од државава,а заедно со нив и сите со бугарски пасоши (продаени души).Од секогаш Македонија патела од издајци како овие.
П.С. Дајте ја сликата од тој во Прилеп шо е,малце да го посетиме.

N

n/a

Гостин
E dobro de...:toe: ...kaj e problemot?
Svesni momci se u prasanje,neznam zosto tolku ne gi razbirate.Oni i pravilno si ja krstile partijata.
VMRO-Vardar.

Koj clenuva u partijata,ja denes ja za nekoja godina ke pluta po Vardar...
mamu im ebam predavnicko...:nerv:
:violent1: :devil2:
Tinji edni obicni...pu ja z`k.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
.......ke vi ostanat Makedonci .....???? :) , ako vaka prodolzi da ne podebavaat...ne sum bas mnogu siguren.....poleka poleka poimot Makedonec ke stane poim za budala :)!!!!

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Temava ne pridonesuva za nashata mentalna higiena, ne otupuva i e zrela za kanta.

Site znaeme -- i nie i Bugarite -- deka takvi tipovi koi vo Makedonija se pravat Bugari nemaat shansa, a posebno nemaat shansa site shabani i seljachishta koi tatarive gi vrbuvale. So eden zbor, toa e shlaemot koj nema drug nachin da ispliva vo zhivotot. Koj normalen saka da se bavi so shlaem i infantilni prikazni?! Samata prikazna koja shto ja priopovedaat e istroshena, plus nauchno ne drzhi voda.

Admini, zatvaraj tema.

.

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Можат само да сонуваат за водење кампања а камоли за пратеници, тоа трееба одма да се ликвидира, само не се они криви(бугарите) криви сме ние кои за еден одмор вадиме бугарски пасоши, тие нашите треба малце со раката на тато да се пројдат. Предавници

Kajgana Shop

На врв Bottom