ВИРТУЕЛЕН СЕКС/ВРСКА

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.306
Реално гледано колку често ќе го фаќаш автобусот? Најмногу на една/две/три недели. Измеѓу неделите нема да се допишувате? Нема да се јавувате и слично? Ма дај...
Хипокрити бе!
Јас преку скајп се скинав, па шо ми фали?!?!?!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Хипокрити бе!
Јас преку скајп се скинав, па шо ми фали?!?!?!

Батали тоа, децата или зелени ке ти родат или со S на главите...
Затоа деца - НЕМОЈТЕ САЈБЕРСЕКС!!!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.306
Батали тоа, децата или зелени ке ти родат или со S на главите...
Затоа деца - НЕМОЈТЕ САЈБЕРСЕКС!!!
Надвор од муабетот за репродуктивни цели сме, чисто рекреативно. Плус ќе го вадиш на време. Oh, wait..
Сериозно сега, кој не пробал, никогаш не бил дете или имал ептен претепан селски провајдер па од buffering се откажал.

ПС. Незнам дали може тоа да се окарактеризира како секс што го зборите. Моre like, шмекање, флерт & остало.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Надвор од муабетот за репродуктивни цели сме, чисто рекреативно. Плус ќе го вадиш на време. Oh, wait..
Сериозно сега, кој не пробал, никогаш не бил дете или имал ептен претепан селски провајдер па од buffering се откажал.

ПС. Незнам дали може тоа да се окарактеризира како секс што го зборите. Моre like, шмекање, флерт & остало.

У принцип ако имаш врска со некој од друг град - бива ваквиов начин за интеракција преку сајбер сексот. Едноставно малце возбуда и на тој начин. Али виртуелен врска, без претходно нешто опипливо во материјалниов живот - не бива. А за тоа шмекање, дудлање? Пфф кајганџии сме ние. Најдобро си знаеме како иде тоа. Кој не пробал. Али тоа нема везе со муабетов.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.731
Поени од реакции
34.306
У принцип ако имаш врска со некој од друг град - бива ваквиов начин за интеракција преку сајбер сексот. Едноставно малце возбуда и на тој начин. Али виртуелен врска, без претходно нешто опипливо во материјалниов живот - не бива. А за тоа шмекање, дудлање? Пфф кајганџии сме ние. Најдобро си знаеме како иде тоа. Кој не пробал. Али тоа нема везе со муабетов.
_ѕвер. Него не навлегов во толку детаљи, туку реплицирав стриктно за сајберсекс. Во 02:43 баш и немам добар мултитаскинк да мислам и за сајбер врска. Сигурно е тапа, хехе. (6)

Член од
30 април 2009
Мислења
790
Поени од реакции
38
За мене тоа е голема глупст..........

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Стварно ги жалам луѓето што немаат PC дома , ќе мора да ебат у живо :icon_conf:cry::icon_frow

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Сево ова на кајгана е виртуелно - не ве знам не ве познавам - секој кажува што мисли ... искрен е колку смета дека треба да биде ... некој лечи комплекси ... некој е умоболен ... не има секакви ... на никого посебно не верувам ... ако можам да си го кажам ставот и да помогнам со совет (од искуство) ок ... ако не ... не очекувам ниту оправдувам виртуелна секс врска или сл ... тоа едноставно не би сакала да си го дозволам ... животот е премногу убав да го поминуваме пред тв или компјутер

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Девојка ми има сајбер (ретардиран) дечко. Ептен си одговараат;)

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Како можеш да имаш виртуелна секс врска ??? Машкото ќе го бута у монитор , а женското ќе ја рашири пред монитор и ќе стенкаат преку слушалки ??

Член од
12 јуни 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
што е тоа е, мораме да бидеме во тек со времето. Ако порано сме морале да се мачиме и да се потиме, да не зборам да бараме место, сега е многу полесно, тоа можеш да го правиш секогаш кога си пред твојот комјутер.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
што е тоа е, мораме да бидеме во тек со времето. Ако порано сме морале да се мачиме и да се потиме, да не зборам да бараме место, сега е многу полесно, тоа можеш да го правиш секогаш кога си пред твојот комјутер.
твојата интелегенција сигурно не е поголема од првите две бројки заедно, така?

DTV

Член од
7 јуни 2010
Мислења
35
Поени од реакции
11
Moже да е и обратно.....
Што се однесува до сајберсекс јас сум против, од каде знам која будала е од другата страна, може да е курва, прихопатка, разведена, грда и што уште не. + може да и дадеш слика па да те уценува и да ти прави 3000 глупости.

Kajgana Shop

На врв Bottom