Бурма: Зошто се толерира ваков масакр? (+18)

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.678
Поени од реакции
35.369
Овие не се луѓе, овие се вампири жедни за човечка крв. Хуманото во нив одамна изумрело, за жал.
Не видов ваква реченица од тебе кога се случи убиството кај Смилковци.
Сигурно и тогаш оваа реченица ти беше во глава додека вееше нечие знаме и протестираше против апсењето на осомничените нели?

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Сакав да ти одговарам со слики за муслиманските злосторства ама кога пишав на гоогле испаднаа премонгу слики.Не,немој да ги правдаш муслиманите,води дебата како гинат невини луѓе,но немој да спомнуваш религија.
Еве и сеа има ново ако сте чуле за во Египет муслиманите што убивале христијани,а тоа со која цел незнам!!

Член од
10 мај 2008
Мислења
280
Поени од реакции
25
Никој не се радува на масакрот, барем јас не видов такво нешто.

Само умоболна личност без нималку чувства, може да се радува на смрт на невини детски животи.

Или пак, не дај боже, да протестира за да им се даде поддршка на будистите, кои можеби се невини и наместени, додека не се докаже дека се виновни.
.
citaj gi prvite strani i ke vidis ... ;)

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
А кој се радува бре луѓе... стварно сте толку измиени во мозокот да мислите дека овде се радуваме на убиствата?
Не се радуваме на убиствата, туку незнам зошто ова нас треба да не загрижува? Секаде се убива, ама неее, ние треба посебно да жалиме зошто овде се работи за муслимани. А тој исламски центар нека не ви го пере мозокот со некои жалопојни приказни. Кај сте вие да отварате теми за секое убиство на христијани, за секоја бомбардирана црква од муслимани, за секоја исечена христијанска глава од страна на муслимани, за секој повик на имам да се рушат црквите...? Не бидете лицемерни, ако веќе вие дојдено до масакри и убиства, бидете малку објективни. Или пак ние сме тие виновниците, вампири, врколаци, вештери?
Каде е вашето хумано кога се работи за немуслимани? Или одма со објаснувањата да не се суди по верата, туку по делата на луѓе поединци, особено кога е во прашање исламот? Зошто одма ги нападнавте будистите? Не е до будизмот, до луѓето е, така? Или само кога е во прашање исламот и неговите крвнички дела што ги спроведуваат муслиманите, тогаш тие не се верници?

?

..........

Гостин
Овие не се луѓе, овие се вампири жедни за човечка крв. Хуманото во нив одамна изумрело, за жал.
Извадете пак пароли „смрт за каури“ па ќе видиш за каква крв сме жедни, неверниците атеистите не излегле на протест со пароли смрт за одредени верници, но кога вие се посравте, не очекувај сега да тажиме, смрт за каури е јасен повик за смрт за мене, епа нека биде смрт за вас-и би смрт и јас не жалам......што не ти е јасно?

Член од
10 мај 2008
Мислења
280
Поени од реакции
25
Сигурно и тогаш оваа реченица ти беше во глава додека вееше нечие знаме и протестираше против апсењето на осомничените нели?

vie stvarni ili ste gllupi ili takvi se pravite .. pa nikoj ne se raduvase zosto se ubieni .. na site im padna zal i go osudia toa(pustite sad nekoj dete ako rekol nesto) .. no isto taka go osudija toa sto predvreme bez nikakvi dokazi nevini luge privedoa i gi narekuva monstrumi .. a potoa se dokaza deka ne e taka ....

plus ova tema sega e za burma i ako stvarno se raduvate na ovoj teroor togas drzite go toa vo sebe .. sramno e ova sto go pisuvate ...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.853
citaj gi prvite strani i ke vidis ... ;)
Јас не се радувам. Сеедно ми е. Рамнодушна сум.
Немам ниту една причина да жалам некој кој индирекно со поддржување на некаква идеологија ми уби врсници, ми уби бранители на земја.
Зашто да го жалам?
Од многу жалење во 1999, на ова дереџе стигнавме.
Поарно вака, него муџиве да ни се доселат во Европа.

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
plus ova tema sega e za burma i ako stvarno se raduvate na ovoj teroor togas drzite go toa vo sebe .. sramno e ova sto go pisuvate ...
Што не си ја отворите оваа тема на форумот на ИЦ и таму да се јачите со смрт за будисти, смрт за членовите на кајгана форум. Самите си го барате ова. Што да правиме сеа ние, што се случува ова во Бурма, еве кажи што да правиме??? Одма се пакуваме и идеме за Бурма да ги средиме масакрите, ама у спат заедно со тебе и твоите браќа и сестри по вера, ќе навратиме до Египет, Нигерија... да изградиме некоја црква и да ги спречиме твоите браќа во убивањето христијани.
Бива или не?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.853
vie stvarni ili ste gllupi ili takvi se pravite .. pa nikoj ne se raduvase zosto se ubieni .. na site im padna zal i go osudia toa(pustite sad nekoj dete ako rekol nesto) .. no isto taka go osudija toa sto predvreme bez nikakvi dokazi nevini luge privedoa i gi narekuva monstrumi .. a potoa se dokaza deka ne e taka ....

Исламот настана во Африка, од таму ни дојде преку Турците овде.
Некој паметен тогаш да бил, ќе ги пресечел со време.
Ради тој ваш ислам, имаме проблеми и не живееме безбедно.
Ај шо па и ти толку плачеш, овој муџава сега на велико си ужива со 72 девици.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
Никој не се радува на масакрот, барем јас не видов такво нешто.
Само умоболна личност без нималку чувства, може да се радува на смрт на невини детски животи.

Кај има такви луѓе Загоре?

Само пази да не ти пише грев Господ, при одговорот.
Овде! И тоа со лопата да ги ринеш. Да те освежам со некои цитати:

Purple Puma напиша:
Ма не, он сака само дискусија за кутрите муслимани ширум светот, а кога ќе излезе дека не се толку ,,кутри,, одма пак цел свет е крив.
Purple Puma напиша:
Само за децана ми е жал, овие повозрасните тешко дека биле така фини. Посебно оној брадосаниот. .
19Casual87 напиша:
Истите тие брадести типчиња пустошат низ светот, нивен начин на живот. Нормално и децата да им ги убиваат кога знаат дека и тие еден ден ќе бидат како нивните родители. Такви им се религиите, таков живот живеат. Ич не ме заболе ама ич. Што беа криви 4 деца и рибарот па така да завршат, Зошто баш мојот другар беше убиен? Зошто излеговте со контра протест?
19Casual87 напиша:
Eddy напиша:
Можи не се во право будистиве ама сепак не можам да ги жалам овие другиве фаци пошто знаеме дека и тие го прават истото плус ако му дадеш малце слобода одма почнуваат да напинаат
Eddy напиша:
Leandra напиша:
Цел свет го игнорира масакаров и така треба да биде зошто поинаку нема да ја научите лекцијата.
Leandra напиша:
iksi_str напиша:
И после мака ви е што вака ви прават?! "Славомакедонските" војска во 2001 можеа да ви го направат истото ова што го гледаш на сликите и да ве исчистат од Македонија засекогаш, ама среќа имате што САД и ЕУ се на ваша страна поради други интереси, инаку имаше да ве нема.
iksi_str напиша:
Gradec напиша:
Инаку на темава колку помалку тоа подобро еден да не останат уште подобро.
Gradec напиша:
[/FONT напиша:
Inglourious Basterd]Убаво им прават. .
Saber Rider напиша:
Правилен потег, сите до еден треба да ги истребат за доброто на целиот свет.
Saber Rider напиша:
[/FONT напиша:
Ставрогин]Вистината е дека сте вистински чир. Одвратни им сте на останатите на сите нивоа. Од хигиенското, до етичкото. .
Wanderig star напиша:
Ново мото во Бурма е: Боље спречити него лечити.
Wanderig star напиша:
Си знаат со кој си имаат работа. Не е за џабе ова. .

Итн.

Член од
10 мај 2008
Мислења
280
Поени од реакции
25
Што не си ја отворите оваа тема на форумот на ИЦ и таму да се јачите со смрт за будисти, смрт за членовите на кајгана форум. Самите си го барате ова. Што да правиме сеа ние, што се случува ова во Бурма, еве кажи што да правиме??? Одма се пакуваме и идеме за Бурма да ги средиме масакрите, ама у спат заедно со тебе и твоите браќа и сестри по вера, ќе навратиме до Египет, Нигерија... да изградиме некоја црква и да ги спречиме твоите браќа во убивањето христијани.
Бива или не?
ncncncnnc ... jas ne posakuvam nicija smrt i nikogas toa nema da go posakuvam .. a vie ako vi smeta ova tema ednostavno ignorirajte ja .. sigurno ovoj sto ja otvoril imal namera da se vidi sto im pravat na muslimnaite tamu a medite nista ne pisuvat za toa .. a ne da ides ti tamo da gi spasis .. nitu da tebi bide zal za niv .. ;)

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
"Не посакувам ничија смрт, мирољубива личност сум дрн дрн дрн"

И двете страни да имаат прилика одма би посегнале по оружје и би го нападнале тој од другата страна. Џабе ви е глумава за Нобелова награда.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
404
Поени од реакции
115
Има ваква и слична на неа реченица токму од мене кога се случи уѕбиството кај Смилковци. Бујрум провери.

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
ncncncnnc ... jas ne posakuvam nicija smrt i nikogas toa nema da go posakuvam .. a vie ako vi smeta ova tema ednostavno ignorirajte ja .. sigurno ovoj sto ja otvoril imal namera da se vidi sto im pravat na muslimnaite tamu a medite nista ne pisuvat za toa .. a ne da ides ti tamo da gi spasis .. nitu da tebi bide zal za niv .. ;)
Да не бидеш многу објективна еден поздрав од Бурманска Нигерија каде што цути соживот и религиска слобода.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242
Тоа е кармата. Вие овде ќе убивате каури, некој друг некаде ќе убива брадосани. Што значи темава требаше да биде отворена од Столе а не од Агим и требаше да ве прашуваме како не ви е срам луѓе да гинат поради вас.

Kajgana Shop

На врв Bottom