Бурен живот

Kolku gi iskoristuvata mozhnostite shto vi gi nudi zhivotot ?!

• Вкупно гласачи
    33
  • Гласањето е завршено на .

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
го замолувам ацид да ја остави темава малце да си потераме сеир и да се посмееме. мислам дека фали малку смеа на форумов после одредени настани :)

Acid dali ke se slozish so mene? te molam odgovori mi :)

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Nekoi zhiveat mnogu burno, nekoi nemaat ni zhivot. Pod buren zhivot mislam na moeto sekojdnevie , shto sum opkruzhen so ogranicheni umovi , bezkesharica.. a pritoa zhiveam kako '' Chika Kure'' od '' Rane'' - 200 na saat / petok, sabota. Preku nedela idam vo shkolo, pa zatoa nemozham da zhiveam tolku burno , a sepak picham 100 na saat.Muabetot ne mi e da vi ja raskazham mojata avtobiografija, tuku da im pomognam i dokazham na onie shto '' nemaat zhivot ''. Pishuvajte si tuka za vashite ebeni iskustva vo zhivotot vo odnos na iskachanjata , deshavkite ... Ako mi se otvori dizna , kje napisham tekst koi kje ve voodushevi vo odnos na toa kako zhivem. :))

Zhivotot e najdragocenata rabota koja ni ja dal Bog.
A шо ќе биде ако обработувате сабота(ако одеш на школо у сабота)?

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Брате немој брате такви ране фацки не одат во сабота во школо брате :pos:
Случува се да обработуват празници и сега шо ќе праве детето, ја мислам дека 1 ден е малку за бурен живот;)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јас незнам како форумџика со скоро 16 000 мислења и 5 годишна активност на форумов му обврнува внимание и објаснува на некој средношколец кој од завчера се зачленил на форумов со цел да го опише неговиот "бурен" живот.

А ти чика куре ако ти беше толку бурен животот , крај краева шо се зачлени на форумов , да ја убиеш досадата :pos: ?
Ни ја не знам да ти кажам. :pos: Превише слободно време се вика тоа. :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
imam diploma za debeli zheni.
Ја многу кивам кога има дебели жени во близина. Исто, ако ги гледам во очи, ми црвенеат и ми солзат очите.
Комотен сум со дебела жена само во кујна. Некако прикладно ми изгледа.
Шотијазнам. :confused:

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
ЈАс кога искачам во град абе нема женска што не ми се свига .......

Шта је бе мишеви шта сте се усрали!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
На стриптиз бил, леле голем кур кај си бил, „београдски“ и бугарски курвичиња у секоја втора биртија има, грди се као бараби, сало им тече од сите страни, тоа ако е врвот на бурен живот, мило ми е што не го живеам.

Kajgana Shop

На врв Bottom