- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 711
A шо ќе биде ако обработувате сабота(ако одеш на школо у сабота)?Nekoi zhiveat mnogu burno, nekoi nemaat ni zhivot. Pod buren zhivot mislam na moeto sekojdnevie , shto sum opkruzhen so ogranicheni umovi , bezkesharica.. a pritoa zhiveam kako '' Chika Kure'' od '' Rane'' - 200 na saat / petok, sabota. Preku nedela idam vo shkolo, pa zatoa nemozham da zhiveam tolku burno , a sepak picham 100 na saat.Muabetot ne mi e da vi ja raskazham mojata avtobiografija, tuku da im pomognam i dokazham na onie shto '' nemaat zhivot ''. Pishuvajte si tuka za vashite ebeni iskustva vo zhivotot vo odnos na iskachanjata , deshavkite ... Ako mi se otvori dizna , kje napisham tekst koi kje ve voodushevi vo odnos na toa kako zhivem. )
Zhivotot e najdragocenata rabota koja ni ja dal Bog.
Брате немој брате такви ране фацки не одат во сабота во школо братеA шо ќе биде ако обработувате сабота(ако одеш на школо у сабота)?
Тебра,кумеБрате немој брате такви ране фацки не одат во сабота во школо брате
Случува се да обработуват празници и сега шо ќе праве детето, ја мислам дека 1 ден е малку за бурен животБрате немој брате такви ране фацки не одат во сабота во школо брате
Единственото логично објаснување...Se pronajdoa vo vtorata rechenica poslem zapirkata nekoi , pa serat tuka. Zhivej lepi )) p.s vchera bev na striptiz , i ushte sum pijan.
Ни ја не знам да ти кажам. Превише слободно време се вика тоа.Јас незнам како форумџика со скоро 16 000 мислења и 5 годишна активност на форумов му обврнува внимание и објаснува на некој средношколец кој од завчера се зачленил на форумов со цел да го опише неговиот "бурен" живот.
А ти чика куре ако ти беше толку бурен животот , крај краева шо се зачлени на форумов , да ја убиеш досадата ?
Ја многу кивам кога има дебели жени во близина. Исто, ако ги гледам во очи, ми црвенеат и ми солзат очите.imam diploma za debeli zheni.
чити првпа страна. дава советиКај е стеф ангел во вакви бурни моменти.