Бурен живот

Kolku gi iskoristuvata mozhnostite shto vi gi nudi zhivotot ?!

• Вкупно гласачи
    33
  • Гласањето е завршено на .

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
I
Muabetot e shto ti si iskusil / a ?! Imash mnogu mozhnosti vo sekoj moment. Jas site mozhnosti gi prifakjam , beskonechnata intelegencija raboti vo moe ime. Ebam,pusham, pijam.. Zhiveam tebra, pozdrav.
--- надополнето: 11 март 2012 во 17:12 ---
Da m
Fala na sugestija. Imash nekoja predlog kniga ?
Која бре интелигенција? И не туку ми се обраќај со тебра, не сум ти јас тебе тебра. Да имаше интелигенција немаше да се дивиш на Чика Куре.
Јас тоа што сум искусилА е моја работа. Ама секако не е поврзано со криминал и воодушевување на пропалици кои се на дното на општеството.
И толку од мене, дури и премногу потрошив време на зелено, недораснато дете.

TuFka.

Jagula so tri ...
Член од
7 март 2012
Мислења
36
Поени од реакции
8
Која бре интелигенција? И не туку ми се обраќај со тебра, не сум ти јас тебе тебра. Да имаше интелигенција немаше да се дивиш на Чика Куре.
Јас тоа што сум искусилА е моја работа. Ама секако не е поврзано со криминал и воодушевување на пропалици кои се на дното на општеството.
И толку од мене, дури и премногу потрошив време на зелено, недораснато дете.
Imash vishok kg, mnogu teshko ti ide so dechkovcite. No , ne sekiraj se. Te razbiram potpolno.... imam diploma za debeli zheni.
--- надополнето: 11 март 2012 во 17:22 ---
Те разбирам, ама мене ми изгледаш како Али Џи.

:))) Bravos, me probi . Respect!

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Nekoi zhiveat mnogu burno, nekoi nemaat ni zhivot. Pod buren zhivot mislam na moeto sekojdnevie , shto sum opkruzhen so ogranicheni umovi , bezkesharica.. a pritoa zhiveam kako '' Chika Kure'' od '' Rane'' - 200 na saat / petok, sabota. Preku nedela idam vo shkolo, pa zatoa nemozham da zhiveam tolku burno , a sepak picham 100 na saat.Muabetot ne mi e da vi ja raskazham mojata avtobiografija, tuku da im pomognam i dokazham na onie shto '' nemaat zhivot ''. Pishuvajte si tuka za vashite ebeni iskustva vo zhivotot vo odnos na iskachanjata , deshavkite ... Ako mi se otvori dizna , kje napisham tekst koi kje ve voodushevi vo odnos na toa kako zhivem. :))

Zhivotot e najdragocenata rabota koja ni ja dal Bog.
Ај напиши текст во одност како живееш

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ако ти пријателе својот живот го поистоветуваш со Чика Куре и останати српски филмови, и се палиш на Београд 90-ти тренерка стил, тогаш сериозно имаш проблем со перцепција на нештата околу тебе. Преку недела одиш во школо, а што правиш за време на викендот ? Се тепаш во ЈСП или пред некое диско почнуваш тепачка со испиени две пива или 3-4 чаши коњак ??? Тоа е твојот брз живот. Погледни се во огледалото пред кое го миеш лицето секое утро, и постави си го прашањето дали е тоа твој живот и дали сакаш тоа да го живееш.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Nekoi zhiveat mnogu burno, nekoi nemaat ni zhivot. Pod buren zhivot mislam na moeto sekojdnevie , shto sum opkruzhen so ogranicheni umovi , bezkesharica.. a pritoa zhiveam kako '' Chika Kure'' od '' Rane'' - 200 na saat / petok, sabota. Preku nedela idam vo shkolo, pa zatoa nemozham da zhiveam tolku burno , a sepak picham 100 na saat.Muabetot ne mi e da vi ja raskazham mojata avtobiografija, tuku da im pomognam i dokazham na onie shto '' nemaat zhivot ''. Pishuvajte si tuka za vashite ebeni iskustva vo zhivotot vo odnos na iskachanjata , deshavkite ... Ako mi se otvori dizna , kje napisham tekst koi kje ve voodushevi vo odnos na toa kako zhivem. :))

Zhivotot e najdragocenata rabota koja ni ja dal Bog.
:icon_lol:

Упс, се извинувам.
Требаше ова:

:pos::pos::pos::pos:

Нека ја премсти некој темата во ЧДА, вака се немам смеено неколку месеци...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081
Јас незнам како форумџика со скоро 16 000 мислења и 5 годишна активност на форумов му обврнува внимание и објаснува на некој средношколец кој од завчера се зачленил на форумов со цел да го опише неговиот "бурен" живот.

А ти чика куре ако ти беше толку бурен животот , крај краева шо се зачлени на форумов , да ја убиеш досадата :pos: ?

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Дечко,нормален ли си ? која година си ?2ра,3та ?

1во. Не е успех ако се дрогираш,правиш ситна пара од некој прост криминал,и ебеш курви од пред мтв...се ложиш на луѓе како што е чика куре....веруј не е успех тоа...успех е ако се ложиш на спорт,на луѓе кои што успеале во нешто паметно,со главата,но онаа горна глава,не долна.Да дремеш во маало до 5 саат сабајле,да спиеш до 3 саат попладне,ебати успехот.Стани сабајле во 6,иди истрчај на кеј 5-6 километри.Пукај на бенџ 60 кила,прави по 500 стомачни.Храни се здраво,без дрога,алкохол,цигари.

Потешко а ? немаш(те) муда за такво нешто ? полесниот пат увек го бираат кукавиците,потешкиот вистинските мажи.

Таков е животот,вистинскиот,правиот...а не тој,што го имаш ти и так вите како тебе зацртано во глава.

За криминалот сега....поштувам секој кој што направил пара на било каков начин,но при тоа не го изгубил паметот...овдека мислам на сите оние кои што направиле брдо од богаство на глупавоста на луѓето...да се стремиш кон тоа,да.

Меѓутоа,да се стремиш да бидеш како чика куре ? па кој не го може тоа ? и што направи чика куре? не зборам само за филмот,има без број такви примери,вистински...тоа се дебили,кои што ги искористуваат тие погоре што ги имам спомнато...знаеш,ако си играл шах,оние,во први редови што се ? за замки што се пуштаат во напад ? е,тие се во реалниот живот таквите како чика куре.А тие во најпоследни редови што се,добро сокриени,многу ретко паѓаат.А и да паѓаат,ќе паднат откако тоа брдо од првиот ред ќе падне.

И јас имав таков памет,само добро е што брзо пораснав,и сфатив некои работи.

Криминал да правиш е најлесно,но тешко е да го правиш оној,елитниот криминал.Е тоа е она што се почитува,а да дилаш мара за 200 денари,да маваш рекети на кеј,со тоа си само тешко сељачиште,ништо повеќе.Со надеж,дека така се стига до нешто повисоко.Со тоа,се повеќе тонеш надоле,не идеш нагоре..

Спомна,со ограничени луѓе си бил окружен...друже,ти си ограничен,и таквите како тебе.

И не употребувај српски зборови тука,ми се гади од таквите.Тебра...а се кладам,незнаеш што значи тоа тебра..

Излезете од тој филм веќе еднаш,престанете да се ложите на Србите...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Добро е, мислев само ја не ја сфатив анкетата. Иначе јас живеам ко Кристијан Голубович, а понекад сум и Кнеле.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Kolku gi iskoristuvata mozhnostite shto vi gi nudi zhivotot ?!

Анкетата е активна до 13 април 2012 во 17:36.
  1. eden
  2. dva

Што еден? Што два?
ако незнаеш шо значат број еден и два, гласај за број три јас така направи

Kajgana Shop

На врв Bottom