Jesi li imao neki stari dokument za predaka ili samo potvrdu iz kluba?intervju 22.04.2019
finalna 30.11.2020
polozitelno denes 26.07. 2021
proishod dobien od brat, podneseni dopolnitelni dokumenti so predok
mnogu sreka na site
Jesi li imao neki stari dokument za predaka ili samo potvrdu iz kluba?intervju 22.04.2019
finalna 30.11.2020
polozitelno denes 26.07. 2021
proishod dobien od brat, podneseni dopolnitelni dokumenti so predok
mnogu sreka na site
samo potvrda od klubJesi li imao neki stari dokument za predaka ili samo potvrdu iz kluba?
Ako sakas, bi te zamolil da ni odgovoris na ovie 3 prasanja:samo potvrda od klub
1. Da, nosev samo kopija od pasos i izvodi povrzaniAko sakas, bi te zamolil da ni odgovoris na ovie 3 prasanja:
1. Koga podnesuvase dokumenti za proishod vo DABC, nosese samo kopija od pasosot na brat ti i izvodi povrzan do nego?
2. Proishodot od DABC ti e izdaden na osnova na bugarskoto drzavjanstvo na brat ti?
3. Dali dokumentite za predok + potvrda od bugarski klub gi odnese dopolnitelno od koga veke ti bese izdaden proishodot od DABC?
Da ne te prasuvame site ovde po red edno isto, ako si raspolozen, bi mozelo da ni napises podetalno od pocetok do sega kako ti tecela procedurata i sto dokumenti si nosel i koga, ako ne, mozes da ni odgovoris barem kratko na postavenite prasanja pogore so da ili ne.
Fala ti, pozdrav i srekno ponatamu.
Koj broj na ukaz I slika ako moze malku cudno ova tvoe to u sekoj slucaj cestito1. Da, nosev samo kopija od pasos i izvodi povrzani
2. Da, proishodot go dobiv na osnova na drzavjanstvoto na brat mi.
3.Da, dokumetite od brat mi (kopijata od pasos) uste ednas + umrenici i izvodi do mene gi pustiv na posrednikot pa toj vadese potvrdata od klub vo Strumica. nekade april-maj lani se noseni dopolnitelnite
polozitelno, ne ukazKoj broj na ukaz I slika ako moze malku cudno ova tvoe to u sekoj slucaj cestito
Procitaj malku, ne mlati bez veza samo. So ti e cudno, japonski da ne pisuva.Koj broj na ukaz I slika ako moze malku cudno ova tvoe to u sekoj slucaj cestito
OK GRESKA IZVINIpolozitelno, ne ukaz
Znaci meni puno jer isti slucaj je i kod mene bio s tim sto sam ja odneo i notarsku izjavu dva svedoka..isto mozebi ke mu znaci na nekoj, preziminjata na baba mi dedo mi bea sosema razlicni. Vo umrenici edni dodeka vo izvod kaj majka mi sosema drugi ni slicni na tie odumrenicite. bez zaverka na notar deka stanuva zbor na istite luge
vo toa mozis da bidis sigurenZnaci meni puno jer isti slucaj je i kod mene bio s tim sto sam ja odneo i notarsku izjavu dva svedoka..
Hvala na odgovorima
Nadam se da ti nisi ustvari moj posrednik koji preko laznog profila zeli da me utesi![]()
Cekam da viknes ukazzzzzzzz,do togash ne komentiram nistoProcitaj malku, ne mlati bez veza samo. So ti e cudno, japonski da ne pisuva.
Covekot denes imase promena od finalna vo polozitelno, a ne Ukaz.
Ubavo ni odgovori sto ne interesira, ama treba nekoj da procita pa da razbere. Ajtttt.....![]()
Eve kratok odgovor,ne se znae toa,jas cekav od 30.12.2020 do 20.07.2021,nekoj povekje nekoj pomalce,se zavisi od kako ke se odvivaat rabotite vo Sofija119xx 2019
- Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија
колку се чека сега следно за указ од вицепрезидентот ?