Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Укази нешто да изненадат денес??
Sea proveruvav prepiski od 2019 onie sto se na red ama gledam seuste nema nisto![]()
Aaaa site go potpiravme zedovme nekoja bugarska kniska gratis i po nekoja vodickaТри саати го потпирав то белото комбе,ама го зедов конечно указот,денес одам на сликање поззз
Здраво на сите. Се извинувам што ќе прашам ама не најдов по форумов сличен случај како мојов.(само на почетната што има пишано нешто)
На 20 мај ми излезе указ и истиот ми е испратен во Бт, а планирам да одам да си го земам накај Јули. Е сега во меѓувреме се омажив и си го сменив презимето. Дали некои од форумџиките биле во ваква ситуација, па да ми објасни дали во Бт треба да носам преведена венчаница стар нов пасош т.е како оди цела процедура за ваква ситуација. Фала ви
оригинала от бабаушница треба да им дадеш (покажеш) за друго не пише да сакат,ако не го направиш во рок до 23.09 ке добиеш отказPromena i kaj mene denes na finalna od 26.11.2020.
E sega ne mi e jasno dali treba da dostavam samo original od toj dokument od babusnica ili treba i nekoe si uverenie plus
bitno si sredilVi pisam nabrzina, haos e 200+ lugje od 3 sabajle cekav duri vo 13:00 podignav ukaz, na dusman ne mu posakvam vaka da ceka da pcojsa coek se butat upm presporo ama srediv fala kurcu
И сте постојан офтопик, само не Ви ги пријавувам мислењата пошто темата од неодамна има модератор и машала ќе има работа како што гледам.Bitno nie si skuname zivcite za ukaz![]()
![]()
![]()
![]()
Генерал а јааас? Мала шала сите сакаме указ да добиеме не само Патрик И Ивану и јас деновиве прашував кога или дали има некој указ за да ја пренасочам конверзацијата во друга насока на пример од препукувањата едни кон други. Сите сме со иста цел-европско државјанство и излез од државата за подобра иднина. Како се ближи денов месецот или часот за указ така сме сите понервозни и понервозни. Дополнително е тоа што е лето а што ние сме на работа итн итн. да не обесувам, и чекаме указ. Најмногу Ве поздравувам сите кои сме во иста каша ЧЕКАМЕ УКАЗ а најмногу Благодарам на сите кои споделувате искуства форумов е навистина од Гоооолема помош.И сте постојан офтопик, само не Ви ги пријавувам мислењата пошто темата од неодамна има модератор и машала ќе има работа како што гледам.
Колку да ти се одговори на прашањата од типот „кога указ“ пошто не е само твоето такво деновиве, Ве разбирам чекате указ и се нервирате, но оваа недела најверојатно нема укази пошто како што гледате ги работат тие што се на дополнително, односно ги објавуваат (сработени се).
Следни укази, здравје, од понеделник - како што засега тргнале со објавување, таа е логиката, таа е праксата до сега.
Во нив ќе бидите вклучени ти и Патрик.
Ако ви е утеха НА СИТЕ кои чекате укази односно од списокот на Бибо, годината ќе ја исчистат за многу брзо, ќе ви бидат потпишани укази. Како што гледате работаат во бранови.Генерал а јааас? Мала шала сите сакаме указ да добиеме не само Патрик И Ивану и јас деновиве прашував кога или дали има некој указ за да ја пренасочам конверзацијата во друга насока на пример од препукувањата едни кон други. Сите сме со иста цел-европско државјанство и излез од државата за подобра иднина. Како се ближи денов месецот или часот за указ така сме сите понервозни и понервозни. Дополнително е тоа што е лето а што ние сме на работа итн итн. да не обесувам, и чекаме указ. Најмногу Ве поздравувам сите кои сме во иста каша ЧЕКАМЕ УКАЗ а најмногу Благодарам на сите кои споделувате искуства форумов е навистина од Гоооолема помош.