- Член од
- 5 октомври 2019
- Мислења
- 40
- Поени од реакции
- 141
Cestitki na site od srce ajde se nadevam oktomrvi kje go pocnat brzo jas sum pocetok 7mi kako gledam vaka mi pripaga haha
Барса веќе му паѓа главата у кафана, ама замената на најјако му е пуштена!СПИСОК НА ПОЛОЖИТЕЛНО
АВГУСТ 2020
28.08.2020 @Dajana12 [УКАЗ 75]
СЕПТЕМВРИ 2020
28.09.2020 @Oldboy [УКАЗ 75]
28.09.2020 @Evggeo [УКАЗ 75]
28.09.2020 @BG_2016 [УКАЗ 75]
28.09.2020 @Putin2019 [УКАЗ 75]
29.09.2020 @Krismar1980 [УКАЗ 75]
Kako sto gledam izgleda deka vklucenite vo Ukaz 75 site bile na dopolnitelnaA jas se utepah od klikanje prepiski od 2019
Eve gi dopolnitelnite @marin.skp , mislam deka sabajleto gi spomna. Cestitki do site iVi posakuvam ubav den.
![]()
ако си прва половина на октПрегледај го приврзокот 296311
Luge da li ima vrska so mi pisi statusot so crveni bukvi a ne onaka zeleno? Pred 5-6 meseci mi se smenaja bukvite od zeleni vo crveno na stranata za proverka. Gledam i kaj drugi ima so crveni da pisuva ama kaj poketo e so zeleni. Cekam ukaz sega okomvri sum na red da ne me zaebat sega na kraj![]()
Ubavo so ukazite, mrdnaa malku i samo taka da prodolzat. Kako sto gledam samo so objava na ukazite ima promena i toa potpisani pred poveke od mesec dena. A sto pravime so finalna i so drugite statusi? Nisto ne mrda od finalna od koga imase promena kaj mene vo polozitelno, na 21 april..... sega sme 26 maj. Jas cekav 5 meseci, a sega veke finalna se vo 6-ti mesec bez promeni. Daj boze da gresam i da mrdnat so site statusi pobrzo, ama so ogled na situacijata so izborite vo Bugarija, mislam deka malku tesko ke ode se. Da ne ti spomnuvam pak za tie sto dobija ukazi, za podiganje od Sofija koja e datata i kakvi problemi ima da go podignes preku konzulat... Ama toa e, tuka sme site u ista kasa i ke terame do kraj. Samo pozitivaaaa i se ke se zavrsi... so ke kaze Barsa
Gotov si i ti... ako ne ovaa, togas drugata nedelaПрегледај го приврзокот 296311
Luge da li ima vrska so mi pisi statusot so crveni bukvi a ne onaka zeleno? Pred 5-6 meseci mi se smenaja bukvite od zeleni vo crveno na stranata za proverka. Gledam i kaj drugi ima so crveni da pisuva ama kaj poketo e so zeleni. Cekam ukaz sega okomvri sum na red da ne me zaebat sega na kraj![]()
ќе ги исчистат указите ќе се фатат за финална и положително... после тамо ќе се мења, кај указите ќе оди побавно... сега до декември положително ќе објавуваат веќе одобрени укази се до 12/2020 и ги чистат. после другите статуси ќе се мењаатUbavo so ukazite, mrdnaa malku i samo taka da prodolzat. Kako sto gledam samo so objava na ukazite ima promena i toa potpisani pred poveke od mesec dena. A sto pravime so finalna i so drugite statusi? Nisto ne mrda od finalna od koga imase promena kaj mene vo polozitelno, na 21 april..... sega sme 26 maj. Jas cekav 5 meseci, a sega veke finalna se vo 6-ti mesec bez promeni. Daj boze da gresam i da mrdnat so site statusi pobrzo, ama so ogled na situacijata so izborite vo Bugarija, mislam deka malku tesko ke ode se. Da ne ti spomnuvam pak za tie sto dobija ukazi, za podiganje od Sofija koja e datata i kakvi problemi ima da go podignes preku konzulat... Ama toa e, tuka sme site u ista kasa i ke terame do kraj. Samo pozitivaaaa i se ke se zavrsi... so ke kaze BarsaPozdrav drugarce, pa pobrgu promena i kaj tebe..kakva i da cekas
![]()
Aplicirano 10.2018posto si nova da te naucime malku, prvo davas info pa dobivas info, koga si aplicirala so koi dokumenti i do kade si stignata. fala
Mnogu praznici i znaes kako eБарса веќе му паѓа главата у кафана, ама замената на најјако му е пуштена!
Браво другар...
Автоматски споено мислење:
ако си прва половина на окт
др недела ке ти се врати у зелено со одобрен указ
Ajdee nie sme sega na red oktomvriMnogu praznici i znaes kako e![]()
Odam i jas za nekoe vreme u kafana, Man United igrat finale vecer, pa da se "podgotvam" za navivanje
Ke pijam po edna za site so dobijaa ukaz deneska... Pozdrav i ajde OKTOMVRIIII... cisti go
![]()
Neka fatat barem do april so ukazite, zaso do 12 mesec samoќе ги исчистат указите ќе се фатат за финална и положително... после тамо ќе се мења, кај указите ќе оди побавно... сега до декември положително ќе објавуваат веќе одобрени укази се до 12/2020 и ги чистат. после другите статуси ќе се мењаат![]()
исполнети сите предуслови за да си чекаш Указ...Aplicirano 10.2018
Intervju 15.01.2020 vo Sofija
Na Finalna od 25.03
Dokumenti preku brat i dopolnitelni dostaviv preku dedo pradedo i potvrda od bugarski klub.
Dobro e ?
Daj bozeисполнети сите предуслови за да си чекаш Указ...
dobi odgovor, ti posakuvam najskoro ukazDaj boze