Go staviv spisokot so polozitelno donkraj godina .....Tue Sto se potpisani I'm pisuva ukaz ...So napraif....greska ?
![]()

Go staviv spisokot so polozitelno donkraj godina .....Tue Sto se potpisani I'm pisuva ukaz ...So napraif....greska ?
![]()
Evo ja sam imao intervju 13.03.2019 u Sofija preko roditelja (majka),jos uvek zaduzitelna a jos neki dan i tacno 18 meseci.Bas se oduziloe tolku e do 18 max, abe dzabe so finalna ke si pa ke cekas potpis ke si pa ke cekas, izdrzi uste malce i pomina zivotot toeeee
Ако продолжат со оваа темпо ти ќе си за брзо !!!!Go staviv spisokot so polozitelno donkraj godina .....Tue Sto se potpisani I'm pisuva ukaz ...Rano e za Nas
![]()
Уште месец сигурно додека ти се смени статусот.27.03.2019 интервју во Софија,само со потврда.Сеуште задолжителна.Ние окапавме на задолжителна,2016 на дополнителна,баксуз години.
Mora da bide ! Jas 19 meseci cekav i docekav zatoa trpenie samo !Evo ja sam imao intervju 13.03.2019 u Sofija preko roditelja (majka),jos uvek zaduzitelna a jos neki dan i tacno 18 meseci.Bas se oduzilo
Спиеш ли мирно а? Ти благодарамCes
Cestitki .....so Srekja ....neka I e sreken rodendenot na kerkickata .....za Arno za ubavo![]()
Dace bog braco,bas se oduzilo,izgubio sam i nadu vise,da da bog svi da docekate i u zdravlju da vas sluzi pasos.Mora da bide ! Jas 19 meseci cekav i docekav zatoa trpenie samo !
Ne e ova pazar momceALOOOOOOOOOOO BREE , ZNAE NEKOJ KOLKU VREME OD SLIKANE DO ZIMANJE PASOS VO RAKA SE CEKA PREKU KONZULAT BITOLA ???
Znaes Kako e pomina ...ti niz toj delСпиеш ли мирно а? Ти благодарамајде сега ти доаѓа редот.. ТИК-ТАК
znaess ???Ne e ova pazar momce
Kje prasas kje zamolis so ubavo
Vrati se tuka ....imas se ubavo objasneto ....nekoj se potrudimALOOOOOOOOOOO BREE , ZNAE NEKOJ KOLKU VREME OD SLIKANE DO ZIMANJE PASOS VO RAKA SE CEKA PREKU KONZULAT BITOLA ???
Koga bese na Intervju ? I od koga si na polozitelno ako sakas da Kazes ....ukaz 138 e?zdravo
shtotuku mi se promeni vo sledno:
Образувана преписка N:xxxx/2018/31.05.2018 г. Вашата преписка е вклјучена в Указ xxx от 2020 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.
kakva e postapkata ponatamu